طرز تهیه آش شله قلمکار

Iranian cuisine
Iranian cuisine
4 هزار بار بازدید - 10 ماه پیش - شله قلمکار از مغذی ترین
شله قلمکار از مغذی ترین و خوش مزه ترین آش های ایرانی است. یک کاسه آش با یک تکه نان غذای کاملی است . ما این آش را برای صبحانه زمستانی توصیه می کنیم.
گوشت مناسب برای شله قلمکار گوشت دنده و سر سینه گوسفند است، که پس از پختن و کوبیدن ریشه ریشه می شود و آش به اصطلاح کش می آورد. گردن هم  با آن که این خاصیت را ندارد گوشت لطیفی است و در هر آشی خوب می شود. در بنشن شله قلمکار  دانه اصلی ماش است که مقدار آن را معمولا بیشتر می گیرند . پوست ماش قدری خشن است و معمولا گرفته می شود. در گذشته تصور عموم بر این بود که پوست خشن نخود و ماش برای دستگاه گوترش سنگین است. امروزه غالب مراجع بهداشتی می گویند که این نوع پوست بنشن و الیاف (فیبر) گیاهی به طور کلی برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
مواد لازم برای 12 کیلوگرم(25-30 نفر) آش شله قلمکار:
برنج نیم دان 300 گرم
ماش 300 گرم
گوشت آبگوشتی گوسفندی 2 کیلوگرم
لوبیا سفید ، لوبیا چشم بلبلی ، لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، عدس ، نخود هر کدام 150 گرم
سبزی آش 2 کیلو گرم
ترخون و مرزه تازه 500 گرم
ترخون و مرزه و نعنا خشک ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز، روغن به میزان لازم
10 ماه پیش در تاریخ 1402/06/19 منتشر شده است.
4,090 بـار بازدید شده
... بیشتر