آموزش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000:2018 ISO

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
245 بار بازدید - 12 ماه پیش - FaraDars: آموزش سیستم مدیریت ایمنی
FaraDars: آموزش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000:2018 ISO - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/7cfn

0:00:00 درس ۱: کلیات و اصول سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
0:15;59 درس ۲: واژگان و تعاریف

ISO 22000:2018 چیست؟

استاندارد ایزو 22000 نوعی استاندارد مخصوص مدیریت در حیطه ایمنی مواد غذایی است که تمام مراحل زنجیره تولید مواد غذایی از مزرعه تا هنگامی که مورد مصرف قرار می‌گیرد را بررسی و مدیریت می‌کند و علاوه بر کنترل و پیشگیری، کاهش و حذف خطرات احتمالی مواد غذایی، کلیه واحدهای تولیدی را ملزم به بالا بردن دقت و تمرکز و رعایت دقیق الزامات لازمه در زمینه خطرات کسب‌وکارشان بر ایمنی مواد غذایی می‌نماید.

اهمیت یادگیری ایزو 22000 چیست؟

از دلایل اهمیت یادگیری این آموزش می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

تولید همیشگی ماده غذایی ایمن متناسب با الزامات قانونی و مشتریان
توجه و تمرکز بالا بر خطرات تهدیدکننده ایمنی مواد غذایی
امکان کنترل کلیه فرایندها و مراحل زنجیره غذایی (از تولید تا مصرف)
لذا یادگیری این آموزش بهترین پیشنهاد برای آشنایی با کلیه اصول و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ایزو 22000 بوده و در این آموزش همراهان به طور کامل و با تمامی جزئیات، موارد لازم جهت تولید یک غذای ایمن را آموخته و این اطمینان حاصل می‌شود که کلیه نیازهای بازار تامین گردیده است.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این فرادرس تمامی اصول و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد ISO 22000:2018 به طور کامل و با تمامی جزئیات مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این آموزش و در قالب فصول مختلف به صورت کاملا اصولی و دقیق، طی مطالبی منسجم و طبقه‌بندی شده و مطابق با استانداردهای مربوطه در ابتدا با اصول و کلیات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و بافت سازمانی و نقش و مسئولیت‌ها و چگونگی رهبری در این سیستم آشنا می‌شویم و در ادامه مباحث مسائلی چون طرح‌ریزی‌ها و اقدامات تحقق اهداف سیستم، پشتیبانی و زیرساخت‌ها، عملیات و برنامه‌های پیش‌نیازی و سیستم‌های ردیابی را آموزش خواهیم داد و در نهایت به بررسی موارد کنترلی چون کنترل محصول نامنطبق، کنترل پایش و ارزیابی عملکرد می‌پردازیم.

آموزش سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ایزو 22000:2018 ISO - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/7cfn
12 ماه پیش در تاریخ 1402/04/24 منتشر شده است.
245 بـار بازدید شده
... بیشتر