مارمالاد توت فرنگی
402 بار بازدید -
2 سال پیش
-
دوست داری یاد بگیری چه
دوست داری یاد بگیری چه جوری یه مارمالاد خوشرنگ و خوش عطر درست کنی ؟؟
بهترین و راحترین روش درست کردن مارمالاد توت فرنگی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
۶۰۰گرم توت فرنگی
۴۰۰گرم شکر
توت فرنگی را در چند مرحله پوره میکنیم و شکر را اضافه کرده روی حرارت میگذاریم با حرارت بالا و سریع هم میزنیم تا اب اضافی انکشیده بشه و غلیظ بشه
حالا نکته های مهمش اینجاست👇🏻👇🏻
۱-حتما توت فرنگی رو با غذا ساز خرد کنید اصلا از گوشکوب برقی استفاده نکنید که رنگش سفید میشه و در نهایت مارمالادتون خوشرنگ نمیشه
۲-پوره توت فرنگی و شکر رو تو ظرف بزرگ بریزید جوریکه نهایتا نصف ظرف بیشتر پر نشه اینجوری زودتر ابش بخار میشه و سریع اماده میشه و رنگش تیره نمیشه
۳-حتنا روی حرارت زیاد بزارید و تند تند هم بزنید اینجوری زودتر ابش رو از دست میده و رنگ و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۴-وقتی جوش اومد و کف کرد حتما کف روی مارمالاد رو بگیرید تا مارمالادتون قرمز و خوشرنگ بشه
۵-و حتما از توت فرنگی های رسمی استفاده کنید این تو عطر و طعمش خیلی تاثیر داره
۶-حواستون باشه چون حرارتش زیاده اگر دائم هم نزنید ممکنه ته بگیره
۷-اگه با حرارتکم بپزید چون تایمش طولانی میشه رنگ مارمالاد سیاه میشه
۸-این مارمالاد با این رسپی خودش کاملا غلیظ میشه و احتیاجی به ورق ژلاتین نداره
۹-هر چه تایم پخت مارمالاد کوتاهتر باشه مارمالاد خوشرنگتر میشه و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۱۰-وقتی غلیظ شد تو شیشه تمیز و خشک بریزین و میتونید تا یکسال در یخچال نگهدارید
نوش جااااان😍😍😍دوست داری یاد بگیری چه جوری یه مارمالاد خوشرنگ و خوش عطر درست کنی ؟؟
بهترین و راحترین روش درست کردن مارمالاد توت فرنگی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
۶۰۰گرم توت فرنگی
۴۰۰گرم شکر
توت فرنگی را در چند مرحله پوره میکنیم و شکر را اضافه کرده روی حرارت میگذاریم با حرارت بالا و سریع هم میزنیم تا اب اضافی انکشیده بشه و غلیظ بشه
حالا نکته های مهمش اینجاست👇🏻👇🏻
۱-حتما توت فرنگی رو با غذا ساز خرد کنید اصلا از گوشکوب برقی استفاده نکنید که رنگش سفید میشه و در نهایت مارمالادتون خوشرنگ نمیشه
۲-پوره توت فرنگی و شکر رو تو ظرف بزرگ بریزید جوریکه نهایتا نصف ظرف بیشتر پر نشه اینجوری زودتر ابش بخار میشه و سریع اماده میشه و رنگش تیره نمیشه
۳-حتنا روی حرارت زیاد بزارید و تند تند هم بزنید اینجوری زودتر ابش رو از دست میده و رنگ و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۴-وقتی جوش اومد و کف کرد حتما کف روی مارمالاد رو بگیرید تا مارمالادتون قرمز و خوشرنگ بشه
۵-و حتما از توت فرنگی های رسمی استفاده کنید این تو عطر و طعمش خیلی تاثیر داره
۶-حواستون باشه چون حرارتش زیاده اگر دائم هم نزنید ممکنه ته بگیره
۷-اگه با حرارتکم بپزید چون تایمش طولانی میشه رنگ مارمالاد سیاه میشه
۸-این مارمالاد با این رسپی خودش کاملا غلیظ میشه و احتیاجی به ورق ژلاتین نداره
۹-هر چه تایم پخت مارمالاد کوتاهتر باشه مارمالاد خوشرنگتر میشه و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۱۰-وقتی غلیظ شد تو شیشه تمیز و خشک بریزین و میتونید تا یکسال در یخچال نگهدارید
نوش جااااان😍😍😍
https://instagram.com/cookie_home_?ig...
بهترین و راحترین روش درست کردن مارمالاد توت فرنگی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
۶۰۰گرم توت فرنگی
۴۰۰گرم شکر
توت فرنگی را در چند مرحله پوره میکنیم و شکر را اضافه کرده روی حرارت میگذاریم با حرارت بالا و سریع هم میزنیم تا اب اضافی انکشیده بشه و غلیظ بشه
حالا نکته های مهمش اینجاست👇🏻👇🏻
۱-حتما توت فرنگی رو با غذا ساز خرد کنید اصلا از گوشکوب برقی استفاده نکنید که رنگش سفید میشه و در نهایت مارمالادتون خوشرنگ نمیشه
۲-پوره توت فرنگی و شکر رو تو ظرف بزرگ بریزید جوریکه نهایتا نصف ظرف بیشتر پر نشه اینجوری زودتر ابش بخار میشه و سریع اماده میشه و رنگش تیره نمیشه
۳-حتنا روی حرارت زیاد بزارید و تند تند هم بزنید اینجوری زودتر ابش رو از دست میده و رنگ و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۴-وقتی جوش اومد و کف کرد حتما کف روی مارمالاد رو بگیرید تا مارمالادتون قرمز و خوشرنگ بشه
۵-و حتما از توت فرنگی های رسمی استفاده کنید این تو عطر و طعمش خیلی تاثیر داره
۶-حواستون باشه چون حرارتش زیاده اگر دائم هم نزنید ممکنه ته بگیره
۷-اگه با حرارتکم بپزید چون تایمش طولانی میشه رنگ مارمالاد سیاه میشه
۸-این مارمالاد با این رسپی خودش کاملا غلیظ میشه و احتیاجی به ورق ژلاتین نداره
۹-هر چه تایم پخت مارمالاد کوتاهتر باشه مارمالاد خوشرنگتر میشه و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۱۰-وقتی غلیظ شد تو شیشه تمیز و خشک بریزین و میتونید تا یکسال در یخچال نگهدارید
نوش جااااان😍😍😍دوست داری یاد بگیری چه جوری یه مارمالاد خوشرنگ و خوش عطر درست کنی ؟؟
بهترین و راحترین روش درست کردن مارمالاد توت فرنگی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
۶۰۰گرم توت فرنگی
۴۰۰گرم شکر
توت فرنگی را در چند مرحله پوره میکنیم و شکر را اضافه کرده روی حرارت میگذاریم با حرارت بالا و سریع هم میزنیم تا اب اضافی انکشیده بشه و غلیظ بشه
حالا نکته های مهمش اینجاست👇🏻👇🏻
۱-حتما توت فرنگی رو با غذا ساز خرد کنید اصلا از گوشکوب برقی استفاده نکنید که رنگش سفید میشه و در نهایت مارمالادتون خوشرنگ نمیشه
۲-پوره توت فرنگی و شکر رو تو ظرف بزرگ بریزید جوریکه نهایتا نصف ظرف بیشتر پر نشه اینجوری زودتر ابش بخار میشه و سریع اماده میشه و رنگش تیره نمیشه
۳-حتنا روی حرارت زیاد بزارید و تند تند هم بزنید اینجوری زودتر ابش رو از دست میده و رنگ و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۴-وقتی جوش اومد و کف کرد حتما کف روی مارمالاد رو بگیرید تا مارمالادتون قرمز و خوشرنگ بشه
۵-و حتما از توت فرنگی های رسمی استفاده کنید این تو عطر و طعمش خیلی تاثیر داره
۶-حواستون باشه چون حرارتش زیاده اگر دائم هم نزنید ممکنه ته بگیره
۷-اگه با حرارتکم بپزید چون تایمش طولانی میشه رنگ مارمالاد سیاه میشه
۸-این مارمالاد با این رسپی خودش کاملا غلیظ میشه و احتیاجی به ورق ژلاتین نداره
۹-هر چه تایم پخت مارمالاد کوتاهتر باشه مارمالاد خوشرنگتر میشه و عطر و طعم توت فرنگی حفظ میشه
۱۰-وقتی غلیظ شد تو شیشه تمیز و خشک بریزین و میتونید تا یکسال در یخچال نگهدارید
نوش جااااان😍😍😍
https://instagram.com/cookie_home_?ig...
2 سال پیش
در تاریخ 1401/04/02 منتشر شده
است.
402
بـار بازدید شده