طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه وکشدار با نکات طلایی ✅️halim bademjan
272 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
رمز وراز حلیم بادمجان خوشمزه
رمز وراز حلیم بادمجان خوشمزه اصفهانی، مجلسی وکشدار وبا رنگ طلایی رو در این آموزش ببینید دوستان🥰🌹
@Hanieh.kitchen
حلیم بادمجان از غذاهای سنتی ایرانیه که طرز پختش توشهرهای مختلف فرق داره ،یه غذای گیاهی هم میتونه بشه اگر گوشت نزنید و از عدس درآن استفاده کنید،اما حلیم بادمجان به شیوه پخت اصفهانی ها بیشتر مورد توجه عمومه و خیلی خوشمزه تره😋
🔸️مواد لازم :
گوشت گردن گوسفند با استخوان :۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ:یک عدد
خرده برنج مرغوب ایرانی:سه چهارم لیوان
بادمجان:۱کیلو گرم
کشک:حدود۲۵۰گرم
سیر:یک حبه به دلخواه
۵ تا پیاز متوسط ویک اندازه
نعنا خشک:۱ ق غ پر
زعفران دم کرده:به اندازه لازم
زردچوبه یک ق غ پر
🔹️🔸️نکات طلایی برای پخت حلیم بادمجان:
_برخی از عدس درتهیه این غذا استفاده میکنن اما ترجیحا نزنید چون رنگ غذا رو تیره و طعمشو غالب میکنه،بازم سلیقه ایه.
_برنج باید بصورتی پخته شود که مثل شله زرد نرم وشفته شود.
_برای پخت حلیم بادمجان اصیل بهتره از خرده برنج ایرانی استفاده کنید ولی اگر در دسترس ندارین از برنج درسته هندی استفاده کنید
_بهتر است از گوشت راسته یاگردن گوسفند استفاده شود،چون این غذا بهتر است کمی چرب و خوش خوراک باشد.گوشت گردن باعث کشدار شدن هر غذای کوبیدنی از جمله حلیم بادمجان میشه ومناسب تره.
_به گوشت درحین پخت نمک نزنید که دیرپزوسفت میشود.
_برای جذب کمتر روغن بادمجان ها،میتونید به اونا ماست یا تخم مرغ بزنید که من خودم انجام ندادم
_ درصورت تلخ بودن بادمجون ها،اونها به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و بعد بشورین و خوب خشک کنید و داخل روغن زیاد سرخ کنید که روغن کمتری ببرد.
_این غذا رو با کوشت کوب دستی بزنید وبهتره از گوشت کوب برقی در پخت حلیم بادمجان استفاده نکنید وگرنه حلیم کش نمیاد.
_پیاز داغ این غذاباید زیاد باشه که طعم اصلیشو بهش میده .فقط خیلی تیره نشه که رنگ حلیم بادمجان رو تیره نکنه
باکشک زعفرونی وکشک سفید، نعناداغ و پیاز داغ تزیین کنید.
بازم سوالی بود در خدمتم دوستان🥰
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
__________________________________________________
◽️اموزش زولبیا ترد و شفاف بازاری 👇👇👇
طرز تهیه زولبیا به شکل قنادی ها با تم...
◽️آموزش شیرینی بدون روغن و ارد👇👇👇
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:شیرینی خو...
◽️آموزش مرغ زعفرانی خوشمزه 🤤👇
طرز تهیه مرغ زعفرانی/5 رازِخوشمزگی مر...
◽️آموزش روغن حیوانی کرمانشاهی 👇👇👇
طرز تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی اصل در...
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#حلیم_بادمجان
#ماه_رمضان
#آشپزی
#غذا
#persian_food
@Hanieh.kitchen
حلیم بادمجان از غذاهای سنتی ایرانیه که طرز پختش توشهرهای مختلف فرق داره ،یه غذای گیاهی هم میتونه بشه اگر گوشت نزنید و از عدس درآن استفاده کنید،اما حلیم بادمجان به شیوه پخت اصفهانی ها بیشتر مورد توجه عمومه و خیلی خوشمزه تره😋
🔸️مواد لازم :
گوشت گردن گوسفند با استخوان :۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ:یک عدد
خرده برنج مرغوب ایرانی:سه چهارم لیوان
بادمجان:۱کیلو گرم
کشک:حدود۲۵۰گرم
سیر:یک حبه به دلخواه
۵ تا پیاز متوسط ویک اندازه
نعنا خشک:۱ ق غ پر
زعفران دم کرده:به اندازه لازم
زردچوبه یک ق غ پر
🔹️🔸️نکات طلایی برای پخت حلیم بادمجان:
_برخی از عدس درتهیه این غذا استفاده میکنن اما ترجیحا نزنید چون رنگ غذا رو تیره و طعمشو غالب میکنه،بازم سلیقه ایه.
_برنج باید بصورتی پخته شود که مثل شله زرد نرم وشفته شود.
_برای پخت حلیم بادمجان اصیل بهتره از خرده برنج ایرانی استفاده کنید ولی اگر در دسترس ندارین از برنج درسته هندی استفاده کنید
_بهتر است از گوشت راسته یاگردن گوسفند استفاده شود،چون این غذا بهتر است کمی چرب و خوش خوراک باشد.گوشت گردن باعث کشدار شدن هر غذای کوبیدنی از جمله حلیم بادمجان میشه ومناسب تره.
_به گوشت درحین پخت نمک نزنید که دیرپزوسفت میشود.
_برای جذب کمتر روغن بادمجان ها،میتونید به اونا ماست یا تخم مرغ بزنید که من خودم انجام ندادم
_ درصورت تلخ بودن بادمجون ها،اونها به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و بعد بشورین و خوب خشک کنید و داخل روغن زیاد سرخ کنید که روغن کمتری ببرد.
_این غذا رو با کوشت کوب دستی بزنید وبهتره از گوشت کوب برقی در پخت حلیم بادمجان استفاده نکنید وگرنه حلیم کش نمیاد.
_پیاز داغ این غذاباید زیاد باشه که طعم اصلیشو بهش میده .فقط خیلی تیره نشه که رنگ حلیم بادمجان رو تیره نکنه
باکشک زعفرونی وکشک سفید، نعناداغ و پیاز داغ تزیین کنید.
بازم سوالی بود در خدمتم دوستان🥰
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
__________________________________________________
◽️اموزش زولبیا ترد و شفاف بازاری 👇👇👇
طرز تهیه زولبیا به شکل قنادی ها با تم...
◽️آموزش شیرینی بدون روغن و ارد👇👇👇
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:شیرینی خو...
◽️آموزش مرغ زعفرانی خوشمزه 🤤👇
طرز تهیه مرغ زعفرانی/5 رازِخوشمزگی مر...
◽️آموزش روغن حیوانی کرمانشاهی 👇👇👇
طرز تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی اصل در...
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#حلیم_بادمجان
#ماه_رمضان
#آشپزی
#غذا
#persian_food
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/15 منتشر شده
است.
272
بـار بازدید شده