طرز تهیه نخودآب با چاشنی مهران مدیری | نخودآب غذای جنوبی مقوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

آشپزی با نازنین
آشپزی با نازنین
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - 👌 بسیاری از اعراب و
👌 بسیاری از اعراب و جنوبی های کشورمان در فصول سرد سال به مصرف غذاهای خاصی همچون نخودآب روی می آورند که البته برخی عرب زبانان به آن لب لبی می گویند.
دوستان حمایت یادتون نره :
@nazanin.kitchen
⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون میشم اگر میتونید با زدن دکمه سابسکرایب به عنوان یه یوتیوبر خانم از من حمایت کنید دوستان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩
...........................................................................

درباره ما ( خانواده دشتیزاده ) : فکر کنین وقتی یوتیوب رو باز میکنید کلی آموزشهای مفید برای خانمهای خونه دار باشه که از هر چیزی که دوست دارن بتونن درست کنند اونم با کمترین امکانات .
سلام . من نازنین هستم و سعی میکنم آموزشهای ساده و با امکانات کم برای درست کردن کیک و شکلات و همینطور شیرینی و نان خانگی براتون تهیه کنم .
لطفاً برای اینکه من بتونم به کارم ادامه بدم با سابسکرایب کردن کانال من ازم حمایت کنید .
..........................................................................
اینم پیج اینستاگرام من هست با کلی ایده خوب واسه کیک و شیرینی
https://instagram.com/savanaacake?igs...
https://instagram.com/nazanin.dzz?igs...
کانال ما یادتون بمونه . خانوم سرآشپز ، آقای مهندس
.........................................................................
این غذای مقوی، مغذی و لذیذ معمولا در سفره خانه های سنتی یا در کنار خیابان روی چرخ دستی پخته و عرضه می شود و مصرف آن به خصوص در روزهای سرد سال تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری های عفونی و ویروسی به ویژه سرماخوردگی است و برای کسانی که بیماری های خودایمنی همچون ام اس دارند،‌ بسیار توصیه میشه

نخود به واسطه داشتن منیزیم، سبب تقویت عضلات و رفع اسپاسم می شود و به دلیل داشتن فسفر، تقویت کننده سلول های عصبی و مغزی است و اسید‌فولیک و آهن آن البته نه به اندازه گوشت، در رفع کم‌خونی موثر است.

این غذا به دلیل فیبر زیادی که دارد، ملین است و در پاکسازی و تخلیه روده ها دخالت مستقیم دارد و از ایجاد یبوست پیشگیری می کند. همچنین چون سرشار از ویتامین های گروه B است، به رفع خستگی و سستی کمک می کند و مصرف مستمر آن به مدت چند ماه برای رفع ریزش مو بسیار مفید است.

همچنین آب نخود پخته مُدر (ادرار‌ آور) و برای التیام سرفه و عفونت ریوی مفید و درمان کننده گرفتگی صداست و به کاهش تورم لثه ها کمک می کند و پژوهش ها نشان داده است، ‌ضدعفونی کننده مجاری ادرار است.

در کل برای بیماری های ناشی از بلغم و سودا و باد مفید است.

برای بیماران مبتلا به بیماری های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.

برای بیماری های کلیه و مثانه مفید است.

نخود سه نوع سفید، سیاه و وحشی دارد که سفید آن بیشتر از وحشی مصرف می‌شود و نخود سیاه خاصیت درمانی بیشتری دارد‌. نخود سیاه شکل و شمایلی همچون نخود سفید دارد، اما کمی ریزتر و قوی‌تر از نخود سفید است. نخود سیاه شکننده سنگ‌ها و دفع‌کننده سموم بدن از طریق ادرار است و به عملکرد کبد کمک می‌کند. استفاده موضعی از آب نخود سیاه برای رفع سردرد و التیام خارش و بی حسی اندامها و تقویت مو موثر است.
 
تنها نقطه ضعف نخود‌آب، نفاخ بودن آن است که برای کاهش این مشکل این غذا را باید به‌تدریج و نه یکباره در برنامه غذایی وارد کنید، ضمن این که خیس کردن نخود و خوب پختن آن بهترین روش برای کاهش حالت نفاخی است. زیره و گلپر نیز بهترین راه برای رفع نفخ نخود آب است.
3 سال پیش در تاریخ 1399/11/20 منتشر شده است.
1,112 بـار بازدید شده
... بیشتر