طرز تهیه چشم بلبلی پلو ساده و خوشمزه Cheshm Bolboli Polo

Adam and Eve tasty recipes
Adam and Eve tasty recipes
537 بار بازدید - پارسال - سلام و عرض ادب خدمت
سلام و عرض ادب خدمت همه شما دوستان عزیز
امیدوارم هر جای دنیا که هستید خوب و سلامت باشید
به در خواست شما عزیزان امروز یک غذای گیاهی،ساده و بسیار خوشمزه برایتان تهیه دیدم حتما امتحان کنید و نظراتتان را در کامنت در یوتیوپ ارسال کنید
اسم این غذا چشم بلبلی پلو هست و بسیار سریعتر از آنچه فکر کنید آماده می‌شود
مواد لازم
یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی
یک و نیم پیمانه برنج
پیاز  یک عدد
شوید خشک چهار قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل سیاه و ادویه پلویی یا دارچین به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زعفران
و برای ته دیگ چند برگ کاهو که اختیاری می‌باشد
طرز تهیه
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را بعد از شستن با کمی نمک و آب میگذاریم تا بپزد که حدودا در عرض ۳۰ دقیقه آماده می‌شود که بعد از پختن باید در آبکش ریخته و کنار میگذاریم
پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت میدهیم و به آن زردچوبه و دارچین یا ادویه پلویی اضافه میکنیم
کنار میگذاریم
برنج را با مقداری آب و نمک میگذاریم تا بپزد پس از حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه لوبیا چشم بلبلی که از قبل آماده کردیم به آن اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم و سپس آبکش کرده و میگذاریم آب آن کاملا کشیده شود
سپس در ظرفی مناسب مخلوط برنج را با پیاز داغ آماده شده
و شوید خشک کاملا مخلوط کرده
ته قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و  کاهو ها را داخل قابلمه چیده (البته ته دیگ سلیقه ایی می‌باشد)
و سپس مخلوط برنج را داخل آن ریخته و کمی زعفران روی آن میریزیم و  میگذاریم تا نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد
نوش جان غذای شما آماده است
امیدوارم از این ویدیو و دستور پخت لذت برده باشید
با تشکر از لایک و کامنتهای شما دوستان عزیزم
برای حمایت از کانال خودتان لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
تا دیدار بعدی خدا نگهدارتان باد
ارادتمند خاله ماندانا💝💝🌹🌹

Greetings  and hello all of you dear friends
I hope you are well and healthy wherever you are in the world
At the request of your loved ones, today I prepared a simple and very delicious vegetarian dish for you. Be sure to try it and send your comments in the comments on YouTube.
The name of this dish is cheshm bulbuli polo and it is prepared much faster than you think
ingredients
A cup of  cowpea
One and a half cups of rice
One onion
Four tablespoons of dry dill
Salt, black pepper and pilaf spice or cinnamon as needed
Oil as needed
Saffron
and some lettuce leaves for the bottom of the pot, which is optional
How to prepare
First, after washing the cowpeas, we leave them with a little salt and water to cook, which will be ready in about 30 minutes.
Finely chop the onion and fry it with oil and add turmeric and cinnamon or rice flour to it.
We leave it aside
We leave the rice with some water and salt to cook, after about 8 to 10 minutes, add the cowpeas that we prepared in advance, mix together, and then drain and let the water drain completely.
Then, in a suitable container, mix the rice with the prepared hot onion
and dry dill mixed completely
Pour a little oil on the bottom of the desired pot and arrange the lettuces inside the pot (of course, the bottom of the pot is a taste)
And then pour the rice mixture into it and pour a little saffron on it and let it brew for half an hour with gentle heat
Nosh Jan, your food is ready
I hope you enjoyed this video and recipe
Thank you for your likes and comments, my dear friends
To support your channel please share it with your friends
God bless you until the next visit
Respected aunt Mandana 💝💝🌹🌹
پارسال در تاریخ 1402/03/25 منتشر شده است.
537 بـار بازدید شده
... بیشتر