کیک اسفناج برای شب یلدا|کیک اسفناج طرز تهیه| Spinach cake

Narsis Dailylife
Narsis Dailylife
211 بار بازدید - 9 ماه پیش - کیک اسفناج را می توان
کیک اسفناج را می توان یکی از خوشرنگ ترین کیک ها دانست. این کیک با رنگ سبز طبیعی و  خوش رنگ شما را شگفت زده خواهد کرد. این کیک به علت استفاده از پوره اسفناج خام رنگ سبز بسیار زیبایی دارد. مواد لازم کیک اسفناج آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۳ پیمانه برگ اسفناج ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری اسفناج خرد شده را داخل مخلوط کن می ریزیم. روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم. اسفناج ها را میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید. تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم. وانیل و شکر را هم اضافه کرده به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا مواد کشدار و غلیظ شود. پوره اسفناج را به آنها اضافه کرده و چند ثانیه با همزن می زنیم تا مخلوط شوند. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. آرد را طی ۴ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم (فولد کردن) تا خوب مخلوط شوند. کف قالب دلخواه را چرب کرده، آرد پاشی می کنیم. مواد را داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم. در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مایه کیک اسفناج را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم. حالا زمانی که هوای اضافی بین مایه کیک اسفناج از بین رفت قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک اسفناج را تست می کنیم. برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک اسفناج فرو می بریم، سپس خارج می کنیم. در صورتی مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود. نکته  اسفناج ها فقط برگ باشد و ساقه ها را از ته بچینید. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، با دستور زیر روغن جدا کننده خانگی درست کنید (یک قاشق آرد + یک قاشق روغن جامد + یک قاشق روغن مایع ) را مخلوط کرده و قالب را با آن چرب کنید. مواد را مدتی قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند. قالب میان تهی برای کیک اسفناج بهتر است چون دما به همه جای کیک می رسد. بیش از دو سوم قالب از مواد پر نشود. #کیک_اسفنجی #کیک_اسفناج #کیک_شب_یلدا #ایده_یلدایی #ایده_شب_یلدا #تزیین_یلدایی #شب_یلدا #شب_چله #اسفناج #spinach_cake #spinach __________________________ لینک سابسکرایب ‏bit.ly/3GRMqHC لینک اینستاگرام من ‏bit.ly/3sREz7V -------------------------------------------------- ❌❌❌من کی هستم❌❌❌ اسمم نرگس.یونانی اسمم میشه نارسیس. عاشق آشپزی و بچه هامم.پارسیا پسر کوچیکم تو ویدیوها منو همراهی میکنه. تو این کانال با کلی روزمرگی های خوشمزه منتظرتونم ‏----------------------------------------------------- ❌❌❌ Who am I❌❌❌ ‏My name is Nargis. My Greek name is Narsis. I love cooking and my children. Parsia, my little son, accompanies me in the videos. I am waiting for you in this channel with all the delicious daily life
9 ماه پیش در تاریخ 1402/09/11 منتشر شده است.
211 بـار بازدید شده
... بیشتر