طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی | راز کشدار کردن آش عباسعلی | آموزش آشپزی ایرانی

شام ایرانی جدید
شام ایرانی جدید
904 بار بازدید - 11 ماه پیش - طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه
طرز تهیه آش عباسعلی خوشمزه کرمانشاهی | راز کشدار کردن آش عباسعلی | آموزش آشپزی ایرانی

با این روش دقیقا یه آش کشدار بازاری به نام آش عباسعلی کرمانشاهی درست کن که فوق العاده خوشمزه و مقوی است🤤🤤
.__.__.__.__.

آش عباسعلی کرمانشاه  برای روزای سرد پاییز وزمستون خیلی خوبه،حتما سیوش کن که گمش نکنی و برای دوستانت هم بفرست که یاد بگیرن ودرست کنن🤩🤩

⁉️حبوبات رو به جز عدس از شب قبل حتما خیس کنید ویکی دوبار هم آبش عوض کنید،عدس رو از دو ساعت قبل خیس کنید کافیه

‼️نصف حبوبات،۲_۳ ملاقه از برنج و گندم پخته شده همراه گوشت ریش شده رو با گوشتکوب بکوبید کاملا که باعث لعابدار شدن وکشدار شدن آش میشه😍😍

🔅مواد لازم:

📍گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم
📍بلغور گندم :  یک ونیم لیوان
📍برنج نیمدانه : نصف لیوان
📍لوبیا چیتی : نصف لیوان
📍نخود : نصف لیوان
📍لوبیاسفید: ۲_۳ قاشق غذاخوری
📍عدس : نصف لیوان
📍پیاز: ۴ عدد درشت
📍نمک،فلفل زردچوبه: مقدار لازم

🔶🔶من برای این حجم از آش مقدار مواد رو دوبرابر کرده بودم

🔻🔻نکات مهم:

🌱بلغور گندم رو با آب تقریبا زیاد بزارید بپزه ۲ ساعت که گذشت برنج رو بهش اضافه کنید وبزارید کاملا بپزه

🌱حبوبات وگوشت رو همراه یه پیاز درسته بزارید بپزه اواخر پخت عدس رو اضافه کنید ۳۰_۴۰ دقیقه زمان بدید تا کامل بپزه

🌱مابقی حبوبات میکس نشده رو به بلغور وبرنج اضافه میکنیم،حبوبات وگوشت میکس شده رو هم اضافه میکنیم و میزاریم تا آش به جوش بیاد

🌱پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم ۳۰_۴۰ دقیقه باحرارت کم زمان میدیم تا آش حسابی جابیفته

🌱این آش رو معمولا با پیاز داغ و روغن کرمانشاهی سرو میکنن که خیلی خوشمزه ترمیشه🤤🤤

♥️اگه این آموزش رو دوست داشتی برای بقیه هم حتما بفرست🌹

🙋‍♀️ ما در چنل شام ایرانی اینجا سعی میکنم خوشمزه ترین غذای ایرانی رو با ساده ترین مواد واسونترین روش آموزش بدم😘

آموزش آشپزی ایرانی
کانال شام ایرانی به آموزش آشپزی ایرانی جدید ، انواع فست فود بازاری و خانگی ، انواع ترشی لیته و مخلوط ، انواع غذا های محلی و سنتی ، آموزش انواع غذا با گوشت و مرغ ، انواع غذای ساده و فوری برای شام می پردازد.
غذای ایرانی
آشپزی غذای ایرانی یکی از قدیمی ترین و کهن ترین آشپزی در دنیا محسوب می شود. آشپزی ایرانی تنوع بسیار بالایی دارد و این به همان دلیلی است که در بالا ذکر کردیم. وسعت بالای کشور عزیزمان ایران باعث شده است که تنوع غذایی بینظیری داشته باشیم.
آشپزی ایرانی در عین سادگی پیچیدگی های خود را دارد. یک آشپز ایرانی بایستی از تجربه بالایی برخوردار باشد تا بتوانید غذاهای سنتی و یا محلی خوشمزه ای را طبخ نماید.
آشپزی ایرانی به دو دسته تقسیم می شود.
• آشپزی ایرانی سنتی
• آشپزی ایرانی محلی
آشپزی ایرانی سنتی
آشپزی ایرانی سنتی شامل غذاهایی است که تقریبا در همه ایرانی به یک شکل طبخ می شود. این غذاهای با اینکه در شکل ها و شرایط خاص و متفاوتی نیز احتمالا طبخ می گردند ولی تقریبا همه ایران به یک صورت برای میهمان یا رستوران طبخ می نمایند.
آشپزی ایرانی محلی
اگر تعریف آشپزی ایرانی سنتی را در بالا مطالعه کرده باشید تفاوت آن با آشپزی ایرانی محلی در این است که آشپزی بسیار متنوع بوده و هر منطقه بسته به شرایط آب و هوایی یا اقلیمی خود آن غذا را با سبک خود طبخ کرده یا اصلا فقط فقط مخصوص آن منطقه است.
راز خوشمزه بودن غذای ایرانی
غذاهای ایرانی رازی دارند که شاید در نگاه اول نتوانید آن را بیابید. شما در بخش آموزش آشپزی ایرانی و با مطالعه همین مقاله شاید حدس زده باشید.
تازه بودن و با کیفیت بودن مواد اولیه
غذای ایرانی با تازگی مواد اولیه بینظیر و جذاب خواهد بود. طعم واقعی یک غذای سنتی و اصیل ایرانی با مواد اولیه با کیفیت و تازه امکان پذیر است. وقتی درباره مواد اولیه با کیفیت و تازه صحبت می کنیم میادین میوه و تره بار پاسخ به این راز است.

انواع غذاهای فست فود ایرانی و خارجی
انواع فست فود های ایرانی و خارجی زندگی در دنیای مدرن همه چیز را سریع و با سرعت دگرگون کرده است.
غذای ساده برای شام

-----------------------------------------
جهت دیدن و دنبال کردن کانال شام ایرانی، لطفا برروی لینک زیر کلیک کنید.
@easypersiancooking
------------------------------------------------------

◀️ پلی لیست کانال شام ایرانی

غذای گیاهی خوشمزه در کانال شام ایرانی

طرز تهیه انواع دسر و شیرینی در کانال ...

آشپزی سنتی ایرانی در کانال شام ایرانی

آموزش غذای ایرانی با مرغ در کانال شام...

آموزش غذا با گوشت در کانال شام ایرانی

آموزش انواع ساندویچ در کانال شام ایرانی

فست فود | fast food در کانال شام ایرانی

غذای ساده برای شام در کانال شام ایرانی

غذای دانشجویی در کانال شام ایرانی

غذای ارزان در کانال شام ایرانی

آشپزی آسان و خوشمزه در کانال شام ایرانی

آشپزی ایرانی در شام ایرانی

غذاهای سنتی شیرازی در کانال شام ایرانی
آش عباسعلی,آش,طرز تهیه آش عباسعلی,آش عباسعلی کرمانشاه,آش عباسعلی کرمانشاهی,آش عباس علی,آش ۲۰۰ ساله عباسعلی,آش کرمانشاهی عباسعلی,طرز تهیه آش کرمانشاهی عباسعلی,آش کرمانشاهی عباس علی,آش خوشمزه,عباسعلی,خواص آش عباسعلی,آش رشته,آش سنتی عباسعلی,آش عباسعلی در تهران,غذای محلی آش عباسعلی,آش عباسعلی اصل کرمانشاه,راز کشدار شدن آش عباسعلی,طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه,طرز تهیه آش,آش محلی,آش کرمانشاهی
11 ماه پیش در تاریخ 1402/08/19 منتشر شده است.
904 بـار بازدید شده
... بیشتر