طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی

آشپزی باباطاهر
آشپزی باباطاهر
2.6 هزار بار بازدید - 3 هفته پیش - خورش قیمه یکی از انواع
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید خورش قیمه با روش سنتی با گوشت خورشتی تهیه می شود که متشکل از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله می باشد. در این آموزش این خورش خوشمزه را با گوشت مرغ آماده می کنیم که برای کسانی که به هر دلیلی تمایل به استفاده از گوشت قرمز ندارند یک گزینه بسیار مناسب می باشد. طعم این خورش خوشمزه با گوشت مرغ فوق العاد خوشمزه می شود و جالب است بدانید خیلی از افراد درست کردن این خورش خوشمزه را با مرغ نسبت به گوشت قرمز ترجیح می دهند، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با سایت آپارات کانال آشپزی باباطاهر همراه باشید.
3 هفته پیش در تاریخ 1403/06/01 منتشر شده است.
2,686 بـار بازدید شده
... بیشتر