کامل ترین آموزش کوبیده در بهترین رستوران ایران👌🏻راز رستوران ها لو رفت❌
1.5 هزار بار بازدید -
ماه قبل
-
اگه میخوای با کمترین هزینه
اگه میخوای با کمترین هزینه توی خونه بهترین و حرفه ای ترین کوبیده رو درست کنی این ویدیو رو اصلا از دست نده چون تمام راز های کوبیده از گوشت اون تا سیخ گرفتن حرفه ایش و حتی روش اصولی روشن کردن ذغال رو بهت یاد دادم...مطمئنم بعد از دیدن این ویدیو هم لایکش میکنی هم چنلم رو سابسکرایب میکنی و هم برای عزیزانت میفرستی تا ببینن😃😉😋
پس بزن بریم رفیییق☺
لینک ویدیو👇🏻
• کامل ترین آموزش کوبیده در بهترین رستو...
لینک چنل👇🏻
/ @zahraazadi_74
🌹____________________🌹
بخش های مختلف ویدیو👇🏻
معرفی کلی ویدیو0:00
نوع گوشت کوبیده00:49
برش دادن و فریز کردن گوشت کوبیده02:28
رنده کردن پیاز02:43
چرخ کردن گوشت کوبیده03:35
افزودن پیاز و ادویه ها بهگوشت و انجامچرخسوم04:18
نشانه های نریختن کوبیده05:05
سیخگرفتن کوبیده05:23
گذاشتن کوبیده ها در یخچال و پختن برنج07:08
سیخ زدن گوجه ها و فلفل ها وآتش زدن ذغال ها08:06
گذاشتن کباب ها روی ذغال 09:04
از سیخ کشیدن کوبیده09:37
تست کردن کوبیده10:00
🌹____________________🌹
مواد لازم برای کوبیده
۳۵۰ گرم قلوه گاه کوسفندی(من از قلوه گاه بز استفاده کردم)
۳۵۰ گرم سردست گوساله
۱۵۰ گرم پیاز رنده ی آب گرفته شده
نمک ۱۰ گرم
فلفل سیاه
مواد لازم برای ته چین برنجی
ماست پرچرب
زعفران دمکرده
نمک
برنج آبکش شده
دوستان مهربانم سلام!من زهراآزادی هستم ،اهل جنوب ایران و از آنجایی که خیلی زیاد به آموزش آشپزی،آموزش غذای اصیل و سنتی ایرانی،آموزش شیرینی و دسر،و همچنین آموزش غذاهای جنوبی علاقه من میباشم،تصمیم گرفتم این کانال را راه اندازی کنم.در کنار آشپزی ،کلی روزمرگی،ولاگ های جذاب(vlogs)( vlog)،و همچنین ولاگ های آشپزی،ولاگ روزانه و ولاگ سفر نیز با شما به اشتراک خواهم گذاشت.در این کانال آموزش غذاهای ساده،آسان،فست فود و لایف استایل را نیز با شما دوستان مهربانم به اشتراک میگذارم.خوشحالم که در کنار من هستید و ویدیو هایم را
ماه قبل
در تاریخ 1403/05/22 منتشر شده
است.
1,571
بـار بازدید شده