بامیه

Farzane Nazari
Farzane Nazari
765 بار بازدید - 3 سال پیش - بامیهمواد لازم :اب ۲۵۰گرمارد سفید
بامیه
مواد لازم :
اب ۲۵۰گرم
ارد سفید فانتزی
۱۵۰گرم
کره یا روغن جامد ۲۵گرم
شربت بار غلیظ یا عسل۲ق غ خ
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱/۴ق چ خ
طرز تهیه:اب و شربت بار غلیظ و کره را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میگذاریم به محض اینکه جوش امد ارد الک شده رو یکباره در ان ریخته و مرتب هم میزنیم تا خمیر جمع بشه در حد ۲-۳دقیقه
سپس خمیر را در ظرف دیگه ریخته وقتی کمی خنک شد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم وانیل رو هم اضافه کنید تخم مرغ سوم رو کم کم بریزین که شل نشه
سپس در قیف با ماسوره 2Dویلتون یا ماسوره شکوفه شماره۱۴۲ برزین و خمیر را در روغن سرد برش بزنید و روی حرارت ملایم سرخ کنید چون اگر بامیه خوب سرخ و برشته نشه بعدا زود نرم میشه بعد از روغن خارج کرده و در شهد میندازیم و هر بار که میخواین بامیه رو سرخ کنین باید حتنا در روغن سرد بندازین
نکته:بهتره برای تهیه زولبیا و بامیه از ارد قوی مثل ارد سفید نان فانتزی استفاده کنید چون باعث میشه زود نرم‌نشه
استفاده از ارد شیرینی پزی باعث نرم شدن بامیه ها میشه

نکته:اگر بامیه ها در روغن داغ زود سرخ بشه رطوبت داخلش خوب گرفته نمیشه ظاهرش سرخ شده اما بعد از چند ساعت نرم میشه
نکته:مقدار تخم مرغی که به خمیر اضافه میشه باید کم کم اضافه کنید تا در نهایت اصلا خمیر شل نشه اگر تخم مرغ زیاد باشه و خمیر شل بشه باز باعث نرمی بامیه میشه
نکته:موقع داغ زدن خمیر بامیه دقت کنید که رطوبت خمیر گرفته بشه اگر کم داغ بزنید باز باعث نرم شدن بامیه میشه
نکته:وجود گلوکز در شهد بامیه ضروری هست چون باعث براق شدن زولبیا و بامیه میشه و حتی میتوانید کمی بیشتر هم بریزید
نکته:شهد بامیه وقتی یک شب میماند قوام دار میشود اما نباید به ان اب اضافه کنید چون باعث نرم شدن زولبیا و بامیه میشود
نکته:برای درست کردن شهد ویدئو مربوط به انرا در کانال یوتوب ما ببینید
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/17 منتشر شده است.
765 بـار بازدید شده
... بیشتر