Mahi Shekam Por ( Persian Stuffed Trout Fish ) — ماهى قزل آلاى شكم پر 🤤🥘🐟

Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
Pantea Piroozkar – Vali ⚖️
737 بار بازدید - 2 سال پیش - طرز تهيه ى « ماهى
طرز تهيه ى « ماهى قزل آلاى شكم پر »

✨[ Ingredients ]✨👩🏻‍🍳

( Trout Fish 🐟 ) – ماهى قزل آلا
( mint , parsley , cilantro 🌿 ) vegetables – سبزيجات ( نعناع ، جعفرى ، گشنيز )
( Walnut )– گردو
( Barberries ) – زرشك
( Potato 🥔 )– سيب زمينى
( Onion 🧅 ) – پياز
( Garlic 🧄 )– سير
Spices ( ginger powder , salt 🧂, ground black & red pepper 🌶 , turmeric powder )– ادويه جات ( پودر زنجبيل ، نمك ، فلفل سياه و قرمز ، زردچوبه )
Margarine 🧈 , Extra Virgin Olive Oil 🫒) – روغن زيتون و كره
( Sour Lemon 🍋 ) – ليمو ترش
( Rainbow Sweet Bell Pepper 🫑 ) – فلفل دلمه اى رنگى
( Pomegranate Paste ) – رب انار
( Brewed Saffron ) – زعفران دم كرده و پودر زعفران

— دوستان عزيز ، بعد از شستن ماهى ها و تميز كردن شكم آنها چند برش سطحى روى پوست ماهى ها از هر دو طرف ايجاد ميكنيم . اين برشها نبايد عميق باشند زيرا باعث ميشوند مواد داخل شكم ماهى ها خارج شوند .
— براى مزه دار كردن ماهى ها از شب قبل روغن زيتون ، آب ليمو ترش زعفران دم كرده ، پودر زنجبيل ، نمك ، فلفل سياه و قرمز و زرد چوبه را با هم مخلوط كرده پشت و روى و داخل شكم ماهى ها را مزه دار ميكنيم . با فويل آلومينيم روى آنها را پوشانده در يخچال براى ٧ - ٦ ساعت نگهدارى ميكنيم .
— مواد داخل شكم ماهى هم به ترتيب در ويديو نشان داده شده است .
— اين ماهى ها در باربكيو پخته شده اند شما ميتوانيد از فر هم استفاده كنيد .
— باربكيو را از يك ربع  قبل روشن كرده  ته ظرف مورد نظر را با روغن زيتون چرب كرده ، به ترتيب اول سيب زمينى هاى برش داده شده و بعد پيازهاى حلقه اى را مى چينيم ( شما ميتوانيد از هر نوع سبزيجاتى كه دوست داريد استفاده كنيد ) ماهى ها را روى سبزيجات گذاشته و بعد با فلفل دلمه اى هاى رنگى تزيين ميكنيم ( بوى فلفل دلمه اى ها حين پختن بى نظير است ) .
— زمان پخت اين ماهى خوش طعم حدوداً دو ساعت و نيم در باربكيو با حرارت متوسط ميباشد .
— روى ماهى ها را با فويل آلومينيوم پوشانده چندين سوراخ با چاقو روى فويل ايجاد ميكنيم .
— هر نيم ساعت روى فويل را برداشته و مخلوط كره ى آب شده و پودر زعفران ميزنيم .

Hello my dear friends ,
Persian stuffed fish dish is one of the most popular dishes ever made in Iran. This Persian cuisine is traditional yet is made differently in other parts of the world. Mahi shekam por is also a very beautiful and fancy looking and fabulous while tasting. This food because of the presence of fish is rich in calcium and protein, also essential vitamins and minerals which makes it ideal for your health body. 🥘🐟

#tasty #fish #troutfish #stuffedfish #persianfood #easy #delicious #cooking #healthy #food #nature #foodlover #nature
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/14 منتشر شده است.
737 بـار بازدید شده
... بیشتر