کیک یزدی اصلی حاج خلیفه طعمی از تاریخ و فرهنگ: آموزش کیک یزدی با تمام نکات به سبک کارگاهی

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
132 بار بازدید - ماه قبل - کیک یزدی اصلی حاج خلیفه
کیک یزدی اصلی حاج خلیفه طعمی از تاریخ و فرهنگ: آموزش کیک یزدی

کیک یزدی اصیل حاج خلیفه فوق العاده خوشمزه و خوش عطر .‌ این کیک نه تنها یک خوراک خوشمزه است بلکه یک سفر به گذشته و خاطره اس

مواد لازم :
 
آرد قنادی        ۳۰۰ گرم
تخم مرغ کامل بدون پوست      ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ    ۵۰ گرم
کره ذوب شده    ۱۵۰ گرم
شکر                   ۲۰۰ گرم
ماست                ۱۴۰گرم
گلاب                  ۳۰ گرم
وانیل                 ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر          ۱ قاشق چایخوری
نمک میوه            ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین     ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر هل              ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده    ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ابتدا قالب ها را با روغن جداکننده چرب میکنیم

آرد ،بکینگ پودر، جوش شیرین ،نمک میوه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم
زرده تخم مرغ ، تخم مرغ کامل ، شکر ، وانیل را با همزن میزنیم تا موادمون کرم رنگ ، حجیم و کش دار شود .
زعفران دم کرده ، پودر هل ، گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم سپس ماست را اضافه کرده و در حد یکدست شدن  هم زده . در نهایت مخلوط آرد را الک  کرده و با لیسک آرام و دورانی هم می‌زنیم تا مواد یکدست بشه و در  آخر هم روغن را اضافه میکنیم تا مواد یکدست بشه
مواد را داخل قیف ریخته و ۲/۳ قالب ها رو از مواد پر میکنیم و به دلخواه با خلال پسته یا بادام تزیین کرده و داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه گازی و ۱۸۰ درجه برقی به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدیم

🌹من نصف دستور درست کردم و حدود ۱۳ تا کیک یزدی به من داد .قطر دهانه قالب های من ۸ سانت بود

نکته :
⭐تخم مرغ ها و مواد خنک باشه
⭐حتما حین کار ظرف را دورگیری کنید تا موادی هم نخورده باقی نماند
⭐در روش اصیل کیک یزدی به هیچ وجه از روغن استفاده نمیشه باید از کره یا روغن حیوانی استفاده کرد که من از ترکیب نصف ، نصف کره و روغن حیوانی کرمانشاهی استفاده  کردم
⭐بعد از اضافه کردن آرد ، مواد را زیاد  فولد نکنید تا به اصلاح قنادی مواد تسمه نشه .
⭐بعد از پخت باید کیک ها کاملا خنک بشه و بعد از قالب جدا کنید در غیر این صورت کیک خرد میشه
⭐بعد از خنک شدن داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه داری کنید .
به مدت 10روز در یخچال و 2تا 3ماه در فریزر ماندگاری داره
⭐در این کیک سنتی یزدی اصلا نیازی به کپسول در قالب نیست


✅برای چرب کردن کف قالب یا از روغن جدا کننده بازاری اسپری کنید . اگر نداشتید روغن جدا کننده رو خودتون درست کنید
۱ قاشق غذاخوری آرد + ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع+ ۱قاشق غذاخوری روغن صاف قنادی را با هم مخلوط کرده و یکدست کنید و با برس از این مواد داخل قالب بزنید
⭕اگر روغن صاف قنادی ندارید از کره استفاده کنید
اگر از کره استفاده کردید باقی روغن را داخل یخچال نگه دارید

🛑مدت زمان پخت برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره

پای اناناس بدون کره با بافتی عالی

کشف رازهای پای آناناس با یه بافت عالی...

اسلایس بهشتی بسیار خوشمزه و مجلسی از دسته شیرینی های ترند روز

اسلایس بهشتی بسیار خوشمزه و خوش بافت ...

کیک کرامبل آلبالو بسیار خوشمزه

آموزش کیک کرامبل آلبالو : کیک کرامبل ...

چیز کیک سن سباستین یا چیز کیک سوخته

چیز کیک سن سباستین یکی از خوشمزه ترین...

کیک پنیری توت فرنگی بسیار لطیف

کیک پنیری توت فرنگی🍓 بسیار لطیف و خوش...

دستور اصیل قرابیه بادام تبریز بدون آرد برنج و بکینگ پودر

آموزش اصلی ترین قرابیه بادام تبریز : ...


لینک سابسکرایب

@khoshmazehayekhanegiwithmaryam

کیک یزدی
کاپ کیک
مافین کیک یزدی
شیرینی پزی
کیک سنتی
ماه قبل در تاریخ 1403/05/10 منتشر شده است.
132 بـار بازدید شده
... بیشتر