پرتقال شکلاتی | how to make candied orange slices

chef.nooshmak7
chef.nooshmak7
564 بار بازدید - 7 ماه پیش - طرز تهیه شیرینی پرتقالی با
طرز تهیه شیرینی پرتقالی با روکش شکلات
مواد لازم
پرتقال یک کیلو و پانصد گرم
شکر یک کیلو
آب یک لیتر و نیم
لوبیای وانیل
شکلات چیپسی ۲۰۰ گرم

مرحله اول؛ ابتدا پرتقال‌ ها را شسته و با استفاده از خلال دندان روی سطح پرتقال را سوراخ می‌کنیم

مرحله دوم: پرتقال‌ها را در آب سرد روی اجاق گاز قرار می‌دهیم زمانی که آب به جوش آمد پرتقال‌ها را از اب خارج می‌کنیم این کار را سه مرتبه تکرارمی‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود
دفعه سومی که پرتقال‌ها را جوشاندیم آنها را از آب در حال جوش در می‌آوریم در آب یخ قرار می‌دهیم تا کامل سرد شود

مرحله سوم: ابتدا یک لیتر ونیم آب سپس یک کیلو شکر و لوبیای وانیل را روی اجاق با شعله ملایم قرار می‌دهیم تا شهد حاضر شود(تا زمانی که شکر کامل در آب حل نشده است آن را هم نمی‌زنیم)

مرحله چهارم: پرتقال‌ها را برش ۵ میلیمتری می‌دهیم

مرحله پنجم: پرتقال‌های برش داده شده را در ظرف مورد نظر می‌چینیم و شهدی که حاضر کردیم را روی آن میریزیم و روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید
نکته: یک کاغذ روغنی را به اندازه ظرف برش بزنید در روی پرتقال‌های در حال پخت قرار دهید تا در هنگام جوشیدن تمام سطح پرتقال در آب قرار بگیرد

مرحله ششم :زمانی که پرتقال‌ها در شهد شروع به جوشیدن کرد۳ دقیقه زمان می دهیم و گاز را خاموش کرده و در قابلمه را گذاشته سپس ۳ ساعت اجازه می‌دهیم تا سرد شود
مرحله هفتم بعد از گذشت ۳ ساعت پرتقال‌ها را یکی یکی از شهد خارج می‌کنیم و شهد را مجدد گرم می‌کنیم قبل از جوشیدن شهد پرتقال‌ها را در شهد قرار می‌دهیم

مرحله هشتم: زمانی که پرتقال مجدد شروع به جوشیدن کرد ۳ دقیقه زمان می‌گیریم و پرتقال‌ها را از آب خارج می‌کنیم تا سرد شود

مرحله نهم: مجدد مرحله ۸ را تکرار می‌کنیم برای بار آخر
(دلیل اینکه سه بار پرتقال را در شهد می‌جوشانیم و اجازه میدیم سرد شود این است که پرتقال‌ها شیرینی ملایمی را در زمان میل کردن داشته باشند)

مرحله دهم: زمانی که برای بار آخر پرتقال‌ها را در شهد جوشاندیم آن را از شهد خارج کرده و در ابکش یا صافی قرار می‌دهیم تا شهد اضافی از پرتقال خارج شود

مرحله یازدهم: زمانی که پرتقال‌ها سرد شد و شهد اضافی از آن خارج شد ‌برش های  پرتقال را روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و در فر به مدت یک ساعت و نیم در دمای ۱۸۰ درجه خشک می‌کنیم
(در زمان خشک شدن پرتقال‌ها در فر هر نیم ساعت یک بار پرتقال‌ها را برگردانید )

مرحله دوازدهم: شکلات را به روش بن ماری ذوب می‌کنیم

مرحله سیزدهم: زمانی که پرتقال‌ها خشک شدند اجازه می‌دهیم تا کامل سرد شود سپس پرتقال‌های کریستالی شده را در شکلات فرو می‌بریم و روی کاغذ روغنی می‌گذاریم و در یخچال اجازه می‌دهیم تا خنک شود
امیدوارم این پرتقال شکلاتی خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک را یادتون نره 🥰 با این کار کلی از من حمایت میکنید❤️🥰🌹
#آشپزی #دسر #شیرینی #پرتقال

Brandenburg Concerto No4-1 BWV1049 - Classical Whimsical by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. https://creativecommons.org/licenses/...

Source: http://incompetech.com/music/royalty-...

Artist: http://incompetech.com/
7 ماه پیش در تاریخ 1402/10/02 منتشر شده است.
564 بـار بازدید شده
... بیشتر