نان لقمه ای جو بسیار مغذی و پرخاصیت با تکنیک پولیش بافت عالی داره

Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
4.1 هزار بار بازدید - پارسال - #نان_جو
#نان_جو #نان_جو_لقمه_ای مواد لازم: ارد نان ۴۲۵ گرم آب ۲۳۵ گرم ایزی روگن ۱۰ گرم نمک ۱۰ گرم شکر ۵ گرم کره ۵۰ گرم مخمر فوری ۶ گرم تخم کتان ۱۰ گرم کنجد ۱۰ گرم تخم افتابگردان ۱۰ گرم برای پولیش ارد جو ۷۵ گرم آب ۷۵ گرم مخمر فوری ۱ گرم طرز تهیه: در ابتدا پولیش را اماده میکنیم مخمر را روی اب ریخته، مخلوط میکنیم. ارد جو را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود. در ظرف را بسته و سه ساعت استراحت داده تا اسفنجی شود. برای تهیه ی خمیر، مواد خشک را مخلوط کرده، اب و پولیش را اضافه کرده، ۵ دقیقه ورز داده، سپس کره را اضافه کرده و ۱۰-۱۵ دقیقه ورز میدهیم تا خمیر صافی داشته باشیم. بعد مغزها را اضافه کرده و ۲ دقیقه ورز میدهیم. در ظرف چرب شده ۴۰-۶۰ دقیقه استراحت داده تا خمیر ۲-۲/۵ برابر شود. پف خمیر را گرفته و به ۶ قسمت تقسیم کرده، چونه گرفته، ده دقیقه استراحت میانی میدهیم. بعد چونه ها را کمی با دست باز کرده، رول میکنیم. و داخل سینی فر، روی کاغذ نسوز گذاشته، ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. سپس تیغ زده، اسپری اب پاشیده و در فر داغ ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار داده تا نانها بپزد. امیدوارم این نون عالی و مغذی رو بپزید و از خوردن اون لذت ببرید.
پارسال در تاریخ 1402/06/07 منتشر شده است.
4,125 بـار بازدید شده
... بیشتر