علت تلخی و گَسی در شکلات چیه؟
36 بار بازدید -
ماه قبل
-
حرف آخر رو اول میزنم🥰
حرف آخر رو اول میزنم🥰 طعم تلخ و گس در شکلات یکی از خصوصیات اصلی اون هست و به هیچ وجه نباید کامل ازبین ببریمش بلکه فقط باید میزانش متعادل بشه تا در نهایت یک طعم بی نظیر از شکلات رو تجربه کنیم🍫
لینک ویدئو آنتی اکسیدان های کاکائو 👇
پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاکائو
لینک ویدئو واکنش مِیلارد 👇
واکنش میلارد
لینک ویدئو پودر کاکائو 👇
تفاوت پودر کاکائو نچرال و داچ
00:00 معرفی
00:23 علت تلخی
01:58 عوامل موثر بر تلخی
03:17 متعادل کردن تلخی
03:52 نکته
04:23 علت گَسی
05:33 عوامل موثر بر گسی
06:59 متعادل کردن گسی
لینک ویدئو آنتی اکسیدان های کاکائو 👇
پلی فنول و آنتی اکسیدان های کاکائو
لینک ویدئو واکنش مِیلارد 👇
واکنش میلارد
لینک ویدئو پودر کاکائو 👇
تفاوت پودر کاکائو نچرال و داچ
00:00 معرفی
00:23 علت تلخی
01:58 عوامل موثر بر تلخی
03:17 متعادل کردن تلخی
03:52 نکته
04:23 علت گَسی
05:33 عوامل موثر بر گسی
06:59 متعادل کردن گسی
ماه قبل
در تاریخ 1403/03/06 منتشر شده
است.
36
بـار بازدید شده