گوشفیل بازاری

Farzane Nazari
Farzane Nazari
1.5 هزار بار بازدید - پارسال - #گوشفیل به
#گوشفیل به سبک بازاری
آرد ۲۵۰گرم
ماست ۸۵گرم
روغن ۲۵گرم
تخم مرغ ۱عدد
خمیر مایه فوری نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف ق چ خ
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق جایخوری
زعفران دمکرده نصف قاشق چایخوری
آب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماست و تخم مرغ و روغن مایع و گلاب و زعفران و وانیل را با همزن دستی هم بزنید یکدست شود بعد نمک و بکینگ پودر و خمیرمایع و ارد را بریزید و با دست ورز بدید تا خمیر جمع شود اگر خمیر سفت بود کم کم اب اضافه کنید  تا خمیر نرمی درست بشه (مقدار اب بستگی به آب کش ارد دارد)
سپس  حدودا ۵ دقیقه خمیر را ورز بدید که صاف و یکدست بشه  خمیر را در کیسه کذاشته ۱۰دقیقه در دمای محیط استراحت بدید سپس خمیر را به ضخامت ۳میل باز کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و روی خمیر را با کیسه بپوشانید تا روغن داغ شود و با حرارت متوسط گوشفیل ها رو سرخ کنید حتما موقع سرخ شدن زیر و رو کنید که یکدست سرخ بشه و خوب پف کنه
بعد از روغن خارج کرده و بلافاصله در شهد ولرم بندازید چند دقیقه در شهد بماند که شهد جذب شود و بعد خارج کنید
اگر میخواهید شهد بیشتر جذب شود از شهد کمی رقیقتر استفاده کنید
*در صورت تمایل میتوانید خمیر را در یخچال  بین یک تا دو روز نگهداری کنید
پارسال در تاریخ 1402/01/10 منتشر شده است.
1,569 بـار بازدید شده
... بیشتر