طرز تهیه نان رمضان (پیشنهاد ماه رمضان)
705 بار بازدید -
3 سال پیش
-
ماه رمضون که میشه نزدیک
ماه رمضون که میشه نزدیک افطار همه نونواییها شلوغ میشن و به نظر من واقع خیلی ستمه تو این گرما و کرونا با زبون روزه بری تو صف و نون بگیری
واسه همین تصمیم گرفتم که یه نون مخصوص افطار به اسم نان رمضان بهتون آموزش بدم که خیلی هم خوش طعم و مقویه
تو ماه رمضون که بیشتر وقت داری فقط کافیه آستینارو بزنی بالا و دست به کار شی و با عشق این نون خوشمزه و هوس انگیز رو واسه خودت و خانوادت درست کنی
پیشنهاد میکنم این نون خوشگل و خوش عطر رو واسه مهمونای افطارت درست کنی و باهاش سفره افطاریت رو رنگی کنی️
مواد لازم برای دو عدد نان:
دویست و پنجاه گرم آرد قنادی یا دو لیوان فرانسوی
چهل گرم شکر یا یک چهارم لیوان
بیست و پنج گرم روغن مایع یا یک چهارم لیوان
نود گرم شیر به دمای محیط رسیده یا یک سوم لیوان
پنج گرم خمیر مایع یا یک قاشق غذاخوری سر صاف
بیست و پنج گرم خامه صبحانه یا یک قاشق غذاخوری سرپر
یک عدد تخم مرغ
نوک قاشق چای خوری هل
نوک قاشق چای خوری بهبود دهنده(اختیاری)
برای رومال:
یک عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق غذا خوری
نوک قاشق چای خوری وانیل
نکته: اگر فرتون گازی هستش و همزمان حرارت بالا و پایین روشن نمیشه،اول حرارت پایینش رو روشن کنید زیر نون که رنگ گرفت و خوب پف کرد، زیرشو خاموش و حرارت بالاشو روشن کنی،وقتی که طلایی شد آماده اس
3 سال پیش
در تاریخ 1401/01/25 منتشر شده
است.
705
بـار بازدید شده