#ترایفل_شکلات_و_کره_بادام_زمینی

کوک‌علوی
کوک‌علوی
178 بار بازدید - 4 سال پیش - كراستINSTAGRAM:COOK_ALAVIII بيسكوييت پتي بور يك
كراستINSTAGRAM:COOK_ALAVIII بيسكوييت پتي بور يك بسته ٢٠٠ گرمي گردو خرد شده ٥٠ گرم شكلات چيپسي ٥٠ گرم پودینگ شکلاتی: نشاسته ذرت پیمانه شکر ½ پیمانه نمک 1 پینچ شیر پرچرب سرد 3 پیمانه شکلات تلخ خرد شده ¾ پیمانه وانیل نصف ق چ نشاسته ذرت، شکر، نمک و شیر سرد را در ظرفي ريخته و کاملا باهم زن دستي ميكس کنید. مخلوط را در روي حرارت خيليييي ملايم قرار دهید و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه هم بزنید تا غلظت مخلوط به حدی برسد که وقتی قاشق را در آن میزنید پشت قاشق را کاور کند و یک لایه پشت قاشق بماند. در این مرحله شکلات را اضافه و گاهی هم بزنید تا ذوب شود، وانیل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. روی پودینگ یک لایه سلفون بیندازید تا رویه نبندد. پودینگ کره بادام زمینی: موادلازم: نشاسته ذرت پیمانه شکر ½ پیمانه نمک 1 پینچ شیر پرچرب سرد 3 پیمانه کره بادام زمینی ½ پیمانه وانیل نصف ق چ نشاسته ذرت، شکر، نمک و شیر سرد را در ظرفي ريخته و کاملا باهم زن دستي ميكس کنید. مخلوط را در روي حرارت خيليييي ملايم قرار دهید و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه هم بزنید تا غلظت مخلوط به حدی برسد که وقتی قاشق را در آن میزنید پشت قاشق را کاور کند و یک لایه پشت قاشق بماند. در این مرحله کره بادام زمینی را اضافه و گاهی هم بزنید تا مخلوط شود، وانیل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. روی پودینگ یک لایه سلفون بیندازید تا رویه نبندد. لایه بندی ترایفل: پودینگ شکلاتی و پودینگ کره بادام زمینی را در قیف پلاستیکی بریزید. در ظرف مقداری پودینگ شکلاتی پایپ کنید، یک لایه بيسكوييتي خردشده بریزید و سپس یک لایه پودینگ کره بادام زمینی پایپ کنید و این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود. دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس تزئین و سرو کنید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/14 منتشر شده است.
178 بـار بازدید شده
... بیشتر