ژامبون لبرکیزه اتریشی / پر طرفدارترین و خوشمزه ترین ژامبون بین المللی / آموزش راحت و بدون تجهیزات

طعمی نو
طعمی نو
1.9 هزار بار بازدید - پارسال - توی این کانال  هر مدل
توی این کانال  هر مدل پیتزا و فست فودی که توی بهترین رستورانها خوردی رو میتونی خودت توی خونه سالمتر و بصرفه تر و خوشمزه تر درست کنی
🔴
00:00 تصویر آماده شده ی ژامبون لبرکزه اتریشی
00:17 مواد لازم برای تهیه ژامبون لبرکیزه اتریشی
طرز تهیه ژامبون لبرکزه اتریشی00:27
01:23 ترکیب ادویه ژامبون مرغ
03:29 مواد نمایشی ژامبون لبرکیزه اتریشی
03:40 طرز بلانچ کردن قارچ برای استفاده در ژامبون لبرکیزه اتریشی
04:05 آموزش فویل کشیدن روی قالب برای پخت ژامبون
04:17 نکات مهم در پخت ژامبون یا کالباس با قالب فلزی
06:00 نکات پخت ژامبون روی قابلمه
06:20 نکات پخت ژامبون داخل فر  

♦️
ببینید Short دوستان عزیزم قسمت انتهایی این ویدیو رو لطفا توی ویدیوی
🙏🙏
ژامبون لبرکزه اتریشی#shortsآموزش

🔴
مواد لازم برای تهیه ژامبون لبرکیزه اتریشی
گوشت دو بار چرخ شده سینه مرغ              ۴۰۰ گرم
گوشت دو بار چرخ شده ران مرغ              ۱۰۰ گرم
پوره یخ             ۲۴۰ گرم
روغن مایع              ۱۰۰ گرم
سیر حبه شده               ۱۲ گرم
فسفات کاتری                ۳ گرم
نمک               ۱۲ گرم
ایزوله سویا              ۲۵ گرم
نشاسته گندم              ۳۵ گرم
کازئین               ۲۰ گرم
شیرخشک شور               ۲۰ گرم
ادویه ژامبون مرغ               ۲۰ گرم

🔴
مواد لازم برای مغزی ژامبون لبرکیزه اتریشی
گوشت یک بار چرخ شده سردست و یا ران گوساله             ۲۰۰ گرم  
قارچ بلانچ شده             ۱۲۰ گرم
پنیر گودا             ۱۴۰ گرم

🔴
ترکیب ادویه ژامبون مرغ
پودر گشنیز                ۲۰ گرم
پودر آویشن                 ۴ گرم
جوز هندی                 ۲ گرم            
پودر هل                 ۲ گرم
فلفل سفید                 ۳ گرم
فلفل قرمز                 ۳ گرم
پاپریکا                 ۸ گرم
طعم مرغ                ۱۵ گرم

♦️
ژامبون لبرکیزه اتریشی یکی ازخوشمزه ترین و پرطرفدارترین کالباس‌های دنیاست که هم بصورت سرد و هم گرم سرو میشود،کیزه به زبان آلمانی یعنی پنیر،پس در این کالباس مقدار زیادی پنیر با طعمهای مختلف مثل گودا و موزارلا استفاده میشه ،این ژامبون رو معمولا مثل کیک و در قالب فلزی میپزند و با پول بیبر،کنجد و مغزی جان تزیین میکنند و در ایران اونو به نام لبرکزه میشناس

من مینو هستم،در این کانال طرز تهیه انواع مختلف پیتزای رستورانی را با فر خانگی آموزش میدهم،هر آنچه نیاز دارید در مورد چگونگیدرست کردن خمیر های مختلف با مخمر خشک و یا خمیر ترش بدانید،همینطور در مورد انواع سس ها و ترکیبشون با مواد داخل پیتزا،در مورد سبک های مختلف پیتزای ایرانی،ایتالیایی و آمریکایی،و همینطور در مورد خوشمزه ترین پنیر پیتزای خانگی،و انواع فست فود و فینگر فود،بطوریکه بتوانید به عنوان یک آشپز حرفه ای داخل رستوران شروع به کار کرده یا یک کسب و کار خانگی راه بیندازید و یا حداقل سفره های فوق العاده بچینید

Music: Good time 01
Musician: Xuxiao
پارسال در تاریخ 1402/02/11 منتشر شده است.
1,973 بـار بازدید شده
... بیشتر