کیک مکزیکی سه شیر،خوشمزه و کافی شاپی|کیک سه شیر طرز تهیه| Tres leches |Cake3 milk

Narsis Dailylife
Narsis Dailylife
993 بار بازدید - 10 ماه پیش - کیک سه شیر یک دسر
کیک سه شیر یک دسر مکزیکی است که باید خوشمزه، مغذی و آبدار است. این یک نوع کیک خیسانده در شیر است و، چون از سه نوع شیر استفاده می‌شود به این نام مشهور شده است. این دسر شامل شیر عسلی، خامه و شیر کامل است همچنین آن را در هر فصلی از سال می‌توان درست کرد.

طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی شبیه کیک‌ اسفنجی ساده است، با این تفاوت که بعد از پخت، آن را در ترکیبی از ۳ نوع شیر می‌خیسانند. نمونه‌های دیگری از کیک خیس مانند تیرامیسو (Tiramisu) در کشورهای دیگر هم وجود دارد.

پختن کیک سه شیر اصلا سخت نیست اما نیاز به زمان زیادی برای استراحت در مراحل مختلف دارد. در نتیجه بهتر است این دسر خوشمزه و تازه را از روز قبل برای مراسم یا مهمانی آماده کنید. این کیک در کنار قهوه و چای یکی از خوشمزه‌ترین عصرانه‌ها برای فصل بهار و تابستان است.



کیک سه شیر یکی از بهترین انواع کیک در جهان است شاید به این دلیل که از یک خوردنی بسیار خوشمزه و غلیظ در آن استفاده می‌شود؛ یعنی شیر عسلی. احتمالا شما هم مثل من از آن‌هایی هستید که وقتی شیر عسلی می‌خرید خودتان را داخل در یخچال و در حال انگشت زدن در قوطی شیر عسلی می‌بینید و در یک لحظه به خودتان می‌آیید که ته آن را در نیاورید. بله این کیک هم از این خوردنی خوشمزه به اضافه شیر تغلیظی شیرین نشده و خامه استفاده می‌کند.

شیر تغلیظی شیرین نشده و شیر عسلی در واقع هر دو شیر غلیظ شده هستند که دومی در کشور ما به این نام مشهور است در حالی که می‌دانید در این خوراکی اصلا عسل استفاده نشده بهر حال هر دو غلیظ هستند، اما یکی شیرین نشده و دیگری حاوی شیرین کننده است. شما می‌توانید این خوراکی را در مغازه‌هایی که اقلام خارجی می‌فروشند خریداری کنید و یا بصورت آنلاین دریافت کنید. قیمت آن‌ها بالا نیست و برای یک‌بار غلبه بر هوس‌های شیرینتان، ارزش خریداری را دارند البته حتی می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را در خانه درست کنید؛ کافی‌ست دستورالعمل آن‌ها را در اینترنت جستجو کنید. حالا با هم مواد کیک را بررسی می‌کنیم.

مواد تشکیل دهنده کیک سه شیر چه هستند؟
آرد کیک: آرد کیک همان آرد کاملا سفید و لطیف است. می‌توانید از قنادی‌ها بخواهید به شما آرد کیک بدهند. آن‌ها دو نوع آرد دارند؛ آرد کیک معمولی و آردی بسیار سفید و لطف که بیشتر مخصوص کیک‌های اسفنجی است. آرد‌های بسته‌بندی شده هم در واقع آرد همه‌کاره یا چند منظوره هستند. آرد سه صفر یک، آرد کاملا سفید و مخصوص کیک است. البته شما می‌توانید آرد همه‌کاره را هم جایگزین آرد کیک کنید.
بیکینگ‌پودر: بیکینگ‌پودر که با انجام یک سری واکنش‌های شیمیایی باعث بالا آمدن و پف کردن بیشتر کیک می‌شود.
نمک: احتمالا در اکثر دستور‌های کیک، نمک را می‌بینید این ماده باعث تعادل در طعم‌ها شده و برخی بو‌ها را از کیک خارج می‌کند.
شکر سفید: شما می‌دانید که شکر باعث شیرینی کیک می‌شود، اما این ماده یکی از عوامل پف آمدن نیز هست و همچنین باعث کاهش رطوبت کیک و افزایش تردی و خشکی آن می‌شود.
تخم مرغ: یک ماده لازم و ضروری در کیک است. تخم مرغ یک ماده مرطوب کننده است که در اصل نقش چسبندگی و ایجاد پف در کیک را بر عهده دارد و همچنین باعث در هم آمیختن مواد می‌شود.
خامه، شیر عسلی و شیر غلیظ شده: این‌ها همگی با هم باید در کیک سه شیر حضور داشته باشند. وجود این سه ماده شیری باعث ایجاد طعمی خوشمزه در کیک شما می‌شود. خوبی کار اینجاست که شما طعم هر سه نوع شیر را موقع خوردن احساس خواهید کرد.

نکات مهم
برای درست کردن این کیک از شیر معمولی استفاده می‌شود. شیر بدون چربی یا کم چرب بافت غلیظی به کیک نمی‌دهد بنابراین از آن استفاده نکنید.


برای درست کردن کیک سه شیر شما مجبور هستید که از هر سه نوع شیر (شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرنارگیل و یا شیر ابوقوس) استفاده کنید. سه نوع شیر با همدیگر عمل می‌کنند تا یک کیک شیرین و مرطوب را ایجاد کنند. شما به هر سه نوع نیاز دارید تا یک کیک سه شیر عالی داشته باشید.

ترفند‌هایی برای درست کردن بهترین کیک سه شیر
آرد را پس از اندازه‌گیری حتما الک کنید. آرد کیک بافت بسیار ریزی دارد بنابراین به راحتی قلمبه‌هایی در آن تشکیل می‌شود و الک کردن آن‌ها را از بین خواهد برد.

تخم‌مرغ‌ها را به دمای اتاق برسانید، چون در غیر اینصورت به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد.

زمان ۳ ساعت خیساندن کیک را به هیچ عنوان حذف نکنید، چون در غیر اینصورت کیک خشک و اسفنجی نخواهد شد.
آن را سرد نگه دارید. این کیک بهتر است که سرد سرو شود علاوه بر این به دلیل وجود شیر باید در هر صورت در یخچال نگهداری شود.

#کیک_ساده
#کیک_خانگی
#کیک_کافی_شاپ
#کیک_مکزیکی
#دسر
#دسر_خونگی
#کیک_خیس
#کیک_خاص
#کیکتولد
—————————-

لینک سابسکرایب
https://bit.ly/3GRMqHC
لینک اینستاگرام من
https://bit.ly/3sREz7V
--------------------------------------------------
❌❌❌من کی هستم❌❌❌

اسمم نرگس.یونانی اسمم میشه نارسیس.
عاشق آشپزی و بچه هامم.پارسیا پسر کوچیکم تو ویدیوها منو همراهی میکنه.
تو این کانال با کلی روزمرگی های خوشمزه منتظرتونم

‏----------------------------------------------------- ❌❌❌ Who am I❌❌❌

‏My name is Nargis. My Greek name is Narsis. I love cooking and my children. Parsia, my little son, accompanies me in the videos. I am waiting for you in this channel with all the delicious daily life
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/29 منتشر شده است.
993 بـار بازدید شده
... بیشتر