نان لواش خانگی | lavash bread recipe ideas
952 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
نان لواش خانگی بدون تنورمواد
نان لواش خانگی بدون تنور
مواد لازم:
آرد گندم ۵ لیوان
آب ولرم ۵۰۰ میلی لیتر
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا ارد را یک مرتبه الک میکنیم ،سپس خمیر مایه و نمک را به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا جایی که نمک در آب حل شود و به همراه ۵ قاشق روغن به آرد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا جایی که خمیر کاملاً یکدست شود و به دست نچسبد، خمیر به دست آمده را یک ساعت در جای گرم نگه میداریم تا حجم آن حداقل دو برابر شود.
زمانی که حجم خمیر دو برابر شد و به اصطلاح خمیر ور آمد خمیر را چانه میکنیم و با استفاده از وردنه پهن میکنیم و در تابه از قبل کامل گرم شده می پزیم ،این نان بافت کاملاً نرم و لذیذی دارد.
امیدوارم این نان لواش خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.❤️🌹
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک را یادتون نره 🥰 با این کار کلی از من حمایت میکنید❤️🥰🌹
#نان_لواش#آشپزی #آشپزی_ایرانی #food #recipe #cooking
مواد لازم:
آرد گندم ۵ لیوان
آب ولرم ۵۰۰ میلی لیتر
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا ارد را یک مرتبه الک میکنیم ،سپس خمیر مایه و نمک را به آب ولرم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا جایی که نمک در آب حل شود و به همراه ۵ قاشق روغن به آرد اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا جایی که خمیر کاملاً یکدست شود و به دست نچسبد، خمیر به دست آمده را یک ساعت در جای گرم نگه میداریم تا حجم آن حداقل دو برابر شود.
زمانی که حجم خمیر دو برابر شد و به اصطلاح خمیر ور آمد خمیر را چانه میکنیم و با استفاده از وردنه پهن میکنیم و در تابه از قبل کامل گرم شده می پزیم ،این نان بافت کاملاً نرم و لذیذی دارد.
امیدوارم این نان لواش خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.❤️🌹
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک را یادتون نره 🥰 با این کار کلی از من حمایت میکنید❤️🥰🌹
#نان_لواش#آشپزی #آشپزی_ایرانی #food #recipe #cooking
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/11 منتشر شده
است.
952
بـار بازدید شده