با این روش نخود سبز برا مدت طولانی سبز میمونه|طریقه نگهداری صیفی جات برای طولانی مدت

Narsis Dailylife
Narsis Dailylife
175 بار بازدید - 4 هفته پیش - اگر چه یخ زدن یا
اگر چه یخ زدن یا انجماد ، بهترین شیوه نگهداری سبزی ها از جمله سبزی های فصلی نظیر باقلا سبز و نخود فرنگی می باشد، ولی این روش نیز دارای معایبی است؛ از جمله تغییر رنگ سبز سبزی ها به رنگ قهوه ای و یا تغییرات مزه که شاید ناشی از حل شدن مواد قابل حل در آب در مرحله جوش دادن باشد و یا از بین رفتن ساختمان منظم بافت های زنده گیاهی و غیره . با این حال برای انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز باید موارد زیر را رعایت کرد.

نخود فرنگی
برای منجمد کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی می باشد.

برای فریز کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی است. پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا و دانه دانه کنید. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورید و به مدت ۳ دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار دهید، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تا جوش خوردن آب متوقف نشود. پس از اتمام ۳ دقیقه جوش دادن، نخود فرنگی را درون آبکش بریزید، سپس سریع با استفاده از آب سرد یا جریان هوای سرد، آن را خنک و سپس خشک کنید.

اگر نخود فرنگی را نجوشانید و سپس داخل فریزر قرار بدهید و زمان مصرف آن را بجوشانید باعث سفت شدن و دیرپز شدن نخود فرنگی می شود.

طرز پخت نخود فرنگی که سبز بماند :
روش سبز ماندن نخود سبز و هر سبزیجات دیگر بعد از پخت به این صورت است که باید ابتدا آب را به جوش بیاورید و بعد از اینکه به جوش آمد سبزیجات مورد نظر را داخل آن بریزید و اجازه بدهید کمی بجوشند و بعد آن را آبکش کنید و داخل فریز قرار بدهید. در حین جوشیدن به هیچ عنوان در قابلمه را نبندید هم باعث تیره شدن آن ها می شود و هم باعث جدا شدن پوسته های آن می شود.

بلانچ كردن نخود فرنگي و سبزیجات :
بلانچ کردن سبزیجات قسمتی از آشپزی هست که طی آن سبزیجات نیم پز می شوند و برای پخت نهایی آماده می شوند.

#نخود
#نخودسبز
#نخود_فرنگی
#بلانچ

------------------------
لینک سابسکرایب
https://bit.ly/3GRMqHC
لینک اینستاگرام من
https://bit.ly/3sREz7V
--------------------------------------------------
❌❌❌من کی هستم❌❌❌

اسمم نرگس.یونانی اسمم میشه نارسیس.
عاشق آشپزی و بچه هامم.پارسیا پسر کوچیکم تو ویدیوها منو همراهی میکنه.
تو این کانال با کلی روزمرگی های خوشمزه منتظرتونم
به کانال روزمرگی های من خیلی خوش اومدید
4 هفته پیش در تاریخ 1403/03/06 منتشر شده است.
175 بـار بازدید شده
... بیشتر