طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

میجان فود
میجان فود
2.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - باقالی پلو با ماهیچه از
باقالی پلو با ماهیچه از اون غذاهای مجلسیه که اکثرا تو مهمونی‌ها و مراسم‌ها درست میشه و خیلی هم پرطرفداره ترکیب باقالی پلو با گوشت گوسفندی هم از نظر طعم فوق العاده میشه و هم از نظر طبیعت غذا طبع متعادلی ایجاد میکنه چون برنج و باقالی طبع سردی دارن ولی شوید و ماهیچه گوسفندی طبع گرم دارن . درست کردن باقالی پلو به روش رستورانی خیلی راحته ولی  نکات ریزی داره که تو این پست بهتون آموزش دادم️ . مواد لازم برای دو نفر: دو عدد ماهیچه یا گردن گوسفندی چهار عدد پیاز بزرگ شش قاشق غذاخوری زعفران دم کرده چهار تکه چوب دارچین دو قاشق غذاخوری پوره لیموترش دو لیوان باقالی پوست کنده صد گرم شوید تازه یکو نیم پیمانه برنج کره محلی به میزان دلخواه نمک زردچوبه به میزان دلخواه نکته اول: اگر دوست داشتید میتونید قبل از اضافه کردن آب جوش چند حبه سیر خام هم اضافه کنید نکته دوم: وقتی لیمو ترش هارو آب میگیرید، صافی بزنید و پوره‌شو تو فریزر نگه دارید، از پوره لیمو ترش تو قیمه، قرمه سبزی و... برای لعابدار شدن خورشتتون میتونید استفاده کنید
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/30 منتشر شده است.
2,234 بـار بازدید شده
... بیشتر