قطاب مجلسی زعفرانی خیلی خوشمزه و راحت : آموزش قطاب زعفرانی شیک و مجلسی بدون روغن داخل فر

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
1.1 هزار بار بازدید - 7 ماه پیش - این قطاب زعفرانی بسیار بسیار
این قطاب زعفرانی بسیار بسیار خوشمزه اس و خیلی راحت درست میشه و یه گزینه عالی و مجلسی برای عید و مهمونی ها به حساب میاد مواد لازم خمیر : کره گیاهی ۱۵۰ گرم کره حیوانی ۵۰ گرم زرده تخم مرغ کوچک ۱ عدد خامه صبحانه ۲۰ گرم پودر قند ۷۰ گرم آرد قنادی ۳۷۰ گرم زعفران غلیظ وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری مواد لازم مغزی : پودر پسته ۲۰ گرم پودر بادام ۶۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم پودر هل ۱ قاشق غذاخوری گلاب به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا کره گیاهی و کره حیوانی که به دمای محیط رسیده را حدود یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد پودر قند را اضافه کرده دوباره حدود ۲ الی ۳ دقیقه می‌زنیم تا موادمون خامه ای و پوک بشه این مرحله رو حتما رعایت کنید تا بافت نهایی خمیرتون خوب بشه . زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم سپس خامه را اضافه کرده دوباره مخلوط میکنیم و در نهایت زعفران غلیظ را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم . آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست تمیز نچسبد .( حتما حساب شده و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیرتون سفت نشه ) در این مرحله تست پیچ از خمیر بگیرید اگر راحت پیچ خورد و به دست نچسبید نیازی به آرد بیشتر نداره. به خمیر حدود ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید درنهایت از خمیر گلوله های ۱۲ تا ۱۵ گرمی برداشته داخل دست باز کنید و مغزی رو که به اندازه 3 تا 4گرم است داخل خمیر گذاشته و پیچ بزنید داخل فر از قبل گرم شده گازی 180درجه وبرقی 160 درجه به مدت 15تا 20دقیقه قرار دهید طرز تهیه مواد مغزی: تمام مواد خشک را داخل ظرف ریخته و مقدار گلاب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود . مواظب باشید که موادتون شل نشه چون رطوبت زیاد و شل بودن مغزی باعث میشه مواد مغزی از قطاب بیرون بزنه نکته : ⭐همه مواد هم دمای محیط باشه ⭐کره ها قابلیت جابجایی و جایگزین شدن ندارن ⭐حتما آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیرتون سفت نشه و خمیر را فقط با نوک انگشت ورز بدید تا به روغن نیفته و بافت خمیرتون خراب نشه .درحدی که خمیر جمع بشه کافیه و نباید خیلی ورز بدید . ⭐روی قطاب هایی که آماده کردید حتما پلاستیک بندازید تا بقیه قطاب ها آماده بشه ⭐⭐یه نکته مهمی که تاکید میکنم تو اضافه کردن آرد دقت کنید که آرد زیاد به مواد نزنید از مقدار آرد دستور حدود ۳۰ تا ۴۰ گرم نگه دارید و اگر نیاز شد با احتیاط اضافه کنید . بسته به نوع آردها و آبخوری که دارن حتی ممکنه بیشتر از مقدار گفته شده هم شما آرد نیاز داشته باشید ولی باید کم کم اضافه بشه ⭐خیلی خمیر را ورز ندید تا خمیر به روغن نیفته 🌹من نصف این مقدار رو درست کردم پیشنهاد میکنم شما هم مخصوصا برای دفعه اول با نصف دستور درست کنید . 🛑مدت زمان پخت برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره قطاب خانگی داخل فر    • طرز تهیه قطاب خانگی : قطاب خانگی بدون...   قطاب مصری    • آموزش قطاب مصری برای اولین بار در یوت...   شیرینی بهشتی با ماندگاری بالا    • آموزش شیرینی بهشتی با تمام فوت و فن ه...   برنجی شیرازی    • شیرینی برنجی شیرازی : آموزش شیرینی بر...   شیرینی مربایی یا مشهدی یا آلمانی    • آموزش شیرینی مربایی یا مشهدی با یه خم...   از شما دعوت میکنم تا کانال ما رو سابسکرایب کنید و از ویدیوهای شیرینی پزی ما لذت ببرید لینک سابسکرایب youtube.com/@khoshmazehayekhanegiwithMaryam?si=AJc… هر هفته ، روزهای زوج ، ما ویدیوهای جدیدی منتشر می‌کنیم که شامل آموزشهای متنوع و جذاب در زمینه شیرینی پزی هستند شیرینی پزی شیرینی خشک شیرینی نوروز قطاب خانگی شیرینی سن
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/09 منتشر شده است.
1,122 بـار بازدید شده
... بیشتر