قورمه (قاورمه) کردن گوشت ،روش قدیمی نگهداری گوشت خارج از فریزر و یخچال تبریز کوزین Tabriz cuisine

Tabriz cuisine
Tabriz cuisine
6.8 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - در گذشته بدلیل عدم وجود
در گذشته بدلیل عدم وجود امکانات امروزی برای طبخ و نگهداری غذا ها و مواد غذاها از روش هایی برای نگهداری مواد غذایی استفاده می کردن که امروز به دست فراموشی سپرده شده ولی برخی از این روشها امروزه نیز می توانند کاربردی باشند و گاهی غذا هایی که به این روشها آماده میشد به هیچ روشی غیر از روش اصلی نمی توان جایگزینی برای ایجاد آن طعم داشت. در این ویدیو روش  قدیمی نگهداری گوشت آموزش داده شده که به قورما یا قورمه کردن گوشت معروف است که در این روش بغیر از نگهداری گوشت خارج از فریزر  چون گوشت طعم و مزه منحصر بفردی به خود می گیرید که درپخت چندین غذا باید از گوشتی که به این روش پخته شده استفاده کرد. اگر تمایل دارید غذاهایی که با این گوشت پخته می شود برای شما عزیزان آموزش داده شود ابتدا باید این ویدیو را مشاهده کنید در ادامه حتما غذاهایی که برای پخت آنها از این گوشت استفاده شود برایتان تهیه خواهیم کرد د برای قاورمه کردن از روغن دنبه استفاده شده که در کانال روش تهیه روغن دنبه بدون بو و مزه نیز آموزش داده شده است می توانید مراجعه کنید و ویدیو آموزش را مشاهده کنید .از این که همراه ما هستید به خود می بالیم
در کانال تبریز کوزین حرفه ای ترین ، کار بردی ترین و ترند ترین رسپی ها را به آسانترین روش ممکن به شما عزیزان آموزش می دهیم
سوالاتتون در کامنتها برایمان بنویسید تلاش خواهم کرد در اسرع وقت پاسخگو باشم
خوشحال میشم نظرات وپیشنهاداتتون در مورد غذاها و ویدیوها بدونم
اگر دوست دارید غذا یا شیرینی آموزش داده بشه برایمان بنویسید
برای اینکه ویدیوهای بعدی ما را از دست ندهید لطفا روی لینک کلیک کنید  و ما را فالو کنید
@tabrizcuisine
مواد لازم

گوشت گوسفندی    1 کیلو گرم
پیاز 1 عدد
رزماری
روغن دنبه

قورمه  تبریز کوزین
قاورمه تبریز کوزین
قورمه Tabriz cuisine
قاورمه Tabriz cuisine
Tabriz cuisine
تبریز کوزین

If you have any questions, please leave a comment below and I will try my best to help you.
Please subscribe to my YouTube Channel to see more delicious recipes
@tabrizcuisine

INGREDIENTS
Lamb and mutton    1 kiol gram
Onion      1
Rosemary  
Tail oil
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/21 منتشر شده است.
6,801 بـار بازدید شده
... بیشتر