Baghali Polo(Persian rice with dill & fava beans served with lamb neck & beef tongue)— باقالى پلو 🥘
493 بار بازدید -
پارسال
-
طرز تهيه ى " باقالى
طرز تهيه ى " باقالى پلو با گردن گوسفند و زبان گوساله "
✨[ Ingredients ] ✨👩🏻🍳
زبان گوساله – (🐂 Beef Tongue )
گردن گوسفند – ( 🐑 Lamb Neck )
باقالى – ( Fava Beans )
هويج – (🥕 Carrot )
شويد – ( Dill )
جعفرى –( 🌿 Parsley )
پياز – ( 🧅 Onion )
سير – ( 🧄 Garlic )
برگ بو – ( Bay Leaves )
چوب دارچين – ( Cinnamon Stick )
دانه هاى هل –( Cardamom Pods )
Beef Tongue Spices ( Salt🧂, red & black pepper 🌶 , turmeric , cinnamon stick & cinnamon powder ) – ادويه جات زبان گوساله ( نمك ، فلفل سياه و قرمز ، زردچوبه ، چوب و پودر دارچين )
(Salt , ground black Pepper turmeric , ground nutmeg , cumin powder )- ادويه جات گردن گوسفند ( نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه , پودر جوز هندى و پودر زيره )
زعفران ( saffron )
روغن زيتون بودار – (🫒 Extra Virgin Olive Oil )
كره ى گياهى – ( 🧈 Margarine )
— دوستان نازنينم ، اين غذاى بى نظير اصيل ايرانى از دوران صفويه رايج شده است و در بين ايرانيها محبوبيت خاصى دارد . زمان پخت گردن گوسفند حدود چهار ساعت با شعله ى ملايم و زمان پخت زبان گوساله هم حدود پنج ساعت با شعله ى كم ميباشد . در مورد برنج باقالى پلو هم براى داشتن ته ديگ جذابش حدود يك ساعت و بيست دقيقه با شعله ى كم وقت نياز داريم . 🤗
— با گردن گوسفند شروع ميكنيم ، پيازهاى خلالى شده را با زعفران كمى تفت ميدهيم تا پياز كمى سبك شده و مزه دار شود ، بعد گردنها را از هر طرفش كمى در پياز تفت داده اجازه ميدهيم حدود يك ربعى از هر طرفش حرارت ببيند. سپس زرد چوبه ، زيره كوبيده شده ، پودر جوز هندى ، چوب دارچين و چند عدد برگ بو را اضافه ميكنيم . نمك و زعفران را هم در يك ربع آخر پخت اضافه ميكنيم ، نمك در ابتداى پخت باعث سفت شدن گوشت ميشود . در آخر هم حتماً از آب جوش روى گردن ها ميريزيم ، سر گردن ها بيرون بماند تا آبش در آخر زياد نماند و غليظ شود ، سيرها را هم سليقه اى است ، من براى ظاهر زيبايش در آخر تنها يك برش زدم . با دماى ملايم تا حدود چهار ساعت اجازه ميدهيم تا بپزد .
— براى زبان گوساله ، سبزيجاتى كه براى طعم دادن اضافه كرديم را در انتها از صافى رد كرده و تنها از آبش استفاده ميكنيم . حتماً از آب جوش در ابتدا و نمك در آخر استفاده شود . آب هم روى كل زبان را بپوشاند تا خوب بپزد . بعد از پختن پوستش را جدا كرده و به دلخواه برش ميدهيم و در پياز داغ كمى تفت داده و براى يك ربع اجازه ميدهيم در كمى آب زبان صاف شده و زعفران دم كرده كمى بيشتر مزه دار شود .
— در ازاى هر پيمانه ى برنج يك پيمانه باقالى و چهار قاشق غذا خورى شويد اضافه كردم ، به نظر من كه نسبت متعادلى بود .
— مراحل پخت برنج ايرانى را هم كه با خيساندن برنج ترجيحاً از شب قبل شروع ميكنيم ، به تعداد پيمانه هاى برنج ( هر پيمانه برنج يك قاشق غذا خورى نمك ) نمك اضافه ميكنيم . آب برنج خيس خورده را در قابلمه ريخته ، اجازه ميدهيم تا جوش بيايد ، كمى بيشتر آب اضافه ميكنيم و بعد برنج خيس خورده را اضافه ميكنيم ، كمى نرم كه شد آبكش كرده و به اندازه ى دلخواه شويد ( يا خشك يا تازه ) و بعد باقالى هاى پخته شده ( چون دماى پخت حبوبات متفاوت است و ممكن است دير پز باشد ، هميشه بهتر است كه جدا پخته شود ) را به اندازه ى دلخواه اضافه ميكنيم . كف قابلمه را يك لايه روغن ريختم و نان هاى سنگك را چيدم و بعد برنج را با كفگير پخش كردم . در قابلمه را بستم تا بخارش در آمد و بعد زعفران و كمى آب را اضافه كردم و بعد از نيم ساعت هم روغن با كمى كره ى آب شده . نوش جونتون ، كاش بوديد و از همگى شما عزيزان پذيرايى ميكردم . دوستتون دارم و به خداى بزرگ ميسپارمتان ♥️🥰🥘🐑🐂🌿
Hey amazing friends , 🤗
Baghali polo or Persian dill rice is a fragrant and fluffy rice dish that pairs the pleasant flavors of dill , rice and saffron with plump soft broad beans in boiling water. All topped with a delightful crunchy golden crust. In Persian, baghali means fava bean while polo is pilaf, a style of cooked rice. This irresistible dish is served with lamb neck 🐑 & beef tongue 🐂 🥘🌿
Hope you enjoy watching this delish recipe & thanks for supporting this channel 🥰🌹
#tasty #cooking #delicious #nature #easy #healthy #persianfood #food #foodloverا
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
✨Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , ...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
✨[ Ingredients ] ✨👩🏻🍳
زبان گوساله – (🐂 Beef Tongue )
گردن گوسفند – ( 🐑 Lamb Neck )
باقالى – ( Fava Beans )
هويج – (🥕 Carrot )
شويد – ( Dill )
جعفرى –( 🌿 Parsley )
پياز – ( 🧅 Onion )
سير – ( 🧄 Garlic )
برگ بو – ( Bay Leaves )
چوب دارچين – ( Cinnamon Stick )
دانه هاى هل –( Cardamom Pods )
Beef Tongue Spices ( Salt🧂, red & black pepper 🌶 , turmeric , cinnamon stick & cinnamon powder ) – ادويه جات زبان گوساله ( نمك ، فلفل سياه و قرمز ، زردچوبه ، چوب و پودر دارچين )
(Salt , ground black Pepper turmeric , ground nutmeg , cumin powder )- ادويه جات گردن گوسفند ( نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه , پودر جوز هندى و پودر زيره )
زعفران ( saffron )
روغن زيتون بودار – (🫒 Extra Virgin Olive Oil )
كره ى گياهى – ( 🧈 Margarine )
— دوستان نازنينم ، اين غذاى بى نظير اصيل ايرانى از دوران صفويه رايج شده است و در بين ايرانيها محبوبيت خاصى دارد . زمان پخت گردن گوسفند حدود چهار ساعت با شعله ى ملايم و زمان پخت زبان گوساله هم حدود پنج ساعت با شعله ى كم ميباشد . در مورد برنج باقالى پلو هم براى داشتن ته ديگ جذابش حدود يك ساعت و بيست دقيقه با شعله ى كم وقت نياز داريم . 🤗
— با گردن گوسفند شروع ميكنيم ، پيازهاى خلالى شده را با زعفران كمى تفت ميدهيم تا پياز كمى سبك شده و مزه دار شود ، بعد گردنها را از هر طرفش كمى در پياز تفت داده اجازه ميدهيم حدود يك ربعى از هر طرفش حرارت ببيند. سپس زرد چوبه ، زيره كوبيده شده ، پودر جوز هندى ، چوب دارچين و چند عدد برگ بو را اضافه ميكنيم . نمك و زعفران را هم در يك ربع آخر پخت اضافه ميكنيم ، نمك در ابتداى پخت باعث سفت شدن گوشت ميشود . در آخر هم حتماً از آب جوش روى گردن ها ميريزيم ، سر گردن ها بيرون بماند تا آبش در آخر زياد نماند و غليظ شود ، سيرها را هم سليقه اى است ، من براى ظاهر زيبايش در آخر تنها يك برش زدم . با دماى ملايم تا حدود چهار ساعت اجازه ميدهيم تا بپزد .
— براى زبان گوساله ، سبزيجاتى كه براى طعم دادن اضافه كرديم را در انتها از صافى رد كرده و تنها از آبش استفاده ميكنيم . حتماً از آب جوش در ابتدا و نمك در آخر استفاده شود . آب هم روى كل زبان را بپوشاند تا خوب بپزد . بعد از پختن پوستش را جدا كرده و به دلخواه برش ميدهيم و در پياز داغ كمى تفت داده و براى يك ربع اجازه ميدهيم در كمى آب زبان صاف شده و زعفران دم كرده كمى بيشتر مزه دار شود .
— در ازاى هر پيمانه ى برنج يك پيمانه باقالى و چهار قاشق غذا خورى شويد اضافه كردم ، به نظر من كه نسبت متعادلى بود .
— مراحل پخت برنج ايرانى را هم كه با خيساندن برنج ترجيحاً از شب قبل شروع ميكنيم ، به تعداد پيمانه هاى برنج ( هر پيمانه برنج يك قاشق غذا خورى نمك ) نمك اضافه ميكنيم . آب برنج خيس خورده را در قابلمه ريخته ، اجازه ميدهيم تا جوش بيايد ، كمى بيشتر آب اضافه ميكنيم و بعد برنج خيس خورده را اضافه ميكنيم ، كمى نرم كه شد آبكش كرده و به اندازه ى دلخواه شويد ( يا خشك يا تازه ) و بعد باقالى هاى پخته شده ( چون دماى پخت حبوبات متفاوت است و ممكن است دير پز باشد ، هميشه بهتر است كه جدا پخته شود ) را به اندازه ى دلخواه اضافه ميكنيم . كف قابلمه را يك لايه روغن ريختم و نان هاى سنگك را چيدم و بعد برنج را با كفگير پخش كردم . در قابلمه را بستم تا بخارش در آمد و بعد زعفران و كمى آب را اضافه كردم و بعد از نيم ساعت هم روغن با كمى كره ى آب شده . نوش جونتون ، كاش بوديد و از همگى شما عزيزان پذيرايى ميكردم . دوستتون دارم و به خداى بزرگ ميسپارمتان ♥️🥰🥘🐑🐂🌿
Hey amazing friends , 🤗
Baghali polo or Persian dill rice is a fragrant and fluffy rice dish that pairs the pleasant flavors of dill , rice and saffron with plump soft broad beans in boiling water. All topped with a delightful crunchy golden crust. In Persian, baghali means fava bean while polo is pilaf, a style of cooked rice. This irresistible dish is served with lamb neck 🐑 & beef tongue 🐂 🥘🌿
Hope you enjoy watching this delish recipe & thanks for supporting this channel 🥰🌹
#tasty #cooking #delicious #nature #easy #healthy #persianfood #food #foodloverا
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
✨Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , ...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
پارسال
در تاریخ 1402/02/28 منتشر شده
است.
493
بـار بازدید شده