حرفه ای ترین روش تولید ژامبون چیکن پارما نارنجی در منزل بدون تجهیزات / درآمد عالی در منزل

طعمی نو
طعمی نو
1.3 هزار بار بازدید - 4 ماه پیش - توی این کانال  هر مدل
توی این کانال  هر مدل پیتزا و فست فودی که توی بهترین رستورانها خوردی رو میتونی خودت توی خونه سالمتر و بصرفه تر و خوشمزه تر درست کنی
00:00 تصویر ژامبون چیکن پارما آماده شده
00:28 مواد لازم برای تهیه ژامبون چیکن پارما
00:38 آموزش لقمه کردن فیله و سینه ی مرغ
00:57 مراحل عمل آوری لقمه نمایشی مرغ
01:31 مراحل طعم سازی لقمه نمایشی مرغ
02:03 مواد لازم برای تهیه خمیر زمینه ژامبون چیکن پارما
02:13 آموزش خمیر زمینه ای ژامبون مرغ
04:45 نحوه اضافه کردن لقمه نمایشی مرغ به ژامبون چیکن پارما
06:00 نحوه پر کردن کاور کالباس بدون دستکاه
06:21 دلایل چروک شدن کاور کالباس سوسیس بعد از پخت
06:53 راه راحت برای رسیدن به انسجام و فشردگی لازم خمیر داخل کاور کالباس
07:27 نحوه پخت و دمای پخت کالباس داخل فر و یا قابلمه
🔴مواد لازم برای تهیه لقمه نمایشی ژامبون مرغ
گوشت لقمه شده فیله یا سینه مرغ      ۸۰۰ گرم
پوره یخ                                           ۱۲۰ گرم
فسفات تامبلری                                  ۴ گرم
ایزوله سویا                                       ۶ گرم
نمک                                                 ۱۰ گرم
نشاسته سیب زمینی                          ۲۰ گرم
ادویه ژامبون مرغ                              ۶ گرم

🔴مواد لازم برای خمیر زمینه ای ژامبون چیکن پارما نارنجی
گوشت چرخ شده سینه مرغ               ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ شده ران مرغ                 ۳۰۰ گرم
پوره یخ                                           ۱۲۰ گرم
روغن مایع                                       ۱۱۰ گرم
سیر حبه شده                                   ۱۲ گرم
فسفات کاتری                                     ۴ گرم
نمک                                                  ۱۲ گرم
ادویه ژامبون مرغ                               ۸ گرم
ادویه پاستارمی                                  ۷ گرم
تخم مرغ                                            ۱ عدد
نشاسته گندم                                      ۳۰ گرم
آب پنیر نارنجی                                   ۱۷ گرم

🔴ترکیب ادویه ژامبون مرغ
پودر گشنیز                ۲۰ گرم
پودر آویشن                 ۴ گرم
جوز هندی                 ۲ گرم            
پودر هل                 ۲ گرم
فلفل سفید                 ۳ گرم
فلفل قرمز                 ۳ گرم
پاپریکا                 ۸ گرم
طعم مرغ                ۱۵ گرم


🔴ترکیبات ادویه پاستارمی:
دانه خردل زرد  ۲ ق غ
بذر گشنیز  ۲ ق غ
شکر قهوه ای  ۲ ق غ
فلفل سیاه  ۲ ق غ
پاپریکا دودی  ۱ ق غ
نمک  ۱ ق مرباخوری
پودر سیر  ۱ ق مرباخوری
پودر پیاز  ۱ ق مربا خوری
پودر گل میخک  ۱/۸ ق مرباخوری

من مینو هستم،در این کانال طرز تهیه انواع مختلف پیتزای رستورانی را با فر خانگی آموزش میدهم،هر آنچه نیاز دارید در مورد چگونگیدرست کردن خمیر های مختلف با مخمر خشک و یا خمیر ترش بدانید،همینطور در مورد انواع سس ها و ترکیبشون با مواد داخل پیتزا،در مورد سبک های مختلف پیتزای ایرانی،ایتالیایی و آمریکایی،و همینطور در مورد خوشمزه ترین پنیر پیتزای خانگی،و انواع فست فود و فینگر فود،بطوریکه بتوانید به عنوان یک آشپز حرفه ای داخل رستوران شروع به کار کرده یا یک کسب و کار خانگی راه بیندازید و یا حداقل سفره های فوق العاده بچینید
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/04 منتشر شده است.
1,331 بـار بازدید شده
... بیشتر