✨Adas Polo ( Persian Lentil Rice ) , a great dish for Ramadan — عدس پلو ✨🥘🥩🍚
5.2 هزار بار بازدید -
پارسال
-
طرز تهيه ى "عدس پلوى
طرز تهيه ى "عدس پلوى زعفرانى مجلسى “
✨[ Ingredients]✨👩🏻🍳
Ground beef 🥩( beef 🐂& lamb🐑 ) – گوشت چرخ كرده ( مخلوط گوساله و گوسفندى)
( Lentil )– عدس
( Dates )– خرما
( Dried Raisins ) – كشمش
( Persian Rice 🍚 ) – برنج ايرانى
Spices ( turmeric powder , salt , ground black pepper , ground cinnamon ) – ادويه جات ( زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه ، دارچين )
( onion 🧅 ) – پياز
( Olive oil 🫒) – روغن زيتون
( Melted Butter 🧈 ) – كره ى آب كرده
( Brewed Saffron ) – زعفران دم كرده
— عزيزانم زمان پخت اين غذاى بى نهايت خوشمزه حدود يك ساعت و نيم است كه برنج را طبق معمول دو تا سه بار شسته و از شب قبل در آب ميخيسانيم و به تعداد پيمانه هاى برنج يك قاشق غذاخورى نمك اضافه ميكنيم .
— عدسها را هم از دو ساعت قبل از پختن ميشوييم و بعد در آب ميخيسانيم و چندين بار آبش را عوض ميكنيم . بعد از دو ساعت خيساندن در آب جوش با زرد چوبه و نمك و يك عدد چوب دارچين براى حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت با حرارت متوسط ميپزيم . ( حتماً از آب جوش استفاده كنيد چون آب سرد باعث ميشود كه عدس له شده و از پوستش جدا شود )
— براى گياه خواران عزيز اين غذا خوشمزه ترين وعده ى غذايى براى شما ميتواند باشد ( با حدف گوشت و كره ى آب شده در انتهاى ويديو ) 😊
— گوشت چرخ كرده را هم با يك پياز رنده شده و نمك و فلفل سياه و كمى دارچين مخلوط كرده و ماساژ ميدهيم . و مثل توپ هاى ريز قل قلى ميكنيم و در ماهى تابه بدون اضافه كردن روغن تفت ميدهيم تا خوب بپزند .
— برنج را هم مثل ويديو هاى قبلى نيم پز كه شد آبكش ميكنيم و لايه لايه يك لايه برنج و يك لايه عدس و زعفران دم كرده ميريزيم و دم ميكنيم . كف قابلمه را هم براى داشتن يك ته ديگ خوب حدود هفت قاشق غذا خورى روغن ريخته و نان ها و يا سيب زمينى ها را ميچينيم و شعله را روى متوسط گذاشته وقتى برنج بخار كرد كمى آب و روغن اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم حدود يك ساعت و نيم با شعله ى كم خوب دم بكشد .
— دو عدد پياز را هم خيلى نازك و خلالى خرد كرده با روغن و شعله ى متوسط خوب كاراملى ميكنيم . اگر كشمش ها نرم نبودند قبل از اضافه كردن براى چند دقيقه در آب خيس ميكنيم و بعد به پياز داغ ها اضافه كرده و با مقدارى زعفران كمى تفت ميدهيم ، مراقب كشمش ها باشيد تا نسوزند . هسته هاى خرما را هم در آورده و كمى تفت ميدهيم .
— در مرحله ى آخر و در واقع نيم ساعت قبل از سرو غذا گوشت هاى قلقلى و كمى از مخلفات پياز داغ را در قابلمه ى برنج ريخته و اجازه ميدهيم خوب مغز پخت شوند . خوب به پايان داستان رسيديم 😁 نوش جان همه شما عزيزان ، نماز و روزه هايتان قبول باشه مهربان ها 🥰🌹👋
Hi my dear friends,
Adas Polo is a gorgeous Iranian layered saffron rice 🍚 dish with lentils & sweet currants . Some families cook this rice dish with ground beef layered in & some people serve it with small meatballs ( just like my grandma 👵 🫶) hope you enjoy watching this video . Thank you for your support , love you all . 🥰🌹🥘
#cooking #tasty #inspiration #easy #persianfood #nature #delicious #healthy
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti ...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
Ashe Sholeh Ghalamkar(grains &lamb sh...
✨Kabab Tabei ( Persian Pan Kebab ) — ...
✨Pickled Purple Cabbage ( in 15 min )...
Salmon with Lemon , Oregano & Mushroo...
Anar Bij (A Persian Stew with Meatbal...
Tilapia Fillets in Lemon & Garlic wit...
✨Harireh - Badam ( Persian Kurdish De...
Well Cooked Turkey with Mushroom Sauc...
Persian Haleem ( Wheat , Lamb neck & ...
Khoresh Bamiyeh (A Traditional Lamb &...
✨Ahi - Tuna - Steak — استيك ماهى تن ✨...
✨Ab - Doogh - Khiyar ( Persian Summer...
✨Loobia Polo ( Persian Green Bean Ric...
✨Crunchy Fried Shrimp with Persian St...
✨Zereshk Polo Morgh ( Traditional Per...
✨Cheesy Crab Legs & Spinach Rolls — ر...
Tahchin - e - Bademjan — Saffron Rice...
Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persia...
✨Classic Deviled Eggs — تخم مرغ شكم پ...
✨Balsamic Beetroot with Roqufori & Be...
✨ Baghla Ghatogh | Persian Lima Bean ...
Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Tro...
Sharbat – e – Sekanjebin ( Persian Sy...
✨Beetroot Hummus — حمص ( هوموس ) لبو ✨🤤🍲
Limonana , Middle Eastern Classic Lem...
✨Ghormeh Sabzi (Persian Herb Stew) — ...
✨A Frozen Watermelon Smoothie with li...
Mediterranean Watermelon Salad — سالا...
Halim Bademjan ( Persian Eggplant & L...
✨Cooked Garlic Shrimp — ميگو پخته شده...
Orange Peel Jam — مرباى خلال پوست پرت...
Ash–e Reshteh ( Persian Noodle Soup R...
Morgh - e - Porteghali ( Chicken made...
Sambooseye Bandari ( Shrimp Samosa wi...
Pasta Carbonara with leek Greens & Pe...
Salad - e - Meygu ( Shrimp Salad with...
Soup – e – Tare Farangi — leek Soup /...
Iranian Esquites – Zorrat Mekziki / ذ...
Ghalieh Mahi ( Southern Iranian Spicy...
✨[ Ingredients]✨👩🏻🍳
Ground beef 🥩( beef 🐂& lamb🐑 ) – گوشت چرخ كرده ( مخلوط گوساله و گوسفندى)
( Lentil )– عدس
( Dates )– خرما
( Dried Raisins ) – كشمش
( Persian Rice 🍚 ) – برنج ايرانى
Spices ( turmeric powder , salt , ground black pepper , ground cinnamon ) – ادويه جات ( زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه ، دارچين )
( onion 🧅 ) – پياز
( Olive oil 🫒) – روغن زيتون
( Melted Butter 🧈 ) – كره ى آب كرده
( Brewed Saffron ) – زعفران دم كرده
— عزيزانم زمان پخت اين غذاى بى نهايت خوشمزه حدود يك ساعت و نيم است كه برنج را طبق معمول دو تا سه بار شسته و از شب قبل در آب ميخيسانيم و به تعداد پيمانه هاى برنج يك قاشق غذاخورى نمك اضافه ميكنيم .
— عدسها را هم از دو ساعت قبل از پختن ميشوييم و بعد در آب ميخيسانيم و چندين بار آبش را عوض ميكنيم . بعد از دو ساعت خيساندن در آب جوش با زرد چوبه و نمك و يك عدد چوب دارچين براى حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت با حرارت متوسط ميپزيم . ( حتماً از آب جوش استفاده كنيد چون آب سرد باعث ميشود كه عدس له شده و از پوستش جدا شود )
— براى گياه خواران عزيز اين غذا خوشمزه ترين وعده ى غذايى براى شما ميتواند باشد ( با حدف گوشت و كره ى آب شده در انتهاى ويديو ) 😊
— گوشت چرخ كرده را هم با يك پياز رنده شده و نمك و فلفل سياه و كمى دارچين مخلوط كرده و ماساژ ميدهيم . و مثل توپ هاى ريز قل قلى ميكنيم و در ماهى تابه بدون اضافه كردن روغن تفت ميدهيم تا خوب بپزند .
— برنج را هم مثل ويديو هاى قبلى نيم پز كه شد آبكش ميكنيم و لايه لايه يك لايه برنج و يك لايه عدس و زعفران دم كرده ميريزيم و دم ميكنيم . كف قابلمه را هم براى داشتن يك ته ديگ خوب حدود هفت قاشق غذا خورى روغن ريخته و نان ها و يا سيب زمينى ها را ميچينيم و شعله را روى متوسط گذاشته وقتى برنج بخار كرد كمى آب و روغن اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم حدود يك ساعت و نيم با شعله ى كم خوب دم بكشد .
— دو عدد پياز را هم خيلى نازك و خلالى خرد كرده با روغن و شعله ى متوسط خوب كاراملى ميكنيم . اگر كشمش ها نرم نبودند قبل از اضافه كردن براى چند دقيقه در آب خيس ميكنيم و بعد به پياز داغ ها اضافه كرده و با مقدارى زعفران كمى تفت ميدهيم ، مراقب كشمش ها باشيد تا نسوزند . هسته هاى خرما را هم در آورده و كمى تفت ميدهيم .
— در مرحله ى آخر و در واقع نيم ساعت قبل از سرو غذا گوشت هاى قلقلى و كمى از مخلفات پياز داغ را در قابلمه ى برنج ريخته و اجازه ميدهيم خوب مغز پخت شوند . خوب به پايان داستان رسيديم 😁 نوش جان همه شما عزيزان ، نماز و روزه هايتان قبول باشه مهربان ها 🥰🌹👋
Hi my dear friends,
Adas Polo is a gorgeous Iranian layered saffron rice 🍚 dish with lentils & sweet currants . Some families cook this rice dish with ground beef layered in & some people serve it with small meatballs ( just like my grandma 👵 🫶) hope you enjoy watching this video . Thank you for your support , love you all . 🥰🌹🥘
#cooking #tasty #inspiration #easy #persianfood #nature #delicious #healthy
✨My amazing friends , here are more delicious & healthy recipes , click the links below & enjoy the results 👇👇🤤🫶✨
Persian Macaroni ( Iranian Spaghetti ...
✨Balsamic Thin Sliced Boneless Chick...
Creamy Parmesan Spinach Shrimp Soup (...
Zucchini Spaghetti with Ground Beef (...
Sabzipolo – ba – Mahi ( cooked fish w...
Bademjan–e–Nardooni (stuffed eggplant...
✨Torshe Tareh (Persian sour herb stew...
✨A delish easy keto spinach recipe — ...
✨Persian Pan Kebab ( from old Tehran ...
✨Moraba Beh — Quince Jam ( Persian St...
Ashe Sholeh Ghalamkar(grains &lamb sh...
✨Kabab Tabei ( Persian Pan Kebab ) — ...
✨Pickled Purple Cabbage ( in 15 min )...
Salmon with Lemon , Oregano & Mushroo...
Anar Bij (A Persian Stew with Meatbal...
Tilapia Fillets in Lemon & Garlic wit...
✨Harireh - Badam ( Persian Kurdish De...
Well Cooked Turkey with Mushroom Sauc...
Persian Haleem ( Wheat , Lamb neck & ...
Khoresh Bamiyeh (A Traditional Lamb &...
✨Ahi - Tuna - Steak — استيك ماهى تن ✨...
✨Ab - Doogh - Khiyar ( Persian Summer...
✨Loobia Polo ( Persian Green Bean Ric...
✨Crunchy Fried Shrimp with Persian St...
✨Zereshk Polo Morgh ( Traditional Per...
✨Cheesy Crab Legs & Spinach Rolls — ر...
Tahchin - e - Bademjan — Saffron Rice...
Damnoosh - e - Gol Gav Zaban ( Persia...
✨Classic Deviled Eggs — تخم مرغ شكم پ...
✨Balsamic Beetroot with Roqufori & Be...
✨ Baghla Ghatogh | Persian Lima Bean ...
Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Tro...
Sharbat – e – Sekanjebin ( Persian Sy...
✨Beetroot Hummus — حمص ( هوموس ) لبو ✨🤤🍲
Limonana , Middle Eastern Classic Lem...
✨Ghormeh Sabzi (Persian Herb Stew) — ...
✨A Frozen Watermelon Smoothie with li...
Mediterranean Watermelon Salad — سالا...
Halim Bademjan ( Persian Eggplant & L...
✨Cooked Garlic Shrimp — ميگو پخته شده...
Orange Peel Jam — مرباى خلال پوست پرت...
Ash–e Reshteh ( Persian Noodle Soup R...
Morgh - e - Porteghali ( Chicken made...
Sambooseye Bandari ( Shrimp Samosa wi...
Pasta Carbonara with leek Greens & Pe...
Salad - e - Meygu ( Shrimp Salad with...
Soup – e – Tare Farangi — leek Soup /...
Iranian Esquites – Zorrat Mekziki / ذ...
Ghalieh Mahi ( Southern Iranian Spicy...
پارسال
در تاریخ 1402/01/26 منتشر شده
است.
5,238
بـار بازدید شده