طرز تهیه قیمه نثار

میثم بیاتی
میثم بیاتی
18 بار بازدید - 8 ماه پیش - مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم برای 4 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم 1 عدد پیاز بزرگ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 3 فنجان برنج 4 لیوان آب نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم چوب دارچین به میزان لازم 4 عدد هل سبز دم کرده زعفران به میزان لازم روغن به میزان لازم پسته را به میزان لازم خلال کنید خلال بادام به میزان لازم زرشک به میزان لازم برش های پرتقال به میزان لازم برای تهیه قیمه نثار مجلسی ابتدا پیاز را شسته و روی تخته خرد می کنیم. پیاز را در روغن تفت می دهیم و اجازه می دهیم کمی آب پیاز کشیده شود و به اصطلاح سبک شود. پیاز را زیاد سرخ نکنید. مرحله دوم بعد از طلایی شدن پیاز می توانید کمی زردچوبه اضافه کنید و سپس تکه های گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. بعد از تغییر رنگ گوشت فلفل و دارچین را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. رب را کمی تفت دهید. این کار به رب موجود در پلو کمک می کند تا رنگ بهتری پیدا کند و بوی خامی نداشته باشد. رب تفت داده شده را به مواد گوشت اضافه کنید. دوباره مواد را هم بزنید. مقداری آب جوش، زعفران و هل روی گوشت بریزید و در ظرف را ببندید. در این مرحله باید اجازه دهید تا گوشت بپزد. در واقع باید گوشت را به آرامی و آرام بپزید. تا زمانی که گوشت نرم شود و سس کاملا آبکش شود و گوشت خورده شود در پایان پخت می توانید کمی نمک به غذا اضافه کنید. البته در آخر باید هل را از سس خارج کنید. بدون شک بهترین انتخاب برای قیمه نثار برنج ایرانی مرغوب است. برنج را حتما چند ساعت خیس کنید. مرحله ششم بعد از پختن برنج در آب و کمی نمک. آن را آبکش کرده و دم کنید. در این فاصله برش ها را به مدت 15 دقیقه در آب و گلاب خیس کنید. سپس آب اضافی را بردارید و حتما برش ها را در کمی روغن سرخ کنید. این بسیار مهم است. زرشک شسته شده را نیز باید در روغن تفت داد و در آخر کمی شکر به آن اضافه کرد. اگر می خواهید روی قیمه را تزئین کنید؛ برش ها را جدا از زرشک سرخ کنید. برش های پرتقال و پرتقال باید از قبل آب پز شوند. مرحله هشتم آب آن را چند بار تخلیه کنید تا تلخی آن گرفته شود. برش ها را کمی سرخ کنید. برنج را در ظرفی بریزید و روی آن را با گوشت طعم‌دار، کمی برنج زعفرانی، زرشک، خلال بادام و پسته و همچنین خلال پرتقال با پرتقال تزئین کنید. نوش جان
8 ماه پیش در تاریخ 1402/10/24 منتشر شده است.
18 بـار بازدید شده
... بیشتر