✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , a great dish for Ramadan — عدس پلو ✨🥘🥩🍚

Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
5.2 هزار بار بازدید - پارسال - طرز تهيه ى "عدس پلوى
طرز تهيه ى "عدس پلوى زعفرانى مجلسى “

✨[ Ingredients]✨👩🏻‍🍳

Ground beef  🥩( beef 🐂& lamb🐑 ) – گوشت چرخ كرده ( مخلوط گوساله و گوسفندى)
( Lentil )– عدس
( Dates )– خرما
(  Dried Raisins ) – كشمش
( Persian Rice 🍚 ) – برنج ايرانى
Spices ( turmeric  powder , salt , ground black pepper , ground cinnamon ) – ادويه جات ( زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه ، دارچين )
( onion 🧅 ) – پياز
( Olive oil 🫒) – روغن زيتون
( Melted Butter 🧈 ) – كره ى آب كرده
( Brewed Saffron  ) – زعفران دم كرده

— عزيزانم زمان پخت اين غذاى بى نهايت خوشمزه حدود يك ساعت و نيم است كه برنج را طبق معمول دو تا سه بار شسته و از شب قبل در آب ميخيسانيم و به تعداد پيمانه هاى برنج يك قاشق غذاخورى نمك اضافه ميكنيم .
— عدسها را هم از دو ساعت قبل از پختن ميشوييم و بعد در آب ميخيسانيم و چندين بار آبش را عوض ميكنيم . بعد از دو ساعت خيساندن در آب جوش با زرد چوبه و نمك و يك عدد چوب دارچين براى حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت با حرارت متوسط ميپزيم . ( حتماً از آب جوش استفاده كنيد چون آب سرد باعث ميشود كه عدس له شده و از پوستش جدا شود )
— براى گياه خواران عزيز اين غذا خوشمزه ترين وعده ى غذايى براى شما ميتواند باشد ( با حدف گوشت و كره ى آب شده در انتهاى ويديو ) 😊
— گوشت چرخ كرده را هم با يك پياز رنده شده و نمك و فلفل سياه و كمى دارچين مخلوط كرده و ماساژ ميدهيم . و مثل توپ هاى ريز قل قلى ميكنيم و در ماهى تابه بدون اضافه كردن روغن تفت ميدهيم تا خوب بپزند .
— برنج را هم مثل ويديو هاى قبلى نيم پز كه شد آبكش ميكنيم و لايه لايه يك لايه برنج و يك لايه عدس و زعفران دم كرده ميريزيم و دم ميكنيم . كف قابلمه را هم براى داشتن يك ته ديگ خوب حدود هفت قاشق غذا خورى روغن ريخته و نان ها و يا سيب زمينى ها را ميچينيم و شعله را روى متوسط گذاشته وقتى برنج  بخار كرد كمى آب و روغن اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم حدود يك ساعت و نيم با شعله ى كم خوب دم بكشد .
— دو عدد پياز را هم خيلى نازك و خلالى خرد كرده با روغن و شعله ى متوسط خوب كاراملى  ميكنيم . اگر كشمش ها نرم نبودند قبل از اضافه كردن براى چند دقيقه در آب خيس ميكنيم و بعد به پياز داغ ها اضافه كرده و با مقدارى زعفران كمى تفت ميدهيم ، مراقب كشمش ها باشيد تا نسوزند . هسته هاى خرما را هم در آورده و كمى تفت ميدهيم .
— در مرحله ى آخر و در واقع نيم ساعت قبل از سرو غذا گوشت هاى قلقلى و كمى از مخلفات پياز داغ را در قابلمه ى برنج ريخته و اجازه ميدهيم خوب مغز پخت شوند . خوب به پايان داستان رسيديم 😁 نوش جان همه شما عزيزان ، نماز و روزه هايتان قبول باشه مهربان ها 🥰🌹👋

Hi my dear friends,
Adas Polo is a gorgeous Iranian layered saffron  rice 🍚 dish with lentils & sweet currants . Some families cook this rice dish with ground beef layered in & some people serve it with small meatballs ( just like my grandma 👵 🫶) hope you enjoy watching this video . Thank you for your support , love you all . 🥰🌹🥘

#cooking #tasty #inspiration #easy #persianfood #nature #delicious #healthy

✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨

Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti ...

✨Balsamic Thin Sliced  Boneless Chick...

Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...

Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...

Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...

Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...

✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew...

✨A delish easy keto spinach recipe — ...

✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...

✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...

Ashe Sholeh Ghalamkar(grains &lamb sh...

✨Kabab Tabei ( Persian Pan Kebab ) — ...

✨Pickled Purple Cabbage ( in 15 min )...

Salmon with Lemon , Oregano & Mushroo...

Anar Bij (A Persian Stew with Meatbal...

Tilapia Fillets in Lemon & Garlic wit...

✨Harireh - Badam ( Persian Kurdish De...

Well Cooked Turkey with Mushroom Sauc...

Persian Haleem ( Wheat , Lamb neck & ...

Khoresh Bamiyeh (A Traditional Lamb &...

✨Ahi - Tuna - Steak — استيك ماهى تن ✨...

✨Ab - Doogh - Khiyar ( Persian Summer...

✨Loobia Polo ( Persian Green Bean Ric...

✨Crunchy Fried Shrimp with Persian St...

✨Zereshk Polo Morgh ( Traditional Per...

✨Cheesy Crab Legs & Spinach Rolls — ر...

Tahchin - e - Bademjan — Saffron Rice...

Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persia...

✨Classic Deviled Eggs — تخم مرغ شكم پ...

✨Balsamic Beetroot with Roqufori & Be...

✨ Baghla Ghatogh | Persian Lima Bean ...

Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Tro...

Sharbat – e – Sekanjebin ( Persian Sy...

✨Beetroot Hummus — حمص ( هوموس ) لبو ✨🤤🍲

Limonana , Middle Eastern Classic Lem...

✨Ghormeh Sabzi (Persian Herb Stew) — ...

✨A Frozen Watermelon Smoothie with li...

Mediterranean Watermelon Salad — سالا...

Halim Bademjan ( Persian Eggplant & L...

✨Cooked Garlic Shrimp — ميگو پخته شده...

Orange Peel Jam — مرباى خلال پوست پرت...

Ash–e Reshteh ( Persian Noodle Soup R...

Morgh - e - Porteghali ( Chicken made...

Sambooseye Bandari ( Shrimp Samosa wi...

Pasta Carbonara with leek Greens & Pe...

Salad - e - Meygu ( Shrimp Salad with...

Soup – e – Tare Farangi — leek Soup /...

Iranian Esquites – Zorrat Mekziki / ذ...

Ghalieh Mahi ( Southern Iranian Spicy...
پارسال در تاریخ 1402/01/26 منتشر شده است.
5,238 بـار بازدید شده
... بیشتر