طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی ها

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
9 بار بازدید - 2 ساعت پیش - طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه
طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه کشک بادمجان غذای خوشمزه ای که در منوی غذایی بسیاری از کدبانوهای ایرانی قرار دارد. این غذا اصیل و قدیمی ایرانی را می توان با مواد در دسترسی مانند بادمجان، کشک، سیر و پیاز و... به راحتی در خانه تهیه کرد و با نان و سبزی خوردن نوش جان نمود. اگر کشک بادمجان جزو غذاهای مورد علاقه شما و خانواده تان است، با این بخش از آشپزی سایت نمناک همراه شوید تا با طرز پخت کشک بادمجان را بیاموزید. مواد مورد نیاز کشک بادمجون ساده ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم: مواد لازم مقدار بادمجان 1 کیلو گرم نمک به میزان لازم زردچوبه 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد بزرگ سیر 6 حبه گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری کشک نصف پیمانه کشک بادمجان چیست؟ کشک بادمجان (به انگلیسی: Kashke Bademjan) یکی از غذاهای ساده و سریع و محبوب و سنتی ایرانی است که با ترکیب بادمجان سرخ شده و کشک تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا، ابتدا بادمجان‌ها را خرد کرده و سپس آن‌ها را سرخ می‌کنند تا نرم شوند. در مرحله بعد، کشک ترش یا شیرین (بسته به سلیقه) با ادویه‌های مختلفی مانند نعناع، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه و... تهیه می‌شود و با بادمجان سرخ شده مخلوط می‌شود. به عنوان تزئین، می‌توان برای این غذا از گردو، ریحان، خیار شور و... استفاده کرد. تاریخچه کشک بادمجان کشک بادمجان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که احتمالاً از دوران قدیم وجود داشته است. این غذا در مناطق مختلف ایران مورداستفاده قرار می‌گیرد و در هر منطقه باتوجه‌به سلیقه و آداب محلی متفاوت است. از نظر تاریخی، کشک و بادمجان در دوران قاجار یکی از غذاهای مورد علاقه حاکمان و اشراف بوده است. همچنین، این غذا در مناطقی مانند آذربایجان، کرمان، خوزستان و فارس به عنوان یکی از غذاهای محبوب محلی شناخته شده است. در گذشته، این غذا با استفاده از کشک ترش و بادمجان سرخ شده تهیه می‌شد، اما در حال حاضر با توجه به سلیقه‌های مختلف مردم، از مواد مختلفی مانند کشک شیرین، کره، نعناع و گلاب نیز استفاده می‌شود. طرز تهیه کشک بادمجان سرو: برای 3 تا 4 نفر زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه مجموع: 1 ساعت مواد لازم بادمجان: 5 عدد پیاز: 2 عدد سیر: 5 حبه نعنا خشک: 2
2 ساعت پیش در تاریخ 1403/07/09 منتشر شده است.
9 بـار بازدید شده
... بیشتر