علت تلخی و گَسی در شکلات چیه؟

Cchocolate
Cchocolate
36 بار بازدید - ماه قبل - حرف آخر رو اول میزنم🥰
حرف آخر رو اول میزنم🥰 طعم تلخ و گس در شکلات یکی از خصوصیات اصلی اون هست و به هیچ وجه نباید کامل ازبین ببریمش بلکه فقط باید میزانش متعادل بشه تا در نهایت یک طعم بی نظیر از شکلات رو تجربه کنیم🍫

لینک ویدئو آنتی اکسیدان های کاکائو 👇

پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاکائو


لینک ویدئو واکنش مِیلارد 👇

واکنش میلارد


لینک ویدئو پودر کاکائو 👇

تفاوت پودر کاکائو نچرال و داچ


00:00     معرفی
00:23     علت تلخی
01:58     عوامل موثر بر تلخی
03:17     متعادل کردن تلخی
03:52     نکته
04:23     علت گَسی
05:33     عوامل موثر بر گسی
06:59     متعادل کردن گسی
ماه قبل در تاریخ 1403/03/06 منتشر شده است.
36 بـار بازدید شده
... بیشتر