طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر،کیک قابلمه ای دورنگ اسفنجی گندم خانوم#گندم_خانوم #کیک_خونگی#کیک_بدون_فر

gandom khanoom
آموزش آشپزی و قنادی
gandom khanoom آموزش آشپزی و قنادی
521 بار بازدید - 2 سال پیش - .بریم برای درست کردن یه
.

بریم برای درست کردن یه کیک دورنگ تابه ای که شما هر طعم و رنگی که دوست دارید رو میتونید به این روش با کمک یه لیوان مدل کیک شیفون دار میان تهی درست کنید و خیلی جذاب و عالی میشه 😍
امیدوارم که دوست داشته باشید

کیک تابه ای دورنگ
تخم‌مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نصف ق.چ ق چ
ارد دو پیمانه
بعد تقسیم مواد یک ق ارد سفید برای ساده و دو ق پودر کاکائو برای قسمت شکلاتی
مواد رو آماده کنید
کف تابه دو لایه کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید یه لیوان هم‌انتخاب کنید و دیوارش رو چرب کنید
شعله رو روشن کنید حرارت متوسط شعله پخش کن هم بزارید تا گرم بشه
تخم مرغ شکر و وانیل و باهمزن پنج دقیقه بزنید بعد شیر و بعد روغن اضافه و مخلوط کنید ودر آخر ارد و بکینگ پودر رو الک شده رو اضافه و مواد رو مخلوط کنید بعد به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی ارد سفید به اون یکی پودر کاکائو بزنید و مخلوط کنید حالا همزمان مواد رو با هم‌از کناره بریزید تو قابلمه یا تابه و درب تابه هم دمکنی بزارید و بزارید رو حرارت تا بپزه حدود نیم ساعت الی چهل دقیقه زمان میبره
به همین سادگی 🥰
اگه میخواید ارتفاع کیک زیاد بشه داخل قابلمه و اگه میخواید ارتفاع کیک کم باشه داخل تابه بپزید.
دمای فر اگه خواستین توی فر بپزید:
دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ تا ۴۰ دقیقه بستگی به دمای فرتون داره
نوش جان💙
‪@gandomkhanoom7491‬

.

#آشپزی #کیک_بدون_فر #کیک_خونگی #کیک_شکلاتی #کیک_دورنگ #کیک_اسفنجی #کیک #کیک_پز #کیک_خانگی
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/19 منتشر شده است.
521 بـار بازدید شده
... بیشتر