✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew with marbled eggs & trout fish) — ترش تره گيلانى با قزل آلا✨🥘
491 بار بازدید -
پارسال
-
طرز تهيه ى " ترش
طرز تهيه ى " ترش تره گيلانى لذيذ همراه با ماهى قزل آلا "
fresh Trout 🐟– ماهى قزل آلاى تازه
Bitter orange 🍊 – نارنج
Vegetables ( spinach , cilantro , mint , parsley , dill ) – سبزيجات ( اسفناج ، گشنيز ، نعناع ، جعفرى ، شويد )
Garlic 🧄 – سير خام
Spices ( turmeric powder, salt , ground black pepper , ginger powder ) – ادويه جات ( زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه كوبيده شده ، پودر زنجبيل )
Eggs 🥚 – تخم مرغ
Dried mint leaves – نعناع خشك
Rice flour – آرد برنج
Persian rice – برنج ايرانى ( براى كته )
Olive oil 🫒 – روغن زيتون
— دوستان اين خورش محبوب گيلانى هاى عزيز حدود يك ساعت و نيم وقت شما را خواهد گرفت 😊👋در ابتدا بهتر است با ماهى ها شروع كنيد ، البته اين خورش را با ماهى دودى هم ميل ميكنند ولى شما هر ماهى كه در دسترش داشتيد را هم ميتوانيد استفاده كنيد .
— بعد از برش دادن ماهى ها با ( زردچوبه ، نمك ، فلفل و پودر زنجبيل ) مزه دار ميكنيم و در روغن با شعله ى متوسط (حدوداً يك ربع براى هر طرف ماهى وقت لازم است ) ، سرخشان ميكنيم .
— بعد زمان شستن سبزى هاست ، ميزان اسفناج در اين خورش از بقيه ى سبزى ها بيشتر است . سبزى ها را شسته ، ريز خرد كرده با كمى روغن يك تفت مختصر داده اجازه ميدهيم تا يك ربع بپزد .( بدون اضافه كردن آب )
— در مرحله ى بعد حدوداً سه تا چهار قاشق آرد برنج را با آب سرد مخلوط كرده خوب هم ميزنيم تا اثر گوله گوله شدن آرد از بين برود . به سبزى ها نعناع خشك اضافه ميكنيم و دائم هم ميزنيم تا نچسبد . ( از برنج نيم كوبى كه از شب قبل در آب خيسانديد هم ميشود استفاده كنيد ) حال زمان اضافه كردن چهار ليوان آب جوش است . و اجازه ميدهيم با درب بسته يك ربع جا بيافتد ، بعد سير داغى كه با زرد چوبه تفت داده شده را به خورش اضافه ميكنيم .
— ميزان آب نارنج بستگى دارد به شما كه چقدر ترش دوست داشته باشد و زمان اضافه كردنش يك ربع قبل از آماده شدن خورش است .
— سيرهاى ريز خرد شده را با كمى زرد چوبه سرخ كرده و در خورش ميريزيم . كل زمان پخت خورش كه خوب هم جا بيافتد حدود چهل و پنج دقيقه است .
— تخم مرغ ها را هم در پنج دقيقه آخر ميريزيم و وقتى كاملاً رويش بست ، ميتوانيد هم بزنيد و يا درسته سروش كنيد . اين خورش را با كته ميل ميكنند و چاشنى اصلى اين غذا نارنج تازه ميباشد . نوش جانتان .🥘🐟🍊
Hi dear friends ,
It’s a traditional food from the Northern part of Iran , especially Rasht. This delicious dish has found its way into dinner tables of almost all Iranians and is highly recommended to vegans. 🤤🥚🥘
#cooking #inspiration #vibes #shorts #shortvideo #persianfood #tastyrecipes #shortsyoutube #shortsvideo #delicious #persianfood #persianrice #healthy #fish #easy #egg
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
✨Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , ...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
Ashe Sholeh Ghalamkar(grains &lamb sh...
✨Kabab Tabei ( Persian Pan Kebab ) — ...
✨Pickled Purple Cabbage ( in 15 min )...
Salmon with Lemon , Oregano & Mushroo...
Anar Bij (A Persian Stew with Meatbal...
Tilapia Fillets in Lemon & Garlic wit...
✨Harireh - Badam ( Persian Kurdish De...
Well Cooked Turkey with Mushroom Sauc...
Persian Haleem ( Wheat , Lamb neck & ...
Khoresh Bamiyeh (A Traditional Lamb &...
✨Ahi - Tuna - Steak — استيك ماهى تن ✨...
✨Ab - Doogh - Khiyar ( Persian Summer...
✨Loobia Polo ( Persian Green Bean Ric...
✨Crunchy Fried Shrimp with Persian St...
✨Zereshk Polo Morgh ( Traditional Per...
✨Cheesy Crab Legs & Spinach Rolls — ر...
Tahchin - e - Bademjan — Saffron Rice...
Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persia...
✨Classic Deviled Eggs — تخم مرغ شكم پ...
✨Balsamic Beetroot with Roqufori & Be...
✨ Baghla Ghatogh | Persian Lima Bean ...
Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Tro...
Sharbat – e – Sekanjebin ( Persian Sy...
✨Beetroot Hummus — حمص ( هوموس ) لبو ✨🤤🍲
Limonana , Middle Eastern Classic Lem...
✨Ghormeh Sabzi (Persian Herb Stew) — ...
✨A Frozen Watermelon Smoothie with li...
Mediterranean Watermelon Salad — سالا...
Halim Bademjan ( Persian Eggplant & L...
✨Cooked Garlic Shrimp — ميگو پخته شده...
Orange Peel Jam — مرباى خلال پوست پرت...
Ash–e Reshteh ( Persian Noodle Soup R...
Morgh - e - Porteghali ( Chicken made...
Sambooseye Bandari ( Shrimp Samosa wi...
Pasta Carbonara with leek Greens & Pe...
Salad - e - Meygu ( Shrimp Salad with...
Soup – e – Tare Farangi — leek Soup /...
Iranian Esquites – Zorrat Mekziki / ذ...
Ghalieh Mahi ( Southern Iranian Spicy...
fresh Trout 🐟– ماهى قزل آلاى تازه
Bitter orange 🍊 – نارنج
Vegetables ( spinach , cilantro , mint , parsley , dill ) – سبزيجات ( اسفناج ، گشنيز ، نعناع ، جعفرى ، شويد )
Garlic 🧄 – سير خام
Spices ( turmeric powder, salt , ground black pepper , ginger powder ) – ادويه جات ( زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه كوبيده شده ، پودر زنجبيل )
Eggs 🥚 – تخم مرغ
Dried mint leaves – نعناع خشك
Rice flour – آرد برنج
Persian rice – برنج ايرانى ( براى كته )
Olive oil 🫒 – روغن زيتون
— دوستان اين خورش محبوب گيلانى هاى عزيز حدود يك ساعت و نيم وقت شما را خواهد گرفت 😊👋در ابتدا بهتر است با ماهى ها شروع كنيد ، البته اين خورش را با ماهى دودى هم ميل ميكنند ولى شما هر ماهى كه در دسترش داشتيد را هم ميتوانيد استفاده كنيد .
— بعد از برش دادن ماهى ها با ( زردچوبه ، نمك ، فلفل و پودر زنجبيل ) مزه دار ميكنيم و در روغن با شعله ى متوسط (حدوداً يك ربع براى هر طرف ماهى وقت لازم است ) ، سرخشان ميكنيم .
— بعد زمان شستن سبزى هاست ، ميزان اسفناج در اين خورش از بقيه ى سبزى ها بيشتر است . سبزى ها را شسته ، ريز خرد كرده با كمى روغن يك تفت مختصر داده اجازه ميدهيم تا يك ربع بپزد .( بدون اضافه كردن آب )
— در مرحله ى بعد حدوداً سه تا چهار قاشق آرد برنج را با آب سرد مخلوط كرده خوب هم ميزنيم تا اثر گوله گوله شدن آرد از بين برود . به سبزى ها نعناع خشك اضافه ميكنيم و دائم هم ميزنيم تا نچسبد . ( از برنج نيم كوبى كه از شب قبل در آب خيسانديد هم ميشود استفاده كنيد ) حال زمان اضافه كردن چهار ليوان آب جوش است . و اجازه ميدهيم با درب بسته يك ربع جا بيافتد ، بعد سير داغى كه با زرد چوبه تفت داده شده را به خورش اضافه ميكنيم .
— ميزان آب نارنج بستگى دارد به شما كه چقدر ترش دوست داشته باشد و زمان اضافه كردنش يك ربع قبل از آماده شدن خورش است .
— سيرهاى ريز خرد شده را با كمى زرد چوبه سرخ كرده و در خورش ميريزيم . كل زمان پخت خورش كه خوب هم جا بيافتد حدود چهل و پنج دقيقه است .
— تخم مرغ ها را هم در پنج دقيقه آخر ميريزيم و وقتى كاملاً رويش بست ، ميتوانيد هم بزنيد و يا درسته سروش كنيد . اين خورش را با كته ميل ميكنند و چاشنى اصلى اين غذا نارنج تازه ميباشد . نوش جانتان .🥘🐟🍊
Hi dear friends ,
It’s a traditional food from the Northern part of Iran , especially Rasht. This delicious dish has found its way into dinner tables of almost all Iranians and is highly recommended to vegans. 🤤🥚🥘
#cooking #inspiration #vibes #shorts #shortvideo #persianfood #tastyrecipes #shortsyoutube #shortsvideo #delicious #persianfood #persianrice #healthy #fish #easy #egg
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
✨Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , ...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
Ashe Sholeh Ghalamkar(grains &lamb sh...
✨Kabab Tabei ( Persian Pan Kebab ) — ...
✨Pickled Purple Cabbage ( in 15 min )...
Salmon with Lemon , Oregano & Mushroo...
Anar Bij (A Persian Stew with Meatbal...
Tilapia Fillets in Lemon & Garlic wit...
✨Harireh - Badam ( Persian Kurdish De...
Well Cooked Turkey with Mushroom Sauc...
Persian Haleem ( Wheat , Lamb neck & ...
Khoresh Bamiyeh (A Traditional Lamb &...
✨Ahi - Tuna - Steak — استيك ماهى تن ✨...
✨Ab - Doogh - Khiyar ( Persian Summer...
✨Loobia Polo ( Persian Green Bean Ric...
✨Crunchy Fried Shrimp with Persian St...
✨Zereshk Polo Morgh ( Traditional Per...
✨Cheesy Crab Legs & Spinach Rolls — ر...
Tahchin - e - Bademjan — Saffron Rice...
Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persia...
✨Classic Deviled Eggs — تخم مرغ شكم پ...
✨Balsamic Beetroot with Roqufori & Be...
✨ Baghla Ghatogh | Persian Lima Bean ...
Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Tro...
Sharbat – e – Sekanjebin ( Persian Sy...
✨Beetroot Hummus — حمص ( هوموس ) لبو ✨🤤🍲
Limonana , Middle Eastern Classic Lem...
✨Ghormeh Sabzi (Persian Herb Stew) — ...
✨A Frozen Watermelon Smoothie with li...
Mediterranean Watermelon Salad — سالا...
Halim Bademjan ( Persian Eggplant & L...
✨Cooked Garlic Shrimp — ميگو پخته شده...
Orange Peel Jam — مرباى خلال پوست پرت...
Ash–e Reshteh ( Persian Noodle Soup R...
Morgh - e - Porteghali ( Chicken made...
Sambooseye Bandari ( Shrimp Samosa wi...
Pasta Carbonara with leek Greens & Pe...
Salad - e - Meygu ( Shrimp Salad with...
Soup – e – Tare Farangi — leek Soup /...
Iranian Esquites – Zorrat Mekziki / ذ...
Ghalieh Mahi ( Southern Iranian Spicy...
پارسال
در تاریخ 1401/12/24 منتشر شده
است.
491
بـار بازدید شده