طرز تهیه پیراشکی عدس خراسانی و اَنده کدو حلوایی با خمیر جادویی
228 بار بازدید -
4 سال پیش
-
پیراشکیها همه جای دنیا به
پیراشکیها همه جای دنیا به شکلهای مختلف درست میشه هم مواد میانی متفاوتی برای اونها استفاده میشه و هم خمیرهای متفاوتی داره اما خمیر جادویی یکی از بهترین خمیرها برای درست کردن پیراشکی هست به این جهت که به راحتی درست میشه و کیفیت خیلی خوبی هم داره. توی کشور ما هم سابقا مادربزرگها این غذا رو توی تنور درست میکردند یا توی روغن سرخ میکردند با این تفاوت که این روزها پیراشکی ها بیشتر با موادی مقل سوسیس و کالباس پر میشن اما قدیم ترها که مادربزرگهای ما این غذا رو به شکل سنتی و توی تنور درست میکردند از مواد سالم و س این روزها پیراشکی ها بیشتر با موادی مقل سوسیس و کالباس پر میشن اما قدیم ترها که مادربزرگهای ما این غذا رو به شکل سنتی و توی تنور درست میکردند از مواد سالم و سبزیجات مفیدی استفاده میکردن. سبزیجات مفیدی استفاده میکردن. مثلا توی خراسان شمالی این غذا رو به نام نان انده یا نان اگنجه میشناسن که با خمیر نان محلی درستش میکردند و از عدس و پیاز و سبزی داخل اون استفاده میشد و فصلهایی که کدو حلوایی هم در دسترس بود به اون کدو حلوایی هم اضافه میکردند. گاهی هم سیب زمینی به انده اضافه میشد. مهم این هست که این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه و مقوی هست. و همین طور اگر گوشت رو از اون حذف کنید، یک غذای گیاهی کامل و سالم هست. البته فراموش نکنید که اگر غذای تند دوست دارید میتونید به مواد میانی این پیراشکی فلفل اضافه کنید و یک پیراشکی سالم و تند رو تجربه کنید. البته اگر با غذای تند مشکلی ندارید توصیه میشه که این پیراشکی رو تند درست کنید.
اگر پیراشکی های عدس رو با اندازه های کوچکتر درست کنید میتونه برای مهمونیهاتون یک پیش غذایا اسلایدر عالی باشه.
اگر شما هم دوستدار غذاهای سالم و قدیمی ایرانی هستید با ما همراه باشید.
instagram:
https://instagram.com/shirpourparvaneh?igshid=ceydulql7wbj
4 سال پیش
در تاریخ 1399/08/29 منتشر شده
است.
228
بـار بازدید شده