میگو پلوبسیار خوشمزه ، بدون بو،روش پاک کردن میگو Shrimp pilaf Tabriz cuisine تبریز کوزین

Tabriz cuisine
Tabriz cuisine
169 بار بازدید - 2 سال پیش - غذا های دریایی در سراسر
غذا های دریایی در سراسر جهان جایگاه خاصی در منوی غذای ملتها دارند ولی در ایران متاسفانه این جایگاه چندان مناسب نیست و سرانه مصرف غذاهای دریایی پایین است شاید بدلیل عدم مصرف پیوسته  آن و شاید به دلیل محدودیت رسپی های پخت این مواد غذایی است امروز در کانال تبریز کوزین رسپی پخت میگو پلو را برای شما عزیزان آموزش داده ام امیدوارم که برایتان مفید باشد اگر تا بحال میگو دوست نداشتید یکبار هم شده این رسپی را امتحان کنید مطمنم که نظر شما را در مورد میگو می توانیم عوض کنیم
در کانال تبریز کوزین حرفه ای ترین ، کار بردی ترین و ترند ترین رسپی ها را به آسانترین روش ممکن به شما عزیزان آموزش می دهیم
سوالاتتون در کامنتها برایمان بنویسید تلاش خواهم کرد در اسرع وقت پاسخگو باشم
خوشحال میشم نظرات وپیشنهاداتتون در مورد غذاها و ویدیوها بدونم
اگر دوست دارید غذا یا شیرینی آموزش داده بشه برایمان بنویسید
برای اینکه ویدیوهای بعدی ما را از دست ندهید لطفا روی لینک کلیک کنید  و ما را فالو کنید
@tabrizcuisine
مواد لازم
میگو   300 گرم
پیاز   1 عدد
سیر 2 عدد
زعفران دم کرده غلیظ  
آبلیمو  1 قاشق
نمک ،فلفل سیاه ، زردچوبه
زنحبیل
گلپر
پودر لیمو
زیره سبز
کاری
فلفل ترک
دارچین
گردو
زرشک


میگو پلو تبریز کوزین
Tabriz cuisine میگو پلو
Tabriz cuisine Shrimp pilaf
Tabriz cuisine
تبریز کوزین

If you have any questions, please leave a comment below and I will try my best to help you.
Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes
@tabrizcuisine

INGREDIENTS
Shrimp 300 gr
Onion  1
Garlic  2
Concentrate brewed saffron
Salt, black pepper ,Turmeric
Ginger
Angelica
Lemon powder
Cumin
Curry
Turkish pepper
Cinnamon
Lemon juice
Walnut
Barberry
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/14 منتشر شده است.
169 بـار بازدید شده
... بیشتر