طرز تهیه جغور بغور (جغول بغول)اصل بازار تهران

meraj mousavi
meraj mousavi
13.1 هزار بار بازدید - دیروز - جغول بغول یا جغور بغور
جغول بغول یا جغور بغور یا حسرت الملوک غذای قدیمیه بازاری که الان یه مقدار کم رنگ شده ولی باور کنید هممون یه دلبستگی به این غذا داریم. من این غذا رو به یاد بچگی با جگر سفید و به اندازه نصفش جیگر سیاه درست کردم.همیشه وقتی گوسفند ذبح می کردیم تا ظهر دل جیگر قلوه رو کباب می کردیم جیگر سفید می موند .یه مقدار از جیگر سیاه مخلوطش می کردیم و شب جقول بقول می خوردیم.یادش به خیر. مواد_لازم جیگر سیاه جیگر سفید دوبرابر جیگر سفید پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی از نظر حجم دقیقا به اندازه مجموع جیگر ها فلفل پاپریکا یک عدد .از فلفل دلمه هم می تونید استفاده کنید نمک و فلفل به اندازه کافی زرد چوبه یک ق چ خ ادویه جنوبی نصف ق چ خ رب گوجه یک و نیم ق غ خ طرز_تهیه اول از همه سیب رو نگینی خورد و سرخ کنید .سپس پیاز را نگینی خورد و سرخ کنید و بهش فلفل رو اضافه کنید.سپس رب گوجه رو تفت بدید و ادویه ها رو اضافه و مخلوط کنید‌بعد جیگر سفید رو اضافه کنید ده دقیقه که پخت جیگر سیاه رو اضافه کنید و بعد از ده دقیقه بهش نمک بزنید و سپس سیب زمینی سرخ کرده رو اضافه و تمام. #آشپزی #آموزش_آشپزی #غذا #فست_فود #غذای_ایرانی #کباب_کوبیده #تستر #رستوران_گردی #یوتیوب #یوتیوبر
دیروز در تاریخ 1403/07/09 منتشر شده است.
13,185 بـار بازدید شده
... بیشتر