آلبالو پلو مجلسی با گوشت قلقلی

Parvaneh Cooking
Parvaneh Cooking
97 بار بازدید - 3 ماه پیش - تا فصل آلبالو تموم نشده
تا فصل آلبالو تموم نشده دوباره با یک دستور غذایی خوشرنگ و ملس دیگه د رخدمت شما هستیم. ایندفعه با آلبالو پلو اومدیم. البته قبلا هم آلبالو پلو داشتیم توی کانال اما اون رو با مرغ زعفرونی درست کرده بودیم و این دفعه با گوشت قلقلی که البته این هم یک آلبالوپلو مجلسی و عالی هست. همینطو توی این ویدیو روش آماده سازی آلبالو برای آلبالو پلو رو هم آموزش دادیم که شما میتونید با این روش آلبالوها رو آماده کنید و بعد فریز کنید تا توی فصلهایی که آلبالو در دسترس نیست هم این غذا رو آماده کنید. مواد اولیه برای درست کردن آلبالو پلو با گوشت قلقلی (به اندازه 4 تا 5 نفر) بخش اول مواد لازم برای ترکیب آلبالو: - نیم کیلو آلبالو بدون هسته - 100 تا 120 گرم شکر بخش دوم مواد لازم برای گوشت قلقلی: - 300 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده - یک عدد پیاز درشت - نمک و فلفل - در صورت تمایل کمی زعفران و دارچین - همچنین به 4 تا 5 پیمانه برنج هم نیاز داریم طرز تهیه: - بهتر است آلبالو را با شکر بصورت لایه لایه داخل یک ظرف ریخته و چند ساعت داخل یخچال بگذاریم تا آلبالو آب بیاندازد. بعد آلبالوها را از یخچال خارج کرده و روی حرارت متوسط میگذاریم. از کنار قابلمه هم تکون نمیخوریم چون آگر مواظب نباشیم احتمال سر رفتن آلبالو وجود دارد. بیست دقیقه آلبالوها را میجوشانیم و بعد آماده است. فقط اینکه در حین جوشاندن کف روی آلبالو را میگیریم تا آلبالوها و شربت آن خوشرنگ تر شود و دیگر اینکه اگر آلبالوهای ما آب زیادی داشت و خیلی آب انداخت بعد از 20 دقیقه جوشاندن، آلبالوها را از شربت خارج کرده و شربت را میجوشانیم تا کمی غلیظ شود. - پیاز را با با رنده دستی یا با دستگاه رنده کرده و اگر خیلی آب داشت آب آن را جدا میکنیم. پیز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل مخلوط کرده و ورز میدهیم. در صورت تمایل کمی زعفران و دارچین هم به گوشت اضافه کنیم طعم بسیار بهتری خواهد گرفت. بعد از ورز دادن گوشت، از آن تکه هایی به اندازه یک گردو کوچک برداشته و در دست گرد میکنیم و فرم توپ میدهیم. اگر حوصله دار هستید و میخواهید گوشت قلقلی ها در آلبالو پلو بهتر پخش شود میتوانید از آن تکه هایی به اندازه یک فندق بردارید تا قلقلی های ریزتر و بیشتری داشته باشید. قلقلی ها را هم حداقل نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کمی خنک شده و فرم بگیرند. سپس از یخچال خارج میکنیم و در تابه مقدار کمی روغن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، گوشت قلقلی ها را داخل آن سرخ میکنیم. قلقلی ها را میچرهانیم تا همه اطراف آنها سرخ شود. وقتی رنگ گرفتند از روغن خارج کرده و کنار میگذاریم. - حالا وقت این هست که برنج رو بپزیم. برنج رو به هر روشی که دوست دارید، آبکش یا کته آماده میکنیم و به مرحله ای میرسونیم که آماده دم گذاشتن هست. فقط دقت میکنیم که برای آلبالو پلو باید برنج کمی زنده باشد تا وقتی دم گذاشته میشه و آب آلبالو با اون مخلوط میشه شفته نشه. بعد قابلمه برنج رو روی حرارت میگذاریم و توی اون کمی روغن میریزیم. از هر نوع ته دیگی هم که دوست داریم ته قابلمه میزاریم و از اینجا به بعد یک لایه برنج و بعد یک لایه آلبالو و گوشت روی برنج میریزیم. به همین صورت لایه ها ر وادامه میدیم تا همه برنج، آلبالو وگوشت تموم بشه. در چایان هم کمی از آب آلبالوها روی برنج میریزیم و برنج رو دم میزاریم. بعد از حدود نیم ساعت آلبالو پلو دم کشیده و آماده است. اگر دوست دارید که آموزش آلبالو پلو با مرغ رو ببینید میتونید روی لینک زیر کلیک کنید تا آموزشش رو با جزییات ببینید: https://www.seevid.ir/fa/w/VzmJRKggXUM instagram: https://instagram.com/shirpourparvaneh?igshid=ceydulql7wbj
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/18 منتشر شده است.
97 بـار بازدید شده
... بیشتر