نکاتی که کمتر کسی بهت میگه|آموزش قلیه ماهی اصیل جنوبی با تمام راز و رمز هاش😱

zahra azadi
zahra azadi
1 هزار بار بازدید - 7 روز پیش - باید بگم این یکی از
باید بگم این یکی از بهترین و کامل ترین ویدیو هادرمورد پخت قلیه ماهی هست که توی یوتوب گذاشتم....انقدر قلیه ماهی که بااین روش و نکاتی که گفتم خوشمزه میشه که باور نمیکنین...پس حتما تاآخر ویدیو رو ببینین که پشیمون نشین😍😍 راستی لینک ویدیو رو براتون میذارم که به راحتی تماشا کنین 👇🏻    • نکاتی که کمتر کسی بهت میگه|آموزش قلیه...   لینک چنل👇🏻 مواد لازم هم در آخر متن نوشته شده 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 بخش های مختلف ویدیو معرفی ویدیو00:00 میزان پیاز لازم برای قلیه ماهی 01:17 درست کردن خمیر سیر 02:14 رنده کردن گوجه برای قلیه ماهی03:31 خرد کردن سبزی قلیه ماهی04:00 افزودن سبزی به پیاز داغ 04:54 نکاتی درمورد تمر هندی و گرفتن عصاره ی آن 05:41 افزودن آرد به عصاره ی تمر هندی قلیه ماهی07:30 افزودن شنبلیله خشک به قلیه ماهی 08:00 افزودن عصاره ی تمر هندی به قلیه ماهی08:19 جا افتادن قلیه ماهی 10:19 نمک زدن به ماهی10:37 ادویه زدن به ماهی 11:12 سرخ کردن ماهی11:31 افزودن ماهی به خورش قلیه11:59 سرو کردن قلیه ماهی 12:08 تست کردن غذا12:24 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مواد لازم برای قلیه ماهی گشنیز تازه ۳۵۰ گرم شنبلیله خشک ۳ قاشق غذاخوری گوجه یک عدد کوچک پیاز ۲۰۰ گرم معادل دو پیاز متوسط سیر ۲۰ گرم معادل پنج حبه درشت زردچوبه یک قاشق غذاخوری فلفل عنابی دو عدد تمر هندی ۳۰۰ گرم آرد سفید یک قاشق غذاخوری آب حدودا یک لیتر (با توجه به غلظت قلیه) برای طعم دار کردن ماهی ابتدا ماهی را با نمک فراوان نیم ساعت استراحت دهید و بعد آن را تمیییز بشویید برای ادویه ها از دو قاشق چای خوری پودر تخم گشنید یک و نیم قاشق چای خوری زردچوبه یک و نیم قاشق چای خوری پودر پاپریکا یک قاشق چای خوری ادویه کاری یک سوم قاشق چای خوری فلفل سیاه استفاده کردم دوستان مهربانم سلام!من زهراآزادی هستم ،اهل جنوب ایران و از آنجایی که خیلی زیاد به آموزش آشپزی،آموزش غذای اصیل و سنتی ایرانی،آموزش شیرینی و دسر،و همچنین آموزش غذاهای جنوبی علاقه من میباشم،تصمیم گرفتم این کانال را راه اندازی کنم.در کنار آشپزی ،کلی روزمرگی،ولاگ های جذاب(vlogs)( vlog)،و همچنین ولاگ های آشپزی،ولاگ روزانه و ولاگ سفر نیز با شما به اشتراک خواهم گذاشت.در این کانال آموزش غذاهای ساده،آسان،فست فود و لایف استایل را نیز با شما دوستان مهربانم به اشتراک میگذارم.خوشحالم که در کنار من هستید و
7 روز پیش در تاریخ 1403/06/21 منتشر شده است.
1,023 بـار بازدید شده
... بیشتر