طرز تهیه نان رمضان (پیشنهاد ماه رمضان)

میجان فود
میجان فود
705 بار بازدید - 3 سال پیش - ماه رمضون که میشه نزدیک
ماه رمضون که میشه نزدیک افطار همه نونوایی‌ها شلوغ میشن و به نظر من واقع خیلی ستمه تو این گرما و کرونا با زبون روزه بری تو صف و نون بگیری واسه همین تصمیم گرفتم که یه نون مخصوص افطار به اسم نان رمضان بهتون آموزش بدم که خیلی هم خوش طعم و مقویه ‌ تو ماه رمضون که بیشتر وقت داری فقط کافیه آستینارو بزنی بالا و دست به کار شی و با عشق این نون خوشمزه و هوس انگیز رو واسه خودت و خانوادت درست کنی ‌ پیشنهاد میکنم این نون خوشگل و خوش عطر رو واسه مهمونای افطارت درست کنی و باهاش سفره افطاریت رو رنگی کنی️ مواد لازم برای دو عدد نان: دویست و پنجاه گرم آرد قنادی یا دو لیوان فرانسوی چهل گرم شکر یا یک چهارم لیوان بیست و پنج گرم روغن مایع یا یک چهارم لیوان نود گرم شیر به دمای محیط رسیده یا یک سوم لیوان پنج گرم خمیر مایع یا یک قاشق غذاخوری سر صاف بیست و پنج گرم خامه صبحانه یا یک قاشق غذاخوری سرپر یک عدد تخم مرغ نوک قاشق چای خوری هل نوک قاشق چای خوری بهبود دهنده(اختیاری) برای رومال: یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق غذا خوری نوک قاشق چای خوری وانیل نکته: اگر فرتون گازی هستش و همزمان حرارت بالا و پایین روشن نمیشه،اول حرارت پایینش رو روشن کنید زیر نون که رنگ گرفت و خوب پف کرد، زیرشو خاموش و حرارت بالاشو روشن کنی،وقتی که طلایی شد آماده اس
3 سال پیش در تاریخ 1401/01/25 منتشر شده است.
705 بـار بازدید شده
... بیشتر