اگه میخوای سریع غذای خونگی درست کنی ( میل پرپ ۳)

MahsaCooks
MahsaCooks
2.6 هزار بار بازدید - هفته قبل - دوستای عزیزم لطفا نظرتونو راجع
دوستای عزیزم لطفا نظرتونو راجع به ویدئو بگید هر انتقاد یا پیشنهادی دارین ☺️ . مواد لازم برای عصاره قلم؛ استخوان گاو یا گوسفند برای هر ۱-۲ کیلو استخون ۱ عدد پیاز کوچیک ۱ شاخه کرفس ۱ هویج کوچیک ۱ حبه سیر تا روی استخون ها آب ۱ برگ بو ۴-۵ تا دونه فلفل سیاه ۱ ق غ سرکه یا ۱ گوجه فرنگی یا آب یه لیموترش کوچیک . ۱ ساعت بالاترین درجه فر از قبل گرم شده یا نیم ساعت بالاترین دمای ایرفرایر یا ۴۵ دقیقه بالاترین دمای فر برقی یا سولاردوم حالت کانوکشن . حداقل ۱۰ ساعت باید بپزه و آروم تا پروتئین داخل استخون بتونه کامل خارج بشه تا ۲۴ ساعت هم میتونه بپزه که خیلی بهتره توی فریزر تا ۳ ماه میتونید نگه دارید. . نان پیتا Pita bread چرا خمیر من پفی و دو لایه نمیشه؟ . ۱. مهم ترین عامل دمای تابه هست احتمالا به اندازه کافی داغ نشده ۲.موقع وردنه کشیدن خمیر سوراخ و زخمی شده و هوا ازش خارج میشه، اجازه نمیده پف کنه ۳. استراحت خمیر کافی نبوده و قبل از دوبرابر شدن باهاش کار کردین که احتمال این مورد از بقیه کمتره . مواد لازم برای ۱۰ پیتا با قطر ۱۸ سانتی: ‏‎ آرد ۵۰۰ گرم (۴لیوان) از هر آردی میتونید برای این نون استفاده کنید ‏‎آب دمای معمول نه سرد نه گرم ۳۰۰ گرم (۱ لیوان + یک چهارم لیوان) ‏‎خمیرمایه‌ی فوری ۱۰ گرم (۳.۳ ق چ) ‏‎نمک ۱۰ گرم (۱.۵ ق چ) ‏‎کره یا یا هر نوع روغنی ۳۰ گرم (۲+۱/۴ ق غ) (استراحت زمان مشخصی نداره بستگی به خیلی چیزها از جمله دمای اتاق و نوع آرد و خمیرمایه داره فقط باید چشمی نگاه کنید وقتی حجمش دو برابر بشه کافیه ممکنه از نیم ساعت تا ۲ ساعت طول بکشه) ‏‎نون ها بعد پخت حتما خنک بشن بعد فریز کنید برای پخت در فر یا هواپز یا آون توستر از قبل بذارید کاملا داغ بشه که با توجه به نوع فر متفاوته، هواپز توی ۱۰ دقیقه گرم میشه و فرهای گازی شاید یک ساعت نیاز باشه و روی بالاترین دما بذارید ۲ دقیقه نون ها بپزن. مواد اولیه ناگت مرغ؛ ۶ تا سینه مرغ چرخ کرده (حدود یک‌ کیلو یا کمی بیشتر) پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و نمک هر کدام نصف ق غذاخوری‌ فلفل سیاه ۱ ق چایخوری کاغذ روغنی (یا هر سطحی رو میتونید چرب کنید بجاش، مثل سینی) روغن کمی برای چرب کردن سطح و دست پودر پانکو ۱ لیوان تخم مرغ ۲ تا آرد نصف لیوان لیوان میذارم تو دمای ۲۰۰ درجه فر از قبل گرم شده، ۲۰ دقیقه بپزه. یا ۱۰ دقیقه توی هواپز گرم شده یا میتونید سرخش کنید، هر سمتش رو ۷-۸ دقیقه با حرارت متوسط . مواد لازم برای ترشی پیاز قرمز: ۳ پیاز قرمز متوسط ۱ لیوان سرکه ۱ لیوان اب ۱ ق چ نمک ۱ ق غ شکر (اختیاری) فلفل سیاه و تخم گشنیز یا تخم خردل هر کدوم ۱ ق چ ظرف شیشه ای یه شب که تو یخچال بمونه آماده سرو عه.
هفته قبل در تاریخ 1403/06/27 منتشر شده است.
2,622 بـار بازدید شده
... بیشتر