طرز تهیه خورش گیلانی انار دانه مسما با مرغ | خورش گیلانی با انار

Mina Rai
Mina Rai
563 بار بازدید - 3 سال پیش - عنوان 👇 برای دیدن محتواهای
عنوان 👇 برای دیدن محتواهای بیشترو آموزش آشپزی آسان انواع غذاها , کیک و شیرینی, فست فود و ... میتونید روی لینک زیر کلیک کنید 🌹    / @minarai.   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- خورش انار مسما غذای خوشمزه و پر طرفدار گیلانی است که گیلانی های عزیز این غذا را با انار ترش محلی و در شب چله تهیه می کنند. برای تهیه این غذا در تمام فصول کافیست انار را متناسب با ذائقه خوراکی خودتان دان کرده و داخل ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. این غذای خوشمزه بیشتر غلیظ و کاراملی آماده شده در نهایت با انار تازه دان شده تزیین می شود مواد لازم مرغ یک سینه یا ران انار ترش دانه شده یک پیمانه رب انار 2 قِِ غ پیاز یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم خالیواش و نعنا یک الی دو ق غ طرز تهیه: ابتدا مرغ را با نمک فلفل زردچوبه و رب انار طعم دار کنید و ۲ ساعتی داخل یخچال استراحت بدید تا طعم دار بشه بعد از این زمان مرغ را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید مرغ سرخ شده را به قابلمه منتقل کرده با کمی آب اجازه بدید تا نیم ساعتی بپزه در این فاصله پیاز را نگینی خورد کرده درون تابه سرخ کنید سپس زردچوبه ودانه های انار را اضافه کنید و اجازه بدید تا سبک بشن حالا رب انار و سبزی های خشک را اضافه و کمی تفت بدید بعد از نیم ساعت مواد آماده شده را به قابلمه مرغ اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش خوب جابیفته نکته: اگر از رب انار ترش استفاده میکنید می تونید مقداری شکر به موادتون اضافه کنید نوش جان --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- برای دیدن آموزش های بیشتر کانال ما رو دنبال کنید همچنین میتوانید ما رو در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید instagram.com/coco.sibzamini t.me/cocosibzamini cocosibzamini.ir/ www.aparat.com/Coco.sibzamini
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/14 منتشر شده است.
563 بـار بازدید شده
... بیشتر