آموزش حلیم بادمجان مجلسی اصفهان: طعمی که هرگز فراموش نمی کنید!

Cook with shiva
Cook with shiva
1.4 هزار بار بازدید - هفته قبل - در این ویدئو، شما یاد
در این ویدئو، شما یاد می‌گیرید که چگونه حلیم بادمجان مجلسی اصفهان را با طعمی منحصر به فرد و خاص تهیه کنید. حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با استفاده از بادمجان، گوشت، کشک، پیاز و ادویه‌هایی مانند زعفران، نعنا، و زردچوبه آماده می‌شود. در این ویدئو، شما به صورت گام به گام با فرآیند طبخ این غذا آشنا می‌شوید و تمامی نکات و ترفندهای لازم برای به دست آوردن طعمی بی‌نظیر و لذیذ را دریافت خواهید کرد.

از جمله نکات مهم پخت حلیم بادمجان اصیل ایرانی، می‌توان به گرفتن تلخی بادمجان، پختن بادمجان‌ها با آب گوشت، اضافه کردن زعفران، و هم‌زدن مداوم این غذا اشاره کرد که باعث می‌شود حلیم بادمجان با کیفیت بالا درست شود. علاوه بر این، حلیم بادمجان در مناطق مختلف ایران به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود؛ به عنوان مثال، در برخی شهرها از عدس یا لوبیا سفید به جای برنج استفاده می‌شود، اما این دستور ویژه به تهیه حلیم بادمجان مجلسی اصفهان تمرکز دارد.

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان
۴ عدد بادمجان
۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی
دو لیوان آب جوش برای پخت گوشت
سه تا پیاز
۴ حبه سبر
۳۰۰ گرم کشک
نعنا خشک یک قاشق
زعفران
۱۲۰ گرم برنج دو ساعت خیس شده
گردو یک فنجان ، کمی برای تزیین غذا برمیداریم
زردچوبه، نمک، فلفل، روغن

In this video, you will learn how to prepare traditional Isfahanian Eggplant Halim with a unique and special flavor. Halim Bademjan is a popular Iranian dish made with eggplant, lamb meat, whey, onions, and spices such as saffron, mint, and turmeric. Throughout the video, you will be guided step by step through the cooking process, acquiring all the necessary tips and tricks to achieve a delicious and exceptional taste.

Important cooking tips for authentic Iranian Eggplant Halim include removing the bitterness from the eggplant, cooking the eggplants with meat broth, adding saffron, and continuously stirring the dish to ensure high-quality results. Additionally, Eggplant Halim is prepared in various ways across different regions of Iran; for instance, some cities substitute rice with lentils or white beans. However, this specific recipe focuses on making Isfahanian Eggplant Halim.

Ingredients for preparing Eggplant Halim:
- 4 eggplants
- 300-350 grams lamb meat
- 2 glasses boiling water for cooking meat
- 3 onions
- 4 cloves of garlic
- 300 grams whey (kashk)
- 1 tsp dried mint
- Saffron
- 120 grams rice (soaked for two hours)
- 1 cup of chopped walnuts for the dish and garnish
- Turmeric, salt, pepper, oil
_______________________________________________

طرز تهیه حلیم سنتی خونگی با گوشت: حلی...
👈حلیم سنتی گندم

طرز تهیه حلیم عدسی با بلغور گندم خورا...
👈حلیم عدس با بلغور

سیرابی با کشک خوراک قدیمی ایرانی: روش...
👈سیرابی

تجربه لذیذ با اشکنه کشک و بادمجان: رو...
👈اشکنه کشک و بادمجان

کشک بادمجان غذای اصیل ایرانی: طرز تهی...
👈کشک بادمجان

کشک سیب غذای خوشمزه با سیب زمینی: آمو...
👈کشک سیب کرمانی
_______________________________________________
if you enjoyed the video , please like it and subscribe to my channel and ring the bell so that you’ll be notified whenever upload a new video
If you have any questions , tell me In the comments
I read all the comments and I will answer all your questions .
خوشحال میشم اگه ویدئو رو لایک کنید و‌ کانالمو سابسکرایب کنید و زنگوله رو بزنید تا به محض انتشار ویدئو جدید باخبر بشید ، لطفا توی کامنتها سوال و نظرات خودتون رو بهم بگین من همه ی کامنتها رو‌ میخونم و به سوالای شما جواب میدم.
_______________________________________________

#آشپزی_با_شیوا_خلیلی  #حلیم_بادمجان #غذای_ایرانی


https://t.me/cookwithshiva 👈لینک کانال تلگرام

https://instagram.com/cookwithshiva?r... لینک اینستاگرام
هفته قبل در تاریخ 1403/03/31 منتشر شده است.
1,466 بـار بازدید شده
... بیشتر