🎀蝦仁豆腐煎蛋煲|洋蔥湯底|Shrimp w/ Tofu & Egg Pot

Bobo's Kitchen 寶寶滋味館
Bobo's Kitchen 寶寶滋味館
1.1 میلیون بار بازدید - 2 سال پیش - 食譜 Recipe:12安士oz(340克g)蝦 shrimp適量鹽, 胡椒粉和 1/2
食譜 Recipe:
12安士oz(340克g)
蝦 shrimp
適量鹽, 胡椒粉
和 1/2 湯匙粟粉
Some salt, white pepper
and 1/2 Tbsp cornstarch

1磅lb(453克g)
中硬豆腐 med firm tofu
1/2磅lb(227克g)
洋葱 onion
薑1片
1slices of ginger                            
蒜頭2瓣
2 cloves of garlic
2 杯熱水
2 cups hot water

混合醬 sauce mix :
1 1/2湯匙Tbsp
蠔油 oyster sauce
1 1/2湯匙 Tbsp
生抽 soy sauce
1/2茶匙 tsp 糖sugar
適量胡椒粉
some white pepper
1湯匙 Tbsp 水 water

蛋3隻加鹽和胡椒粉
3 eggs add salt and
white pepper

粟粉水:
Cornstarch water :
2 湯匙Tbsp
水 water
1 1/2湯匙Tbsp
粟粉 cornstarch

🎀寶寶滋味館所有影片連接
BoBo kitchen all videos links
boboskitchen寶寶滋味館
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/05 منتشر شده است.
1,110,648 بـار بازدید شده
... بیشتر