آموزش اصلی ترین قرابیه بادام تبریز : قرابیه تبریز اصیل بدون آرد برنج و بکینگ پودر

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
123 بار بازدید - 2 ماه پیش - تا حالا شده که شیرینی
تا حالا شده که شیرینی بپزید و سفیده های تخم مرغ اضافه میمونه  حالا با من همراه بشید تا این قرابیه های بادام اصیل تبریز رو با رسپی اصلی درست کنیم .

مواد لازم :
آرد بادام درختی    ۸۰ گرم
پودر نارگیل چرب   ۱۲ گرم
شکر    ۱۳۰ گرم
( اگر کم شیرین میخواید ۱۱۰ گرم شکر اضافه کنید. )
سفیده تخم مرغ    ۵۶ گرم
روغن مایع    ۵ گرم
پودر هل    ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو    ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
پودر بادام ، پودر نارگیل ، شکر و نصف سفیده تخم مرغ (۲۸ گرم ) با لیسک یا قاشق هم زده تا کاملا خمیری شکل شود و برای ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال استراحت بدید.
 باقی سفیده تخم مرغ را داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدید.
بعد از استراحت خمیر خنک را دوبار از چرخ گوشت رد کنید یا اینکه داخل غذاساز بریزید و در نهایت ۲ دقیقه هم بزنید . ( زیاد با غذاساز هم نزنید که به روغن بیفته و حتما با لیسک مواد را حین کار زیر و رو کنید )
خمیر را داخل ظرف منتقل کرده باقی سفیده تخم مرغ ( ۲۸ گرم ) را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست بشه . باید مواد کشدار و یکدست بشه برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید .
حتما مواد را حین کار دورگیری کنید
در آخر روغن ، پودر هل( یا وانیل) و آبلیمو را اضافه کرده و یک دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا یکدست شود.
مواد را داخل قیف ریخته  روی سینی فر که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم پایپ میکنیم و با پسته و بادام تزیین میکنیم
دمای فر برقی   ۱۷۰ درجه
فر گازی   ۱۹۰ درجه
مدت زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه

❣️من با مقدار 110گرم شکر درست کردم

نکته :
⭐حتما فرگاری  را نیم ساعت قبل و فر برقی رو ۱۵ دقیقه زودتر  روشن کنید تا فر گرم باشه
⭐وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد از کاغذ روغنی جدا کنید
اگر احیانا به کاغذ روغنی چسبیده بود پشت کاغذ روغنی را کمی آب اسپری کنید تا راحت جدا شود
⭐⭐قبل از پخت حتما یکی از شیرینی ها رو داخل فر امتحان کنید.
اگر احساس کردید مواد  شل بود ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج بزنید و اگر سفت بود کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید.
⭕ اگر طبق دستور پیش برید و مواد را کامل درست اندازه بگیرید اصلا نیازی به اضافه کردن آرد ندارید

⭐این مقدار مواد ۲۰۰ گرم شیرینی میده

⭕برای دو روز در ظرف دربسته در محیط و برای مدت بیشتر در ظرف بسته  فریزر نگه دارید و نیم ساعت قبل از سرو از فریز خارج کنید تا به دمای محیط برسه
،✅ من اول یه شیرینی پایپ کردم داخل فر گذاشتم و کاملا پف کرد و غلظت مواد هم به اندازه بود .

🛑دمای فر برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره


شیرینی آب دندون گردویی مخصوص مازندران

شیرینی آب دندان گردویی خوشمزه: آموزش ...

شیرینی سبزواری خوشمزه

آموزش شیرینی سبزواری یه شیرینی سنتی خ...

شیرینی نارگیلی جذاب و خوشمزه

شیرینی نارگیلی با دو نکته طلایی  بسیا...

پای سیب با یه بافت عااالی و بسیار خوشمزه

پای سیب  کیکی با بافتی محشر و طعمی عا...

قطاب اعیونی زعفرانی بسیار خوشمزه

قطاب مجلسی زعفرانی خیلی خوشمزه و راحت...

از شما دعوت می کنم که کانال ما رو سابسکرایب کنید و از ویدیوهای شیرینی پزی ما لذت ببرید

لینک سابسکرایب

@khoshmazehayekhanegiwithmaryam

شیرینی پزی
شیرینی سنتی
شیرینی قرابیه تبریز
قرابیه بادام
شیرینی مدرن
2 ماه پیش در تاریخ 1403/02/19 منتشر شده است.
123 بـار بازدید شده
... بیشتر