دوره شیرینی تر | شیرینی تر برشی

53 بار بازدید - ماه قبل - آموزش #شیرینی_تر_برشیبا
آموزش #شیرینی_تر_برشی
با دستور سرکار خانم عباسی

چهارمین جلسه از دوره رایگان شیرینی های تر تقدیم نگاه هنرمندتون

مواد لازم:

1. آرد ۹۰ گرم

2. شکر برای زرده ۴۰ گرم

3. شکر برای سفیده ۵۰ گرم

4. تخم مرغ ۴ عدد بزرگ

5. بیکینگ پودر ۱٫۳ ق چ

6. وانیل ۱٫۳ ق چ

7. روغن ۵۰ گرم

8. شیر ۴۰ گرم

9. خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم

مراحل تهیه، توی فیلم گفته شده️

بچه ها درست کردن کیک تخته ایی کاکائویی دقیقا مواد و مراحلش مثل وانیلیه فقط برا درست کردنش ۱۵ گرم از آرد کم میکنیم و ۱۵ گرم پودر کاکائو به آرد اضافه میکنیم.

نکات شیرینی تر برشی:

 از شکر دانه ریز استفاده کنید

فر ۱۵ دقیقه از قبل روشن بشه دمای فر ۱۶۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه المنت بالا و پایین روشن باشه

سایز سینی ۳۰ در ۴۰

رولت رو  قبل از برش زدن دو ساعت در فریزر بذارید تا خودش رو بگیره و برش تمیزی داشته باشید

از طرف مات کاغذ روغنی استفاده کنید

برای دیدن اصولی ترین دستورهای کیک و شیرینی، به کانال بزرگ دهکده کیک بپیوندید️

@dehkade_cake_home
ماه قبل در تاریخ 1403/04/06 منتشر شده است.
53 بـار بازدید شده
... بیشتر