اسلایس بهشتی بسیار خوشمزه و خوش بافت و جذاب: آموزش اسلایس بهشتی با تمام نکات و جزئیات

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
75 بار بازدید - 4 هفته پیش - اسلایس بهشتی یه شیرینی خیلی
اسلایس بهشتی یه شیرینی خیلی خوشمزه و شیک و مجلسی برای دورهمی هاتونه. حتما امتحان کنید

مواد لازم :
تخم مرغ    ۲ عدد
(وزن تخم مرغ ها با پوست ۱۳۰ گرم )
روغن مایع       ۷۰ گرم
کره ذوب شده   ۵۰ گرم
ماست        ۵۰ گرم
شکر           ۹۰ گرم
آرد            ۱۹۰ گرم
وانیل         ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر   ۶ گرم
نمک              ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را با دور تند همزن میزنیم تا مواد کرم رنگ حجیم و کش دار بشه. ماست ، کره ذوب شده و  روغن مایع را اضافه کرده با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم در نهایت آرد ، بکینگ پودر ، نمک را الک  کرده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ، در حد مخلوط شدن می‌زنیم . مواد را داخل قالبی که با کره چرب کرده و آردپاشی کرده  ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۶۰ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه اجازه پخت می‌دیم
قالب را از فر خارج کرده از دما بیفته و روی سطح کیک را مارمالاد پوشانده و مواد رویه را روی سطح کیک یکنواخت صاف کرده و دوباره داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دیم تا پختش کامل بشه
بعد از پخت اجازه می‌دیم کیک خنک بشه .سلفون کشیده و داخل فریزر به مدت ۱ ساعت به کیک استراحت داده
سپس به اندازه دلخواه (من ۴در ۴ ) برش داده . روی کیک شربت گرم ریخته و داخل یخچال ۳ ساعت استراحت میدیم و درنهایت از قالب خارج کرده و تزیین میکنیم .
قالب کیک  ۲۰ در ۳۰
مواد رویه :
آرد        ۵۰ گرم
شکر      ۴۰ گرم  
پودر نارگیل    ۴۰ گرم
روغن مایع      ۳۰ گرم
خامه قنادی      ۸۰ گرم
پودر گل محمدی   ۱۵ گرم
تخم مرغ.         ۲ عدد
( وزن تخم مرغ با پوست  ۱۳۰ گرم )

ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن دستی کمی میزنیم سپس خامه قنادی ، پودر نارگیل و پودر گل محمدی به همراه چند قطره رنگ قرمز ( برای خوشرنگ شدن ) اضافه کرده مخلوط میکنیم و درنهایت روغن مایع و آرد را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم

شربت بار

شکر   ۲۵۰ گرم
آب    ۱۳۰ گرم
گلاب   ۳۵ گرم
گلوکز   ۲۵ گرم
جوهر لیمو  ۱/۸ قاشق چایخوری

ابتدا جوهر لیمو را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کرده و کنار گذاشته
آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود و آب به جوش بیاد . دقت کنید

⭐داخل ظرف تا قبل حل شدن شکر قاشق نزنید فقط ظرف را تکان بدید تا شکر حل بشه
⭐قبل از جوش آمدن آب شکر حل شده باشه.

سپس گلاب ، گلوکز ، جوهر لیمو را اضافه کرده و اجازه می‌دیم ۱۵ دقیقه شربت با حرارت ملایم بجوشد ( حرارت بالا باعث شکرک زدن شربت میشه )  

نکته :
⭐خامه قنادی  برای مواد رویه لازم نیست حتما فرم گرفته باشه
⭐همه مواد هم دمای محیط باشه
⭐آرد حتما قبل از استفاده الک کنید
⭐اگر خواستید مواد را نصف کنید سایز قالب ۱۸ در ۱۸ مناسب است
⭐مقدار شربت مورد استفاده من برای این اسلایس ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم بود

🛑‌دمای فر برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره

رولت نعنا با یه بافت لطیف و خوشمزه

رولت  خامه ای با طعم نعنا با بافتی لط...

دستور اصلی قرابیه تبریز بدون آرد برنج و بکینگ پودر

آموزش اصلی ترین قرابیه بادام تبریز : ...

شیرینی آب دندان گردویی شیرینی خوشمزه مازندران

شیرینی آب دندان گردویی خوشمزه: آموزش ...

شیرینی سوهان خوشمزه و شیک

آموزش شیرینی سوهانی مناسب مهمانی ها و...

پای سیب با یه بافت محشر و طعمی بی نظیر

پای سیب  کیکی با بافتی محشر و طعمی عا...

لینک سابسکرایب

@khoshmazehayekhanegiwithmaryam

شیرینی پزی
شیرینی خشک
شیرینی تر
اسلایس
اسلایس بهشتی
4 هفته پیش در تاریخ 1403/03/09 منتشر شده است.
75 بـار بازدید شده
... بیشتر