نان لقمه ای جو بسیار مغذی و پرخاصیت با تکنیک پولیش بافت عالی داره
4.1 هزار بار بازدید -
پارسال
-
#نان_جو
#نان_جو
#نان_جو_لقمه_ای
مواد لازم:
ارد نان ۴۲۵ گرم
آب ۲۳۵ گرم
ایزی روگن ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۵ گرم
کره ۵۰ گرم
مخمر فوری ۶ گرم
تخم کتان ۱۰ گرم
کنجد ۱۰ گرم
تخم افتابگردان ۱۰ گرم
برای پولیش
ارد جو ۷۵ گرم
آب ۷۵ گرم
مخمر فوری ۱ گرم
طرز تهیه:
در ابتدا پولیش را اماده میکنیم مخمر را روی اب ریخته، مخلوط میکنیم. ارد جو را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
در ظرف را بسته و سه ساعت استراحت داده تا اسفنجی شود.
برای تهیه ی خمیر، مواد خشک را مخلوط کرده، اب و پولیش را اضافه کرده، ۵ دقیقه ورز داده، سپس کره را اضافه کرده و ۱۰-۱۵ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر صافی داشته باشیم. بعد مغزها را اضافه کرده و ۲ دقیقه ورز میدهیم.
در ظرف چرب شده ۴۰-۶۰ دقیقه استراحت داده تا خمیر ۲-۲/۵ برابر شود.
پف خمیر را گرفته و به ۶ قسمت تقسیم کرده، چونه گرفته، ده دقیقه استراحت میانی میدهیم.
بعد چونه ها را کمی با دست باز کرده، رول میکنیم. و داخل سینی فر، روی کاغذ نسوز گذاشته، ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. سپس تیغ زده، اسپری اب پاشیده و در فر داغ ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار داده تا نانها بپزد.
امیدوارم این نون عالی و مغذی رو بپزید و از خوردن اون لذت ببرید.
پارسال
در تاریخ 1402/06/07 منتشر شده
است.
4,125
بـار بازدید شده