طرز تهیه سریع و آسان سالاد کوسکوس || How can to make Couscous Salad

Noosh
Noosh
3.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - #Couscous
#Couscous #کوسکوس
How can to make fresh Couscous Salad
طرز تهیه سریع و آسان سالاد کوسکوس | سالاد تبوله عربی
کوسکوس یا به عبارتی بلغور عربی غذایی پرطرفدار در کشورهای عربی و آفریقای شمالی می باشد البته در جنوب ایتالیا نیز به ویژه در سیسیل بسیار محبوب می باشد.
بلغور عربی با استفاده از آرد گندم دروم یا آرد سمولینا تهیه می شود و نسبت به دیگر غلات یا گندم نشاسته کمتری دارد.
بلغور عربی یکی از سالم ترین غله ها می باشد که دارای نیاسین، ویتامین ب ۶، اسیدفولیک و ریبوفلاوین است.
پروتئین موجود در ۶.۳ گرم آن حدود ۱۰۰ کالری انرژی تولید می کند. همچنین نسبت به پاستا و برنج چربی کمتری دارد. کوسکوس سرشار از کربوهیدارت می باشد و می توان آن را در انواع سالادهای رژیمی استفاده کرد.
برای آماده کردن کوسکوس به روش سنتی زمان زیادی نیاز است که تحت شرایطی خاص بخارپز می گردد و بعد مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر دانه های خشک شده کوسکوس که عملیات پخت را سپری نموده اند در بسته بندی های کوچک و بزرگ در فروشگاه ها ارائه می گردد.

مواد لازم:
• کوسکوس: یک پیمانه
• پیازچه: نصف پیمانه
• گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
• پیاز چه: یک عدد
• لیمو ترش: یک عدد
• جعفری خرد شده: سه قاشق غذاخوری
• نمک: به مقدار نیاز

Couscous is a North African dish of small steamed balls of crushed durum wheat semolina that is traditionally served with a stew spooned on top but Couscous can make with fresh vegetable and served as a salad.
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/18 منتشر شده است.
3,814 بـار بازدید شده
... بیشتر