طرز تهیه بریونی اصفهانی به سبک بازاری،غذای معروف و سنتی شهر اصفهان/ امتحان نکردی ضرر کردی

Mina tadayon
Mina tadayon
برای تهیه بریونی،  این غذایی اصیل و سنتی اصفهان برای ۴ نفر:۷۰۰گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی۲۵۰ گرم گوشت خالص(گو ...
برای تهیه بریونی،  این غذایی اصیل و سنتی اصفهان برای ۴ نفر:

۷۰۰گرم گوشت قلوه گاه گوسفندی

۲۵۰ گرم گوشت خالص(گوساله یا گوسفند)

۳۰۰ گرم قلم گوساله

دنبه در صورت کم بودن چربی گوشت

۲ عدد پیاز

۲حبه سیر

۳ عدد برگ بو

۲/۵ ق .غ نعنا خشک

نمک و فلفل سیاه هر کدام ۲ ق.چ

۱ ق.چ زردچوبه

۳ ق.غ زعفران دم کرده


#بریونی_اصفهان#کباب #غذای_سنتی

همه توضیحات ...