پاناکوتای زردآلو دسر شیک مجلسی تابستانی ،دسر ایتالیایی ،دسر میوه ایTabriz cuisine تبریز کوزین

Tabriz cuisine
Tabriz cuisine
297 بار بازدید - 2 سال پیش - عزیزان امروز یک دسر تابستانی
عزیزان امروز یک دسر تابستانی عالی براتون آوردم پانا کوتا یک دسر ایتالیایی پر طرفدار در دنیا است که ترکیب میوه ای آن نیز در طعم و مزه چیزی کمتر از رسپی اصلی ندارد پانا کوتا به دسرهایی گفته می شود که در حین پخت خامه در مرحال پخت حرارت می بیند. اگر تابحال این دسر ساده و بسیار خوشمزه را امتحان نکرده اید اولین تجربه پخت را با کانال تبریز کوزین داشته باشید و خوشحال میشم درباره نتیجه کارتون بدونم از این که همراهمون هستین ازتون خیلی ممنونم. در کانال تبریز کوزین حرفه ای ترین ، کار بردی ترین و ترند ترین رسپی ها را به آسانترین روش ممکن به شما عزیزان آموزش می دهیم سوالاتتون در کامنتها برایمان بنویسید تلاش خواهم کرد در اسرع وقت پاسخگو باشم خوشحال میشم نظرات وپیشنهاداتتون در مورد غذاها و ویدیوها بدونم اگر دوست دارید غذا یا شیرینی آموزش داده بشه برایمان بنویسید برای اینکه ویدیوهای بعدی ما را از دست ندهید لطفا روی لینک کلیک کنید و ما را فالو کنید https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCloLZUIVFtDrTIf_-a83s8A مواد لازم زردآلو 9 عدد شکر 1/2 +1/2 پیمانه ژلاتین 10 گذم شیر 1 پیمانه خامه 100 گرم بستنی 1/2 پیمانه (یا 100 گرم خامه ) وانیل هسته زردآلو یا پرک بادام پاناکوتای زردآلو پاناکوتا تبریز کوزین پاناکوتای زردآلو تبریز کوزین panna cotta Tabriz cuisine panna cotta Tabriz cuisine تبریز کوزین If you have any questions, please leave a comment below and I will try my best to help you. Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCloLZUIVFtDrTIf_-a83s8A INGREDIENTS Apricot 9 Sugar 1/2+1/2 cup Gelatin 10 gram Milk 1 cup Cream 100 gram Ice cream 1/2 cup (or 100 gram cream) Vanilla Apricot core or Almond flake
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/18 منتشر شده است.
297 بـار بازدید شده
... بیشتر