کیک ردولوت مخملی مثل کافی شاپ ها بپز

tartlet
tartlet
896 بار بازدید - پارسال - "کیک ردولوت"مواد موردنیاز برای کیک
"کیک ردولوت"
مواد موردنیاز برای کیک ۶ نفره:
مواد موردنیاز برای پایه کیک ردولوت👇
تخم‌مرغ ۱۷۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو ۴ گرم
رنگ ژله ای قرمز ۳ گرم
وانیل نصف ق چ
آرد نول(سه صفر) ۱۳۵ گرم
بکینگ پودر ۶ گرم
شیر ۸۰‌ گرم
روغن ۸۰‌ گرم
۲ عدد کیک تهیه شود

مواد مورد نیاز برای فیلینگ
خامه قنادی ۸۰۰ گرم
شیر برای اسپری کردن روی کیک اسلایس شده
ابعاد قالب: قالب گرد قطر ۱۸ سانت پایه بلند(ارتفاع قالب ۹ سانت)
کاغذ روغنی

طرز تهیه پایه کیک ردولوت:
ابتدا تمام مواد اولیه موردنیاز را وزن کرده و روی میز قرار میدهیم.
فر را روشن میکنیم تا گرم شود
تخم مرغ، شکر و وانیل را با دور تند همزن حداقل ۱۲ دقیقه هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.
در این حین آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک‌ میکنیم(یک بار الک کردن کافیست)
بعد از هم‌خوردن تخم‌مرغ، همزن برقی را کنار میگذاریم.
شیر و روغن را اضافه کرده و با همزن دستی در یک جهت هم‌میزنیم(فقط در حد مخلوط سدن)
سپس یک قاشق از مواد داخل کاسه ی همزن را با رنگ ژله ای مخلوط کرده و دوباره با کاسه اضافه میکنیم و با همزن دستی کمی هم‌ میزنیم.
سپس آرد الک شده را در دو مرحله اضافه کرده و با همزن دستی هم‌ میزنیم تا یکدست شود و در نهایت به وسیله لیسک مواد را برای بار آخر، در یک جهت به آرامی هم‌ میزنیم. بعد ملات کیک را داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم، میریزیم.
قالب را داخل فر از پیش گرم شده قرار میدهیم به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه (فر برقی ۱۶۰ و گازی ۱۷۵)

طرز تهیه کیک ردولوت:
بعد از پخت پایه ی کیک و خنک شدن آن، همانطور که در ویدئو توضیح داده شد کیک را برش میزنیم.
پایه ی کیک را با چاقو اره ای مطابق ویدئو قسمت کنید.
کمی شیر درون اسپری بریزید و سپس به  دو لایه ی پایینی کیک اسلایس شده اسپری کنید، لایه ی بالایی کیک پودر کرده و برای تزئین استفاده میکنیم.
این کیک در ظرف دربسته در یخچال تا دو روز تازه و قابل استفاده هست.
پارسال در تاریخ 1401/11/11 منتشر شده است.
896 بـار بازدید شده
... بیشتر