طرز تهیه زرشک پلو با سس پرتقال |Persian food (Barberry rice with orange sauce)

chef.nooshmak7
chef.nooshmak7
262 بار بازدید - 5 ماه پیش - مواد لازم مرغ یک عدد
مواد لازم
مرغ یک عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
آب پرتقال ۵۰۰ میلی لیتر
شکر یک قاشق غذاخوری
زرشک ۱۰۰ گرم
ادویه یک قاشق ‌چای‌ خوری
زردچوبه یک قاشق چای‌ خوری
نمک به میزان لازم زعفران
کره ۷۵ گرم
نصف چوب دارچین

آموزش پخت زرشک پلو با سس پرتقال
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و با کره سرخ می‌کنیم، زمانی که پیازها سبک شدند ادویه و زردچوبه را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم سپس مرغ را اضافه می کنیم  زمانی که دو طرف مرغ سرخ شد نصف چوب دارچین و آب پرتقال را اضافه کرده و یک ساعت زمان می‌دهیم تا با شعله ملایم مرغ کامل بپزد، ۱۵ دقیقه آخر پخت زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جا افتاده شود

طرز پخت زرشک پلو:
ابتدا زرشک را ۱۵ دقیقه قبل با آب خیس می‌کنیم، سپس زرشک را از صافی رد کرده و در تابه مورد نظر با کره یک دقیقه تفت می‌دهیم سپس یک قاشق شکر را اضافه کرده و تا زمانی که شکر آب شود زرشک را تفت می‌دهید شعله گاز باید بسیار کم باشد و بعد برنج پخته شده را به همراه زعفران به زرشک اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم، در این مرحله زرشک پلو ما آماده است

امیدوارم این غذای خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید❤️🥰
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک را یادتون نره 🥰 با این کار کلی از من حمایت میکنید❤️🥰🌹

#آشپزی #آشپزی_ایرانی #زرشک_پلو #آموزش_آشپزی #zereshkpolo #food #cooking #recipe
5 ماه پیش در تاریخ 1402/11/14 منتشر شده است.
262 بـار بازدید شده
... بیشتر