#ترایفل_شکلات_و_کره_بادام_زمینی
178 بار بازدید -
4 سال پیش
-
كراستINSTAGRAM:COOK_ALAVIII
بيسكوييت پتي بور يك
كراستINSTAGRAM:COOK_ALAVIII
بيسكوييت پتي بور يك بسته ٢٠٠ گرمي
گردو خرد شده ٥٠ گرم
شكلات چيپسي ٥٠ گرم
پودینگ شکلاتی:
نشاسته ذرت پیمانه
شکر ½ پیمانه
نمک 1 پینچ
شیر پرچرب سرد 3 پیمانه
شکلات تلخ خرد شده ¾ پیمانه
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت، شکر، نمک و شیر سرد را در ظرفي ريخته و کاملا باهم زن دستي ميكس کنید.
مخلوط را در روي حرارت خيليييي ملايم قرار دهید و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه هم بزنید تا غلظت مخلوط به حدی برسد که وقتی قاشق را در آن میزنید پشت قاشق را کاور کند و یک لایه پشت قاشق بماند.
در این مرحله شکلات را اضافه و گاهی هم بزنید تا ذوب شود، وانیل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. روی پودینگ یک لایه سلفون بیندازید تا رویه نبندد.
پودینگ کره بادام زمینی:
موادلازم:
نشاسته ذرت پیمانه
شکر ½ پیمانه
نمک 1 پینچ
شیر پرچرب سرد 3 پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت، شکر، نمک و شیر سرد را در ظرفي ريخته و کاملا باهم زن دستي ميكس کنید.
مخلوط را در روي حرارت خيليييي ملايم قرار دهید و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه هم بزنید تا غلظت مخلوط به حدی برسد که وقتی قاشق را در آن میزنید پشت قاشق را کاور کند و یک لایه پشت قاشق بماند.
در این مرحله کره بادام زمینی را اضافه و گاهی هم بزنید تا مخلوط شود، وانیل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. روی پودینگ یک لایه سلفون بیندازید تا رویه نبندد.
لایه بندی ترایفل:
پودینگ شکلاتی و پودینگ کره بادام زمینی را در قیف پلاستیکی بریزید.
در ظرف مقداری پودینگ شکلاتی پایپ کنید، یک لایه بيسكوييتي خردشده بریزید و سپس یک لایه پودینگ کره بادام زمینی پایپ کنید و این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود.
دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس تزئین و سرو کنید.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/14 منتشر شده
است.
178
بـار بازدید شده